Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ωρα 18.15 ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΕΣ! ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!
    Ωρα 18.15 ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΕΣ! ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!

  • Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε άνδρας γιατί βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές περιπτύξεις με τις συντρόφους του!
    Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε άνδρας γιατί βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές περιπτύξεις με τις συντρόφους του!

  • Τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει τη σύλληψη - Η
    Τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει τη σύλληψη - Η "Iris" και η "Minnie" έβγαλαν λαβράκι

  • Ουρές… τέλος για τις θεωρήσεις βιβλιαρίων υγείας...
    Ουρές… τέλος για τις θεωρήσεις βιβλιαρίων υγείας...

  • Κορωνοϊός: Στα 20 ανέβηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
    Κορωνοϊός: Στα 20 ανέβηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

  • Νέος «εμφύλιος» στην ΕΥΠ για την αξιολόγηση των πρακτόρων της..Άλλαξε απόφαση ο Β. Κικίλιας, δυσφορία από στελέχη του ΠαΣοΚ
    Νέος «εμφύλιος» στην ΕΥΠ για την αξιολόγηση των πρακτόρων της..Άλλαξε απόφαση ο Β. Κικίλιας, δυσφορία από στελέχη του ΠαΣοΚ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ Λονδίνο: Έκρηξη σε τρένο στο σταθμό Πάρσονς Γκρίν  – Πανικός και τραυματίες ΦΩΤΟ
    ΕΚΤΑΚΤΟ Λονδίνο: Έκρηξη σε τρένο στο σταθμό Πάρσονς Γκρίν – Πανικός και τραυματίες ΦΩΤΟ

  • οι τρεις, αλλοδαποι Είχαν ξανά-συλληφθεί για πλαστογραφία αλλά κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στην Κω
    οι τρεις, αλλοδαποι Είχαν ξανά-συλληφθεί για πλαστογραφία αλλά κυκλοφορούσαν ελεύθεροι στην Κω "βαφτίζοντας" τους μετανάστες, πρόσφυγες

  • Ένοπλη ληστεία στα γραφεία της ANEK στον Πειραιά - Οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί  Πέντε  δράστες  Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό
    Ένοπλη ληστεία στα γραφεία της ANEK στον Πειραιά - Οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί Πέντε δράστες Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Αποφυλακίστηκε ο «ξανθός μάγος» – Κατηγορούνταν για ασέλ γεια.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 78χρονος «ξανθός μάγος» στη Χαλκιδική, ο οποίος κατηγορούνταν ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του και είχε προφυλακιστεί.

Ο άνδρας αποφυλακίστηκε μετά από πέντε μήνες στη φυλακή και μίλησε για το περιστατικό και τις κατηγορίες που τον «βάρυναν» στην τηλεόραση του Star. Ωστόσο, όπως είπε εκκρεμεί η τελική απόφαση του δικαστηρίου, την οποία αναμένεται να τους γνωστοποιήσει η δικηγόρος τους.

«Δεν μπορεί κανένας να τον κατηγορήσει, όλα πήγαν πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής και ευχαριστούμε τη δικηγόρο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του, ενώ ο 78χρονος «ξανθός μάγος» μίλησε για τις καταγγελίες.

«Ξανθός Μάγος»: Τι είπε για τις καταγγελίες

«Αυτό το κορίτσι άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε, άλλα έκανε και δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό, φταίνει οι γονείς του οι οποίοι αντί να την κλείσουν στο ψυχιατρείο, έκλεισαν εμένα στη φυλακή» είπε στην αρχή για τις καταγγελίες.

«Με πίεζαν για να τους 2.000 ευρώ μαζί με τον φίλο της, για να πάρουν ουσίες, να πουλήσουν και να κρατήσουν γι’ αυτούς. Εγώ τους είπα πως δεν είχα να τους δώσω, αλλά και να είχα, δεν θα τους έδινα γιατί αν τους έπιαναν, θα οδηγούσαν σε εμένα. Ούτε να το σκεφτείς, ούτε να μου το πεις ποτέ ξανά αυτό» σημείωσε στη συνέχεια ο «ξανθός μάγος» για τις καταγγελίες.

Πρόσθεσε, επίσης, πως τον πλησίασε η βαφτισιμιά του και φέρεται να τον απείλησε, λέγοντάς του πως εάν δεν του έδινε τα χρήματα, που ζητούσε, θα πήγαινε στις Αρχές και θα τον κατάγγελνε για βιασμό, υποστηρίζοντας πως της έριξε κάτι στο ποτό.

Συμπλήρωσε πως ένας υπάλληλος της περιοχής τσακώθηκε με την ανήλικη, όταν έμαθε πως θα προχωρούσε σε καταγγελία σε βάρος του νονού της. Η σύζυγος του 78χρονου συμπλήρωσε πως υπήρξαν αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεση της 16χρονης, καθώς στην αρχή φέρεται να είπε στην ΕΛΑΣ πως ο 78χρονος απλά τη χάιδεψε, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως την κακοποίησε σεξουαλικά.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου