Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Σε τουλάχιστον δύο συμπλοκές είχαν χρησιμοποιηθεί τα πισ τό λια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο-γιάφκα στο Νέο Κόσμο ...Στη μία περίπτωση είχε τραυματιστεί αστυνομικός....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε αιματηρές συμπλοκές εντός και εκτος Αττικής είχαν χρησιμοποιηθεί στο μακρινό παρελθόν τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο-«οπλοστάσιο» που εντοπίστηκε στο Νέο Κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης 8/6.

Ειδικότερα, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, το ένα πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί σε αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή της Μάνδρας, όπου, μάλιστα είχε τραυματιστεί και αστυνομικός, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ το άλλο είχε χρησιμοποιηθεί στην Πάτρα. Και τα δύο πιστόλια, εξάλλου, βρίσκονταν στην κατοχή των δραστών για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, εντός του επίμαχου οχήματος ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα και στοιχεία DNA, τα οποία ταυτοποιήθηκαν και ανήκουν στους Ρουμπέτη και Μουζακίτη, οι οποίοι έπεσαν θύματα μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό, το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του οχήματος που εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα στο Νέο Κόσμο, βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, δύο πιστόλια (περίστροφα των εννιά χιλιοστών), αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες, κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δύο δολοφονηθέντες σχεδίαζαν κάποιο νέο «χτύπημα».

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου