Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Βρετανή αστυνομικός ήταν η 22χρονη που βρέθηκε νεκρή στον Κάβο - Ίσως, φταίει η κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Κέρκυρα: Tην πιθανότητα να είχε καταναλώσει νοθευμένο αλκοόλ πριν χάσει τη ζωή της από πτώση εξετάζουν οι Αρχές, σύμφωνα με τη Sun, για την 22χρονη Βρετανίδα αστυνομικό στην περιοχή του Κάβου.

Ο επικεφαλής ιατρός της Κέρκυρας, ο οποίος εξέτασε αρχικά τη νεαρή Βρετανίδα, είπε στη Sun ότι εντόπισε αλκοόλ στην αναπνοή της.

Κέρκυρα: Εικάζεται πως κατανάλωσε τοξικό αλκοόλ, ποτισμένο με αιθανόλη

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα,  ενδέχεται η 22χρονη αστυνομικός να κατανάλωσε χωρίς να το γνωρίζει τοξικό αλκοόλ, ποτισμένο με αιθανόλη και να έχασε τη ζωή της. Η άτυχη Βρετανίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή με τραύμα στο κεφάλι από την πτώση την πρώτη μέρα των διακοπών της στην περιοχή του Κάβου.

Κέρκυρα: Οι δηλώσεις του ιατροδικαστή

Η 22χρονη Βρετανίδα αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στην αστυνομία του Σάρεϊ, εντοπίσθηκε νεκρή κοντά σε έναν κεντρικό δρόμο από έναν τυχαίο περαστικό καθώς χτύπησε το κεφάλι της κάνοντας βουτιά από ύψος αρκετών μέτρων. Όπως αναφέρει η Βρετανική ιστοσελίδα οι Αρχές στην Κέρκυρα διερευνούν εάν η αστυνομικός είχε καταναλώσει νοθευμένο ποτό ώρες μετά την άφιξή της στο νησί των διακοπών.

Ο επικεφαλής ιατρός της Κέρκυρας, ο οποίος εξέτασε αρχικά τη νεαρή Βρετανίδα, είπε στη Sun πως διαπίστωσε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής Γιάννης Αϊβατίδης δήλωσε ότι πέθανε «λίγες μόλις ώρες» αφότου έφτασε στην περιοχή και πρόσθεσε ότι εγείρονται  ερωτήματα για το τι είδους αλκοόλ κατανάλωσε. Είχε παραποιηθεί παράνομα; Ήταν τόσο μεθυσμένη επειδή η [παράνομη] μεθανόλη ήταν στα αλκοολούχα ποτά που είχε καταναλώσει; Η απάντηση βρίσκεται στις τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν» δήλωσε ο ιατροδικαστής.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι μπορεί να μπέρδεψε το κτίριο στο οποίο έμενε και μπορεί να έπεσε προσπαθώντας να μπει σε αυτό που βρέθηκε έξω με ανορθόδοξο τρόπο.

Κέρκυρα: 28 μπαρ σέρβιραν μπόμπες

Οι Αρχές του νησιού ανακοίνωσαν την Κυριακή μετά από ελέγχους στον Κάβο ότι 28 μπαρ θα κλείσουν αφού διαπιστώθηκε ότι σέρβιραν νοθευμένο αλκοόλ. Ο Κάβος είναι εδώ και πολύ καιρό αγαπημένος προορισμούς για τους νεαρούς Βρετανούς που αποτελούν τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών που προσελκύει το νησί κάθε χρόνο.

Πηγή ➤https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου