Διάφορες Αναρτήσεις

  • EIΔΗΣΗ – ΣΟΚ! Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να τα θρέψει
    EIΔΗΣΗ – ΣΟΚ! Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της και αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να τα θρέψει

  • Κωσταράκος για ελληνοτουρκικά: Ας προετοιμαστούμε για το «μη αναμενόμενο»..«σενάρια» κλιμάκωσης των Τούρκων.
    Κωσταράκος για ελληνοτουρκικά: Ας προετοιμαστούμε για το «μη αναμενόμενο»..«σενάρια» κλιμάκωσης των Τούρκων.

  • Τουρκική προβοκάτσια οι μετανάστες στον Έβρο: Δεν εντοπίστηκε ούτε ένας σε ελληνική νησίδα Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ βάζει τέλος στο σίριαλ
    Τουρκική προβοκάτσια οι μετανάστες στον Έβρο: Δεν εντοπίστηκε ούτε ένας σε ελληνική νησίδα Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ βάζει τέλος στο σίριαλ

  • ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση γονέων και παιδιών για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο ! Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε γονείς και μαθητέ
    ΕΛ.ΑΣ.: Ενημέρωση γονέων και παιδιών για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο ! Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε γονείς και μαθητέ

  • 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ......Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης...Η σκληρή πραγματικότητα στην Ελλάδα
    20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ......Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης...Η σκληρή πραγματικότητα στην Ελλάδα

  • ΒΡΕ ΟΥΣΤ ! ! Τέλος τα Χριστούγεννα... Τώρα «γιορτή φωτός» για να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους. !
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ! ! Τέλος τα Χριστούγεννα... Τώρα «γιορτή φωτός» για να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους. !

  • Άρχισαν τα όργανα! Σκοπιανή καθηγήτρια ζητάει εξωφρενική αποζημίωση  3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ  για την «Μακεδονία που κατέχουμε» (φωτο)
    Άρχισαν τα όργανα! Σκοπιανή καθηγήτρια ζητάει εξωφρενική αποζημίωση 3.000 δισεκατομμυρίων ευρώ για την «Μακεδονία που κατέχουμε» (φωτο)

  • ΠΟΙΑ είναι τα δικαιωματα μας σε περιπτωση κλοπής της οικιας μας; - Νομιμη άμυνα...
    ΠΟΙΑ είναι τα δικαιωματα μας σε περιπτωση κλοπής της οικιας μας; - Νομιμη άμυνα...

  • Καιρός: Εξασθενούν οι βοριάδες, ανεβαίνει η θερμοκρασία !
    Καιρός: Εξασθενούν οι βοριάδες, ανεβαίνει η θερμοκρασία !

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Δεν κινδυνεύει η ζωή της 15χρονης που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά .. Χρειάζεται πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης - Πώς συνέβη το ατύχημα.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Χρειάζεται πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης - Πώς συνέβη το ατύχημα

Δεν κινδυνεύει η ζωή της 15χρονης που τραματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι το βράδυ της Τρίτης, ενώ έπαιζε με φίλες της σε παιδική χαρά επί της οδού Ποιμενίδη στην Αλεξανδρούπολη.

Tο κορίτσι τραυματίστηκε στη σβούρα, γνωστό παιχνίδι ως «γύρω γύρω όλοι», όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν στον άξονα του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεριζωθεί μέρος του δέρματος πάνω από τα μάτια, μέχρι το πάνω μέρος της κεφαλής.

Οι φίλες της άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο, το κορίτσι, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με μεγάλη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της, αλλά θα χρειαστούν πλαστικές εγχειρήσεις αποκατάστασης στο μέτωπο της και στο πάνω μέρος του κεφαλιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη μένει στην περιοχή της οδού Άβαντος και μάλιστα είναι μητέρα ενός μωρού. Ευτυχώς δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου