Διάφορες Αναρτήσεις

  • Προσοχή και στους δήθεν τεχνικούς   Διαστάσεις… επιδημίες παίρνουν οι «αετονύχηδες»!
    Προσοχή και στους δήθεν τεχνικούς Διαστάσεις… επιδημίες παίρνουν οι «αετονύχηδες»!

  • ΚΥΡΙΕ Καμμένε παραιτήσου. ! !  όταν το συνεταιράκι Σου ο Αλέξης έχει κάνει φύλλο και φτερό ό,τι ιερό και όσιο έχει αυτή η χώρα.
    ΚΥΡΙΕ Καμμένε παραιτήσου. ! ! όταν το συνεταιράκι Σου ο Αλέξης έχει κάνει φύλλο και φτερό ό,τι ιερό και όσιο έχει αυτή η χώρα.

  • Η μεγάλη νύχτα των κατσαπλιάδων. Βγήκαν σεργιάνι οι ληστές και τα κλεφτρόνια με τις βαριοπούλες και ρημάζουν τα πάντα. Άγρυπνο το Σώμα της Αμέσου Δράσεως
    Η μεγάλη νύχτα των κατσαπλιάδων. Βγήκαν σεργιάνι οι ληστές και τα κλεφτρόνια με τις βαριοπούλες και ρημάζουν τα πάντα. Άγρυπνο το Σώμα της Αμέσου Δράσεως

  • ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΡΕΑ ! ! ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ! ! ΑΠΑ ΠΑ ! ! Θέλουν να ελέγξουν και το διαδίκτυο - Επιβεβαιώνει η Όλγα Γεροβασίλη για το Μητρώο.
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΡΕΑ ! ! ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ! ! ΑΠΑ ΠΑ ! ! Θέλουν να ελέγξουν και το διαδίκτυο - Επιβεβαιώνει η Όλγα Γεροβασίλη για το Μητρώο.

  • ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ! ! Λιμάνι Πειραιά: Καθιστική διαμαρτυρία προσφύγων..Τέσσερα πλοία με πρόσφυγες στον Πειραιά
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ! ! Λιμάνι Πειραιά: Καθιστική διαμαρτυρία προσφύγων..Τέσσερα πλοία με πρόσφυγες στον Πειραιά

  • 11η Σεπτεμβρίου 2001: Η ημέρα που άλλαξε ο κόσμος
    11η Σεπτεμβρίου 2001: Η ημέρα που άλλαξε ο κόσμος

  • «Περνούσα ένα Γολγοθά -Ήθελα να τις τραυματίσω και όχι να τις σκοτώσω»..Συντετριμμένη η 22χρονη Μαρία..Αφέθηκε ελεύθερη
    «Περνούσα ένα Γολγοθά -Ήθελα να τις τραυματίσω και όχι να τις σκοτώσω»..Συντετριμμένη η 22χρονη Μαρία..Αφέθηκε ελεύθερη

  • Έπεσαν ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ στη ΔΕΗ της Ακτής Δημαίων: Γυναίκα επιτέθηκε στον Σεκιουριτά, ζήτησε τη βοήθεια του… συζύγου και κατέληξαν ΟΛΟΙ στο τμήμα!
    Έπεσαν ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ στη ΔΕΗ της Ακτής Δημαίων: Γυναίκα επιτέθηκε στον Σεκιουριτά, ζήτησε τη βοήθεια του… συζύγου και κατέληξαν ΟΛΟΙ στο τμήμα!

  • O ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ! ! Ζ-2 +ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΛΑΔΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ. ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ! ! ΓΙΑΤΙ  ΑΠΛΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !
    O ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ! ! Ζ-2 +ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ ΛΑΔΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ. ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ! ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Επιχείρηση για τον εντοπισμό απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές τις Αχαΐας, μετά την εξαφάνιση απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες του tempo24news.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας εξαφανίστηκε την Κυριακή, επιβαίνοντας σε Ι.Χ. από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας. Ωστόσο, πρωινές ώρες σήμερα φέρεται να ανταποκρίθηκε σε τηλεφωνική κλήση, χωρίς όμως να αναφέρει ξεκάθαρα πού ακριβώς βρίσκεται.

Έκτοτε, τα ίχνη του χάθηκαν εκ νέου με τις έρευνες τις τελευταίες ώρες, να έχουν επικεντρωθεί σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν αστυνομικοί, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, εκπαιδευμένος σκύλος και drones.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου