Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Αλλοδαπός προσπάθησε να αποπλανήσει 10χρονο!....κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της ανακρίτριας ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της ανακρίτριας Πρωτοδικών κρατήθηκε στην Λευκάδα ένας αλλοδαπός, καθώς προσπάθησε να αποπλανήσει ένα ανήλικο αγοράκι και μάλιστα την στιγμή που η μητέρα ψώνιζε.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, το περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν το ηλικίας 10 χρόνων παιδί πήγε με τη μητέρα του σε ένα κατάστημα στην πόλη της Λευκάδας και την περίμενε να κάνει τις αγορές της.

Ο 26χρονος αλλοδαπός, που είναι πωλητής στο συγκεκριμένο μαγαζί, το πλησίασε και προσπάθησε να το αποπλανήσει δείχνοντάς του με χειρονομίες τους αρρωστημένους σκοπούς του!

Όμως, το αγοράκι έτρεξε στη μητέρα του, την ενημέρωσε και εκείνη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα αποπλάνησης ανήλικου.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


1 σχόλιο:

  1. Η μοναδική λύση που μπορεί να λύσει το πρόβλημα είναι η ίδρυση και δράση μιας Π.Ο.Ε.Τ. Από τη μία πλευρά όταν διαδοθεί παγκόσμια από τα ΜΜΕ πως στην Ελλάδα μια τρομοκρατική οργάνωση φάντασμα εξολοθρεύει λαθρομεταναστευτικά μικρόβια και οι αρχές της χώρας αδυνατούν να προσφέρουν προστασία και ασφάλεια, θα σταματήσουν με απόλυτο τρόπο να έχουν ως χώρα προορισμού ή χώρα προέλευσης την Ελλάδα, και από την άλλη πλευρά τα λαθρομεταναστευτικά μικρόβια που ήδη έχουν εισβάλει στη χώρα θα θελήσουν εθελοντικά να επιστρέψουν στις χώρες προελεύσεως και θα το επιχειρήσουν σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή