Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΗΡΘΕ! Ο αγώνας για το ποια χώρα θα βάλει πρώτη τσιπάκια στους κατοίκους της άρχισε!
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΗΡΘΕ! Ο αγώνας για το ποια χώρα θα βάλει πρώτη τσιπάκια στους κατοίκους της άρχισε!

  • Έρχονται 18.500 προσλήψεις σε 49 δήμους μέσω κοινωφελούς εργασίας !
    Έρχονται 18.500 προσλήψεις σε 49 δήμους μέσω κοινωφελούς εργασίας !

  •  Εξελίξεις στην υπόθεση Μπάλντοκ: Νεκ ρός στην πισίνα για τουλάχιστον 5 ώρες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ποιος ήταν μαζί του πριν.....η παρουσία δεύτερου ατόμου στο χώρο
    Εξελίξεις στην υπόθεση Μπάλντοκ: Νεκ ρός στην πισίνα για τουλάχιστον 5 ώρες, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ποιος ήταν μαζί του πριν.....η παρουσία δεύτερου ατόμου στο χώρο

  • Βίντεο από την παράσυρση του 75χρονου τουρίστα από μηχανή.....Ο άνδρας προσπαθούσε να διασχίσει ....
    Βίντεο από την παράσυρση του 75χρονου τουρίστα από μηχανή.....Ο άνδρας προσπαθούσε να διασχίσει ....

  • Δίνεις μίζα, παίρνεις δίπλωμα...
    Δίνεις μίζα, παίρνεις δίπλωμα...

  • Τουρκία: Αντιμέτωποι με τη φτώχεια οι κάτοικοι – Κόβουν ακόμα και το ψωμί
    Τουρκία: Αντιμέτωποι με τη φτώχεια οι κάτοικοι – Κόβουν ακόμα και το ψωμί

  • Toυρκάλα βαφτίστηκε στη Χίο για χάρη του αγαπημένου της..... ώστε να μπορέσει να παντρευτεί ....
    Toυρκάλα βαφτίστηκε στη Χίο για χάρη του αγαπημένου της..... ώστε να μπορέσει να παντρευτεί ....

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 16χρονος πήρε το όπλο και γάζωσε την οικογένεια του, επειδή τον ξύπνησαν για να πάει σχολείο! (βίντεο)
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 16χρονος πήρε το όπλο και γάζωσε την οικογένεια του, επειδή τον ξύπνησαν για να πάει σχολείο! (βίντεο)

  • Ελεύθεροι επαγγελματίες… σπεύστε! ΟΑΕΕ: Δεύτερη ευκαιρία για ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων !
    Ελεύθεροι επαγγελματίες… σπεύστε! ΟΑΕΕ: Δεύτερη ευκαιρία για ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων !

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Την κύκλωσαν 15 άτομα ενώ περίμενε στο φανάρι και της πήραν την τσάντα....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε μία 47χρονη στη Ρόδο όταν ενώ βρισκόταν σταματημένη με το αυτοκίνητο της σε ερυθρό σηματοδότη δέχθηκε «ντου» από 15 άτομα τα οποία την κύκλωσαν και της απέσπασαν την τσάντα που είχε αφήσει στο κάθισμα του συνοδηγού.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά τις 23.30, την ώρα που η 47χρονη είχε σταματήσει έξω από τον καταυλισμό στο Κορακόνερο. Ενώ περίμενε να ανάψει πράσινο, περίπου 15 άτομα Ρομά αποτελούμενα από ενήλικους και ανήλικους (14-16 ετών) βγήκαν στον δρόμο και την κύκλωσαν.

Δύο εξ αυτών άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού και, χωρίς να την πειράξουν, αφαίρεσαν την τσάντα της η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Στη συνέχεια τα άτομα αποχώρησαν και έτρεξαν προς τον καταυλισμό.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές με την έρευνα της ΕΛΑΣ να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr/


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο Μητσοτάκη και σε όλους τους νομοθέτες που έχουν περάσει από το ταλαίπωρο ψευτορωμεικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή