Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Είχε ψυχολογικά προβλήματα ο 46χρονος που αποκ........ με αλυσοπρίονο τον πατέρα του.....Το χρονικό του....Σκότωσε και έκοψε....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του -

Στη δημοσιότητα δίνεται η φωτογραφία του 46χρονου που σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του στα Τρίκαλα ύστερα από καυγά.  Ο δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

trikala-arthrou-01


Σκότωσε και έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, ενώ νωρίτερα ήρθαν στο φως φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο βοηθητικός χώρος του εργαστηρίου, στην οδό Καρδίτσης, όπου σημειώθηκε αρχικά ο άγριος διαπληκτισμός πατέρα και γιου και στη συνέχεια ακολούθησε το φρικιαστικό φονικό. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. 

Το χρονικό του εγκλήματος 

Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του. 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή. 

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου