Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Μπαλκόνι αποκολλήθηκε και έπεσε σε κεντρική οδό από θυελλώδεις ανέμους! Τμήματα έχουν υποστεί σημαντική αποκόλληση ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ένα μπαλκόνι αποκολλήθηκε σε κεντρική οδό του Ηρακλείου από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν σε περιοχές της ΚρήτηςΤο περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης με την ιδιοκτήτρια παρακείμενου καταστήματος να βλέπει σήμερα το πρωί τα μπάζα και να ειδοποιεί την Τροχαία και την Δημοτική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Cretalive, η επέμβαση της Τροχαίας ήταν άμεση και στο σημείο τοποθέτηκαν κορδέλες που απαγορεύουν την διέλευση στους περαστικούς, τόσο στους πεζούς όσο και στα οχήματα. Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, τμήματα του μπαλκονιού έχουν υποστεί σημαντική αποκόλληση επιχρίσματος με εμφανή τον οπλισμό (τα σίδερα), ενώ τα σίδερα έχουν επίσης σοβαρή οξείδωση.

Kλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, που πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο σημείο, διαπίστωσε ότι πολλοί οδηγοί δίκυκλων οχημάτων παραβιάζουν την σήμανση και προχωρούν σε διέλευση, μέσα από το επικίνδυνο σημείο, με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητας.

Εικάζεται ότι το τμήμα αποκολλήθηκε και έπεσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Σε κάθε περίπτωση το συμβάν εστάλη ως κατεπείγον από την Δημοτική Αστυνομία προς την Πολεοδομία Ηρακλείου, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί τραυματισμός πολίτη. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του ιδιοκτήτη.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου