Διάφορες Αναρτήσεις

  • Kαλούνται να εξεταστούν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1945 – 1980 για…
    Kαλούνται να εξεταστούν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1945 – 1980 για…

  •  Μενίδι...Αδίστακτοι ληστές πυροβόλησαν εναντίον Αστυνομικών...Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής
    Μενίδι...Αδίστακτοι ληστές πυροβόλησαν εναντίον Αστυνομικών...Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής

  • Γιατί επιλέγονται οι Belh@rra για τις νέες φρεγάτες του Π.Ν.  Rafale: Ξεκίνησε η εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων στα γαλλικά μαχητικά
    Γιατί επιλέγονται οι Belh@rra για τις νέες φρεγάτες του Π.Ν. Rafale: Ξεκίνησε η εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων στα γαλλικά μαχητικά

  • ΒΙΝΤΕΟ Αυτά τα όπλα κινδυνεύουν να χάσουν οι Τούρκοι μετά τις κυρώσεις από τις ΗΠΑ  Οι κυρώσεις απειλούν συνολικά την βιωσιμότητα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας,
    ΒΙΝΤΕΟ Αυτά τα όπλα κινδυνεύουν να χάσουν οι Τούρκοι μετά τις κυρώσεις από τις ΗΠΑ Οι κυρώσεις απειλούν συνολικά την βιωσιμότητα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας,

  • Τελευταία στιγμή απετράπη μα κε λειό  με Τούρκους και αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη....
    Τελευταία στιγμή απετράπη μα κε λειό με Τούρκους και αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη....

  • ΗΠΑ: «Να είμαστε έτοιμοι να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ» γράφουν αξιωματούχοι σε επιστολή στους Financial Times
    ΗΠΑ: «Να είμαστε έτοιμοι να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ» γράφουν αξιωματούχοι σε επιστολή στους Financial Times

  • Πατέρας του αδικοχαμένου Γιακουμάκη: Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου... «Θέλουμε να ακούσουμε την λέξη ένοχοι»
    Πατέρας του αδικοχαμένου Γιακουμάκη: Δεν έχασα ούτε κλειδιά, ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου... «Θέλουμε να ακούσουμε την λέξη ένοχοι»

  • Μύκονος: Ζευγάρι Καναδών πλήρωσε €570 για 12 στρείδια στο εστιατόριο με τα «χρυσά καβουροπόδαρα» Θέμα μέχρι και στη New York Post έγινε το εστιατόριο
    Μύκονος: Ζευγάρι Καναδών πλήρωσε €570 για 12 στρείδια στο εστιατόριο με τα «χρυσά καβουροπόδαρα» Θέμα μέχρι και στη New York Post έγινε το εστιατόριο

  • Τριάντα τέσσερις συλλήψεις όλοι τους αλλοδαποί, για πλαστογραφία πιστοποιητικών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
    Τριάντα τέσσερις συλλήψεις όλοι τους αλλοδαποί, για πλαστογραφία πιστοποιητικών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ελεύθερος υπό όρους ο φερόμενος αρχηγός της «μα φ ίας των λουκουμάδων» Εκτός από τον 40χρονο, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει άλλους 11......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Εκτός από τον 40χρονο, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει άλλους 11 κατηγορούμενους, κάποιοι ως μέλη και κάποιοι ως συνεργοί

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε 40χρονος, που κατηγορείται ως αρχηγός εγκληματικής ομάδας, στην οποία καταλογίζονται εκβιασμοί, ξυλοδαρμοί, εργασιακή εκμετάλλευση ακόμη και πυροβολισμός, με επίκεντρο τον έλεγχο των σημείων πώλησης λουκουμάδων σε 19 πολυσύχναστες παραλίες, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.

Η δίκη της λεγόμενης «μαφίας των λουκουμάδων», είχε προσδιοριστεί να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου, το δικαστήριο την ανέβαλε για τον επόμενο χρόνο. Εκτός από τον 40χρονο, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει άλλους 11 κατηγορούμενους- κάποιοι ως μέλη και κάποιοι ως συνεργοί. Μόνο ο πρώτος όμως είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Δεδομένης της αναβολής αλλά και ενόψει της συμπλήρωσης του 18μηνου της προφυλάκισης, οι δικαστές αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την προσωρινή κράτηση για τον 40χρονο βασικό κατηγορούμενο με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα).

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το διάστημα από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, η εγκληματική ομάδα εξανάγκαζε Αλβανούς μικροπωλητές να πωλούν λουκουμάδες σε δημοφιλείς παραλίες της Σιθωνίας Χαλκιδικής, σκορπίζοντας, παράλληλα, τον τρόμο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και πωλητές των περιοχών αυτών με ανάλογη δραστηριότητα, καθώς -σύμφωνα με καταγγελίες- τους απειλούσαν, τους εκβίαζαν και ασκούσαν σωματική βία εναντίον τους.

Η φερόμενη δράση τους άρχισε να ερευνάται, όταν οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον μικροπωλητή, σε περιοχή της Νικήτης. Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμό χωρίς όμως να τραυματιστεί, ενώ για το περιστατικό κατέστη κατηγορούμενος ο 40χρονος. Στο ίδιο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται ακόμη εκβιασμοί για εισπράξεις ποσών για λογαριασμό τρίτων.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ   https://www.protothema.gr
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου