Διάφορες Αναρτήσεις

  • Βρήκαν τους δράστες της
    Βρήκαν τους δράστες της "χρυσής" κλοπής στη Θεσσαλονίκη! Κοσμήματα 300 χιλιάδων είχαν "βουτήξει"

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ! ΟΔΗΓΙΕΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ..ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ! ΟΔΗΓΙΕΣ

  • "Η Αστυνομία του τίποτα, Κάποιοι εκεί έξω περιπολούν ρε..."

  • «Έχεις πρόβλημα; Εγώ έριξα τη γάτα απ' την ταράτσα»! - Απίστευτο περιστατικό ....υπό κράτηση ο δράστης
    «Έχεις πρόβλημα; Εγώ έριξα τη γάτα απ' την ταράτσα»! - Απίστευτο περιστατικό ....υπό κράτηση ο δράστης

  • Συνελήφθη 58χρονος για δασική φωτιά στον Ωρωπό
    Συνελήφθη 58χρονος για δασική φωτιά στον Ωρωπό

  • ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής: Βρέθηκε την Τρίτη σε Μεγίστη – Στρογγύλη και Ρω  Χριστούγεννα στην παραμεθόριο για τον Αρχηγό ΓΕΣ Μητσοτάκης προς Τουρκία από την Κάσο (ΦΩΤΟ)
    ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής: Βρέθηκε την Τρίτη σε Μεγίστη – Στρογγύλη και Ρω Χριστούγεννα στην παραμεθόριο για τον Αρχηγό ΓΕΣ Μητσοτάκης προς Τουρκία από την Κάσο (ΦΩΤΟ)

  • Συνελήφθη διακινητής μεταναστών στις Σέρρες
    Συνελήφθη διακινητής μεταναστών στις Σέρρες

  • Τι σου κάνει η… «καλή διαγωγή» – Αποφυλακίζεται & ο Νίκος Ρωμανός
    Τι σου κάνει η… «καλή διαγωγή» – Αποφυλακίζεται & ο Νίκος Ρωμανός

  • Πανικός στο κέντρο της Άρτας: Λήστεψαν μάνα και γιό την ώρα που πωλούσαν χαλιά
    Πανικός στο κέντρο της Άρτας: Λήστεψαν μάνα και γιό την ώρα που πωλούσαν χαλιά

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

19χρονος ντελιβεράς «έσβησε» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου - Πάλεψε για 4 μέρες..

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν άντεξε ο 19χρονος ντελιβεράς που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο στις 9 Ιουνίου με το μηχανάκι του. Δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή  στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας νωρίτερα την Τρίτη (13.06.2023).

Μετά από σχεδόν 4 ημέρες μάχης στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι σε τροχαίο, ο 19χρονος ντελιβεράς άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος νέος οδηγούσε την Παρασκευή, 9 Ιουνίου μέσα στην πόλη του Ορχομενού. Επέστρεφε από παραγγελία, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε στην άσφαλτο.

Διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε η εισαγωγή του σε ΜΕΘ.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και κατέληξε το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου