Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αυτή είναι η πιο όμορφη εκκλησία της Ελλάδας! Δεν έχει σκεπή και βρίσκεται κάτω από βράχο (ΒΙΝΤΕΟ)
    Αυτή είναι η πιο όμορφη εκκλησία της Ελλάδας! Δεν έχει σκεπή και βρίσκεται κάτω από βράχο (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Βί α ζαν την 22χρονη και την κατέγραφαν σε κινητό τηλέφωνο...Η αστυνομία μάλιστα προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων ..χειροπέδες πέρασαν και στους γονείς των
    Βί α ζαν την 22χρονη και την κατέγραφαν σε κινητό τηλέφωνο...Η αστυνομία μάλιστα προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων ..χειροπέδες πέρασαν και στους γονείς των

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ κύριε Τόσκα τους ξύπνησαν!...Στο ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ τα περήφανα γηρατειά! ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ οι διαρρήκτες! Μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένων
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ κύριε Τόσκα τους ξύπνησαν!...Στο ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ τα περήφανα γηρατειά! ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ οι διαρρήκτες! Μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένων

  • Εύβοια: Αγριογούρουνο σκότωσε σκύλο και τραυμάτισε κυνηγό
    Εύβοια: Αγριογούρουνο σκότωσε σκύλο και τραυμάτισε κυνηγό

  • ΕΦΕΤ: Αποσύρει από την αγορά σουβλάκι κοτόπουλο – Βρέθηκε σαλμονέλα
    ΕΦΕΤ: Αποσύρει από την αγορά σουβλάκι κοτόπουλο – Βρέθηκε σαλμονέλα

  • Ρωσία: «Σε 202 δευτερόλεπτα το Λονδίνο δεν θα υπάρχει πια» - Πυρηνικές απειλές σε τηλεοπτική εκπομπή  Προσομοίωση  επίθεσης έκανε
    Ρωσία: «Σε 202 δευτερόλεπτα το Λονδίνο δεν θα υπάρχει πια» - Πυρηνικές απειλές σε τηλεοπτική εκπομπή Προσομοίωση επίθεσης έκανε

  • Στον Πειραιά οκτώ πολεμικά πλοία στο πλαίσιο άσκησης.
    Στον Πειραιά οκτώ πολεμικά πλοία στο πλαίσιο άσκησης.

  • Απίστευτο ριφιφί στην Πάτρα - Δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ έκλεψαν και δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς! [photos]
    Απίστευτο ριφιφί στην Πάτρα - Δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ έκλεψαν και δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς! [photos]

  • Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν – Κατηγορείται για βι α σμό ανήλικης....σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου,...
    Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν – Κατηγορείται για βι α σμό ανήλικης....σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου,...

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Διανομή εντύπων από την ΕΛ.ΑΣ. σε μαθητές για την κυκλοφοριακή συμπεριφορά.....Έκκληση από την ΕΛ.ΑΣ. στους γονείς να....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024, θα διανείμει έντυπα κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης και του ευρύτερου Νομού Θεσσαλονίκης.

  • 3ο και 6ο Δ.Σ. Συκεών (Γεννηματά 10),
  • 2ο, 3ο, 8ο, και 10ο Δ.Σ. Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη),
  • 3ο Δ.Σ. Σταυρούπολης (Ναυαρίνου 1),
  • 33ο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 129),
  • 3ο, 5ο ,9ο και 12ο  Δ.Σ. Αμπελοκήπων (Φιλιππουπόλεως 58),
  • 5ο Δ.Σ. Καλαμαριάς (Ανδραμυτίου 2) και
  • 29ο Δ.Σ. Θεσσαλονίκης (Αναξιμάνδρου 77).

Επίσης, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιεί εντατικούς προληπτικούς ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία μεταφοράς τους.

Για το λόγο αυτό συγκροτούνται συνεργεία ελέγχου σχολικών λεωφορείων και λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές, τόσο εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης.

Έκκληση από την ΕΛ.ΑΣ. στους γονείς να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες:

  • Να αναζητούν την πιο ασφαλή διαδρομή που πρέπει να ακολουθεί το παιδί τους για να φθάσει και να επιστρέψει από το σχολείο του. Η πιο σύντομη διαδρομή δεν και η πιο ακίνδυνη.
  • Όταν καταλήξουν στην πιο ακίνδυνη διαδρομή, να την διανύσουν πολλές φορές με το παιδί τους, έτσι ώστε να αποτυπωθεί σωστά.
  • Ακολουθώντας καθημερινά την ίδια διαδρομή, θα μπορεί σιγά-σιγά να γνωρίσει όλες τις ιδιαιτερότητες και τις ιδιομορφίες του δρομολογίου και κατά συνέπεια τους ενδεχόμενους κινδύνους.
  • Το παιδί πρέπει να μάθει να σταματά στην άκρη του πεζοδρομίου, πριν περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Πρέπει να μάθει να ελέγχει προσεκτικά αριστερά και δεξιά το δρόμο και να τον διασχίζει μόνο όταν θα είναι απόλυτα σίγουρο ότι δεν περνούν οχήματα.
  • Να κρατούν πάντα από το χέρι το παιδί τους που πρέπει να βαδίζει στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου.
  • Να μάθουν στο παιδί τους ότι, ακόμα και στις διαβάσεις των πεζών πρέπει να είναι εξίσου προσεκτικό. Και στην περίπτωση αυτή ισχύει ο προσεκτικός έλεγχος του δρόμου αριστερά και δεξιά.
  • Ιδίως τις βραδινές ώρες, τα ανοιχτόχρωμα ρούχα του παιδιού ή τα αντανακλαστικά αυτοκόλλητα, βοηθούν στους οδηγούς να αντιληφθούν καλύτερα την παρουσία του παιδιού στο δρόμο.

Υπενθυμίζεται στους οδηγούς και ιδιοκτήτες των σχολικών ή των τουριστικών λεωφορείων που μισθώνονται με σκοπό τη μεταφορά μαθητών ότι θα πραγματοποιούνται συνεχείς τροχονομικοί έλεγχοι, καθ’ όλη τη σχολική περίοδο τόσο για τις υποχρεώσεις των οδηγών, όσο και για την ασφαλή κυκλοφορία των λεωφορείων.

Η ΕΛ.ΑΣ. στην ίδια ανακοίνωση, εύχεται «καλή σχολική χρονιά χωρίς τροχαία ατυχήματα, με την υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντοτε στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου».

Πηγή: Thestival 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου