Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Κολωνάκι: Η στιγμή που βγάζουν τον βαρύ οπ λι σμό από την αποθήκη....& τι δεν βρήκαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ....Δείτε φωτογραφίες:...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Φυσίγγια, υποπολυβόλα, τουφέκια, χειροβομβίδες, γεμιστήρες και 500 σφαίρες βρήκαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ - Ο χώρος είχε ενοικιαστεί από ναυτιλιακή εταιρεία

Ένα μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε σήμερα, Τρίτη (26/9) στο Κολωνάκι, επί της Νεοφύτου Δούκα που είχε ενοικιαστεί πρόσφατα από ναυτιλιακή εταιρεία.

Τον βαρύ οπλισμό εντόπισαν οι άνθρωποι που φτιάχνουν τον χώρο την ώρα που έκαναν εργασίες σε αυτό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ενώ υπάλληλος της εταιρείας μετέβη στο σημείο. Άμεσα έφτασαν και δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ η περιοχή αποκλείστηκε.

Το πολεμικό υλικό εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο. Βρέθηκαν φυσίγγια, υποπολυβόλα, τουφέκια, χειροβομβίδες, γεμιστήρες καθώς και 500 σφαίρες στον χώρο ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, φαίνεται πως είναι πολύ παλιά, ωστόσο τα όπλα πρόκειται να εξεταστούν προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρά» ή αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι άνδρες της ΕΛΑΣ βγάζουν πράσινα κουτιά και μεγάλες μαύρες σακούλες.

Δείτε φωτογραφίες:





Πηγή ➤https://www.protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. Σε ποιους ανήκει, ποιοι στήνουν γιάφκες μήπως μας ετοιμάζουν πέμπτη φάλαγγα και αντάρτικο πόλεων????

    ΑπάντησηΔιαγραφή