Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Κως: Ίχνη πάλης σε έναν από τους 5 αλλοδαπούς – Οι επόμενες κινήσεις των Αρχών....Συνεχίζεται το θρίλερ με την Πολωνή.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής στην Κω.

Τα ίχνη της νεαρής κοπέλας έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου, ενώ σήμερα έγιναν 5 προσαγωγές και μία σύλληψη υπόπτου για την υπόθεση.

Οι Αρχές στο νησί συνεχίζουν εντατικά τις έρευνες και χτενίζουν την περιοχή για να βρουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό της κοπέλας. Παράλληλα, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Η 27χρονη Αναστάζια έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Τα ίχνη της χάθηκαν στην περιοχή Μαρμάρι και ο 28χρονος επίσης Πολωνός σύντροφός της, που δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο, δήλωσε την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με μάρτυρα που είδε τη νεαρή εκείνο το βράδυ, «η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε το κρασάκι της. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Στο δρόμο καθόταν στην περίφραξη επάνω».

Από την άλλη πλευρά, ο συλληφθείς με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ισχυρίζεται στην ομολογία του πως συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του με τη συναίνεσή της, ωστόσο μετά την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έκτοτε δεν την ξαναείδε.

Η κοπέλα το μοιραίο βράδυ ήταν σε κατάσταση μέθης και είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της για να πάει να την πάρει από το σημείο που ήταν. Ωστόσο, στη συνέχεια το κινητό της απενεργοποιήθηκε και το στίγμα του έδειχνε διαφορετική τοποθεσία.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ που την είδε εκείνο το βράδυ είπε: «Πρώτη φορά είχε έρθει στο μαγαζί. Ήρθε ψώνισε από εδώ σηκώθηκε και έφυγε. Στο μαγαζί ήρθε μόνη της τώρα μετά τι έκανε, πως έφυγε, δεν ξέρω. Πάντως με κάποιον έφυγε.»

Η μητέρα της 27χρονης δηλώνει, πάντως, πεπεισμένη ότι πρόκειται για απαγωγή.

Εξέταση DNA στους πέντε αλλοδαπούς

Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης της, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε στο μίνι μάρκετ. Ένας 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις και κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στις αρχές ο άντρας από το Μπαγκλαντές είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο σημείο όπου αυτή είχε δώσει ραντεβού με το σύντροφό της. Όμως από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Το δεύτερο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον του ήταν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό το οποίο αγοράστηκε μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Έτσι, η αστυνομία τον συνέλαβε για αρπαγή.

Την ίδια ώρα, ίχνη πάλης εντόπισαν στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών οι αστυνομικοί. Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να τους υποβάλουν σε τεστ DNA. Παράλληλα, κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η κοπέλα για να συλλέξουν και από εκεί δείγμα γενετικού υλικού



Πηγή ➤  https://lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου