Διάφορες Αναρτήσεις

  • Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από την ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο ιός που μεταδίδεται μέσα από βίντεο τρόμου!
    Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από την ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο ιός που μεταδίδεται μέσα από βίντεο τρόμου!

  • Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα...H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου
    Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα...H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου

  • ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ…ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ «ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ».ΑΣΕΛΓ...Ε ΚΑΤ΄ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΑΝΗ-ΛΙ-ΚΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ !!!..φωτο
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ…ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ «ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ».ΑΣΕΛΓ...Ε ΚΑΤ΄ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΑΝΗ-ΛΙ-ΚΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ !!!..φωτο

  • Στην περιοχή Ροβολιάρι Φθιώτιδα: ..Αγωνία για την τύχη 82χρονου που αγνοείται από τη Δευτέρα
    Στην περιοχή Ροβολιάρι Φθιώτιδα: ..Αγωνία για την τύχη 82χρονου που αγνοείται από τη Δευτέρα

  • Έκκληση της ΕΛΑΣ στους οδηγούς για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ΚΑΙ στην Αττική   «Μην μετακινείστε» το μήνυμα των μετεωρολόγων – Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες, «βουλιάζει»
    Έκκληση της ΕΛΑΣ στους οδηγούς για χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ΚΑΙ στην Αττική «Μην μετακινείστε» το μήνυμα των μετεωρολόγων – Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες, «βουλιάζει»

  • Το πιστόλι του Σον Κόνερι στον πρώτο «Τζέιμς Μποντ» πουλήθηκε έναντι 256.000 δολαρίων
    Το πιστόλι του Σον Κόνερι στον πρώτο «Τζέιμς Μποντ» πουλήθηκε έναντι 256.000 δολαρίων

  • Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ! ! ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ! !
    Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ! ! ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ! !

  • Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..Αγριο επεισόδιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον φρούραρχο της Βουλής γιατί άφησε τους διαδηλωτές να μπουν στο Κοινοβούλιο.
    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..Αγριο επεισόδιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον φρούραρχο της Βουλής γιατί άφησε τους διαδηλωτές να μπουν στο Κοινοβούλιο.

  • Καταδίωξη νεαρού οδηγού στα Τρίκαλα
    Καταδίωξη νεαρού οδηγού στα Τρίκαλα

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Νεαρή γυναίκα κατήγ γει λε ότι τη βί α σε ο πεθερός της Επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της συζύγου του ο 30χρονος γιος του.......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της συζύγου του ο 30χρονος γιος του καταγγελλόμενου - Αρνείται τα όσα του αποδίδονται ο κατηγορούμενος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου για την καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πεθερό της.

Μια 33χρονη κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου ότι ο πατέρας του συζύγου της από την αρχή του γάμου τους την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του χρησιμοποιώντας βία και εκμεταλλευόμενος τον φόβο της στις απειλές του ότι αν αντισταθεί θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της.

Ισχυρίστηκε δε ότι όταν τόλμησε να προβεί σε καταγγελία των πράξεών του σε βάρος του, εκείνος με την συνδρομή κι άλλων, προέβη σε ψευδείς κατηγορίες σε βάρος της με αποτέλεσμα να στερείται τα ανήλικα τέκνα της.

Η κοπέλα περιέγραψε πράξεις βιασμού εις βάρος της και ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος τελέστηκε το έτος 2017.

Κατάθεση όμως έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του.

Τόνισε ότι αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος ο πατέρας του ασελγούσε στην σύζυγό του και θεώρησε αρχικά ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Σε μια αποστροφή του λόγου του πατέρα του τον Απρίλιο του 2022 όπως είπε αντιλήφθηκε όμως ότι απευθυνόταν με σεξουαλικό υπονοούμενο εις βάρος της και τότε υπήρξε διαπληκτισμός και με συγγενικά του πρόσωπα.

Όταν τους προειδοποίησαν ότι θα κινηθούν νομικά τότε προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος τους και κατάφεραν να απομακρυνθούν από κοντά τους τα παιδιά τους.

Ένας φίλος του, όπως ισχυρίστηκε ο γιος, τον ειδοποίησε μάλιστα ότι ο πατέρας του είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο live από το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο φαίνεται να αγγίζει την σύζυγο του στο στήθος και να την παρενοχλεί.

Η 33χρονη είχε καταγγείλει αρχικώς τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 περιγράφοντας τότε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 την χάιδεψε στο πόδι ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι την θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του.

Τον Μάιο του 2022 σε άλλη της καταγγελία είχε πει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Στους αστυνομικούς έχει προσκομίσει εξάλλου και έναν σκληρό δίσκο ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της περιέχει βιντεοσκοπημένο υλικό του πεθερού της που την παρενοχλεί.

Τον Αύγουστο του 2022 ο πεθερός είχε κληθεί το πρώτον σε ανωμοτί κατάθεση και αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα είχαν καταγγελθεί ως τότε εις βάρος του τονίζοντας ότι επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που είχε αναπτύξει και παλαιότερα και ότι είχε αποσύρει την μήνυσή της και είχε πει ότι την είχε κατευθύνει να ισχυριστεί τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της και γιος του.

Πηγή: www.dimokratiki.gr
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου