Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ χωρίς ΟΡΙΑ! Παιδεραστής εμφανίστηκε σε σόου ταλέντων – Μάλιστα εντυπωσίασε τους κριτές
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ χωρίς ΟΡΙΑ! Παιδεραστής εμφανίστηκε σε σόου ταλέντων – Μάλιστα εντυπωσίασε τους κριτές

  • Βίντεο από τη δράση ζευγαριού που «χτυπούσε» σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα στην Αττική Συνελήφθησαν  ένας 38χρονος και μία 39χρονη
    Βίντεο από τη δράση ζευγαριού που «χτυπούσε» σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα στην Αττική Συνελήφθησαν ένας 38χρονος και μία 39χρονη

  • Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης...Κυψέλη: Ισόβια κάθειρξη στη μητέρα του μικρού Ανδρέα που δολοφονήθηκε και θάφτηκε στην ταράτσα του σπιτιού
    Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης...Κυψέλη: Ισόβια κάθειρξη στη μητέρα του μικρού Ανδρέα που δολοφονήθηκε και θάφτηκε στην ταράτσα του σπιτιού

  •  Tο ζήτημα της ταυτότητας (ιθαγένεια) δεν έχει συζητηθεί καθόλου στις διαπραγματεύσεις O Ζάεφ προαναγγέλλει συμφωνία για το όνομα που θα περιέχει και τον όρο «Μακεδονία»
    Tο ζήτημα της ταυτότητας (ιθαγένεια) δεν έχει συζητηθεί καθόλου στις διαπραγματεύσεις O Ζάεφ προαναγγέλλει συμφωνία για το όνομα που θα περιέχει και τον όρο «Μακεδονία»

  •  Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο Μαροκινοί διακινητές για τους 60 μετανάστες στο ακρωτήριο Ταίναρο....
    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο Μαροκινοί διακινητές για τους 60 μετανάστες στο ακρωτήριο Ταίναρο....

  • Τουρκία: Χαμός για ένα σακί πατάτες και κρεμμύδια - με δεκάδες ανθρώπους να συνωστίζονται και να σπρώχνονται για ένα δωρεάν σακί  Απίστευτες εικόνες
    Τουρκία: Χαμός για ένα σακί πατάτες και κρεμμύδια - με δεκάδες ανθρώπους να συνωστίζονται και να σπρώχνονται για ένα δωρεάν σακί Απίστευτες εικόνες

  • Το εορταστικό σποτ του Πολεμικού Ναυτικού για τον Άγιο Νικόλαο Την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)
    Το εορταστικό σποτ του Πολεμικού Ναυτικού για τον Άγιο Νικόλαο Την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Να ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ Π.Κ  Αλέξη! Τότε που ΕΚΘΕΙΑΖΕΣ τον Σφακιανάκη! – «Είσαι η εικόνα που θα έπρεπε να έχει η Ελληνική Αστυνομία» (ΒΙΝΤΕΟ)
    Να ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ Π.Κ Αλέξη! Τότε που ΕΚΘΕΙΑΖΕΣ τον Σφακιανάκη! – «Είσαι η εικόνα που θα έπρεπε να έχει η Ελληνική Αστυνομία» (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -«ΒΟΜΒΑ»! ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ! ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ,ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -«ΒΟΜΒΑ»! ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ! ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ,ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Χρόνια πολλά Ελληνιδες ες., χρόνια πολλά Ελλαδα & στους απανταχού Έλληνες. Η 28η Οκτωβρίου είναι για το Γένος των Ελλήνων διπλή γιορτή. Το έπος του ’40 ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το έπος του ’40 Δεν χωράει αμφιβολία ότι η εποποιία του 1940, αποτελεί ένα θαύμα, είναι ένα από τα πολλά θαύματα στην ιστορία των Ελλήνων.

Δεν μπορεί να είναι καρπός αποκλειστικά ανθρώπινου αγώνα. Η θεϊκή χάρη συνεργάσθηκε με την ανθρώπινη προσπάθεια. Και είναι δίκαιο που μαζί με τα θριαμβευτικά σαλπίσματα πάνω από τους τάφους των ηρώων, σήμαναν δοξαστικές καμπάνες για ένα ‘’ευχαριστώ’’ στην Παναγία, σ’ εκείνη, στην οποία η εθνική συνείδηση απέδωσε για μια ακόμα φορά ‘’τα νικητήρια’’. Τη Σκέπη των αγωνιστών. Την Ελευθερώτρια των σκλαβωμένων.

Γιατί στα κρίσιμα χρόνια του πολέμου οι Έλληνες εμπιστεύθηκαν στα χέρια της Παναγίας τον αγώνα τους. Ζήτησαν τη μητρική προστασία της για να υπερασπιστούν τα δίκαιά τους. Και ήταν τόση η πίστη τους, ώστε την έβλεπαν να τους εμψυχώνει και να τους σκεπάζει, καθώς πολεμούσαν απεγνωσμένα στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας.

Η άλλοτε Υπέρμαχος Στρατηγός των Ρωμιών γίνεται η Αγία Σκέπη των αγωνιστών και το θαύμα επαναλαμβάνεται. Χάρη στην πίστη που θερμαίνει τις ψυχές τους οι μαχητές περιφρονούν τη λογική των αριθμών και αντιστέκονται στις σιδερόφρακτες εχθρικές στρατιές με ηρωισμό που κινεί τον παγκόσμιο θαυμασμό

Χρόνια πολλά Ελληνιδες ες., χρόνια πολλά Ελλαδα 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ......!!
Το «ΟΧΙ» του 1940 είναι το μέγιστο κατόρθωμα της ενότητας και αποφασιστικότητας των Ελλήνων. Είναι σταθμός με βαθύ νόημα γιατί θα συμβολίζει αιώνια την πάλη του δίκαιου με το άδικο, την πάλη για την αρετή και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το Ελληνικό «ΟΧΙ» του "40 δεν ήταν συμπτωματική εκδήλωση περιστάσεων, αλλά συνειδητή έκφραση πεποιθήσεων ριζωμένων από μακρούς αιώνες στα σπλάχνα της Φυλής μας.
Η Παναγία μας να σκέπει την Ελλάδα μας και να μας προστατεύει από κάθε κακό!



Πηγή ➤

Εκκλησία online - ekklisiaonline.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου