Διάφορες Αναρτήσεις

  • Θα γίνει τελικά ο διαγωνισμός πρόσληψης ειδικών φρουρών; Τί λέει το υπουργείο
    Θα γίνει τελικά ο διαγωνισμός πρόσληψης ειδικών φρουρών; Τί λέει το υπουργείο

  • Άρχισαν τα όργανα ! οχι εμεις Δεν θα γίνουμε ποτέ   σαν αυτους ! «Θέ-λω να σκο-τώ-σω όλους τους Μου-σου-λμά-νους»-Τρόμος στο Λονδίνο: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε μου-σου-λμά-νους που έβγαιναν από τζαμί φωτο & βιντεο
    Άρχισαν τα όργανα ! οχι εμεις Δεν θα γίνουμε ποτέ σαν αυτους ! «Θέ-λω να σκο-τώ-σω όλους τους Μου-σου-λμά-νους»-Τρόμος στο Λονδίνο: Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε μου-σου-λμά-νους που έβγαιναν από τζαμί φωτο & βιντεο

  • ΕΚΤΑΚΤΟ! Εντοπίστηκε σκάφος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στα Κύθηρα
    ΕΚΤΑΚΤΟ! Εντοπίστηκε σκάφος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στα Κύθηρα

  • ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! (ΦΩΤΟ)
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! (ΦΩΤΟ)

  • Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έφτυσε αστυνομικούς σε έλεγχο για χρήση μάσκας
    Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έφτυσε αστυνομικούς σε έλεγχο για χρήση μάσκας

  • Κορωνοϊός – Θεοδωρικάκος: Δωρεάν οι μάσκες για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία για όσο διάστημα χρειαστεί
    Κορωνοϊός – Θεοδωρικάκος: Δωρεάν οι μάσκες για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία για όσο διάστημα χρειαστεί

  • Λαμία – Εμφανίστηκε ξανά ο Λιθόκερος – Το μεγαλύτερο δηλητηριώδες έντομο  φωτο
    Λαμία – Εμφανίστηκε ξανά ο Λιθόκερος – Το μεγαλύτερο δηλητηριώδες έντομο φωτο

  • Σοβαρό επεισόδιο ανοικτά της Κω: Τουρκικό υποβρύχιο απείλησε σκάφος του Λ.Σ.
    Σοβαρό επεισόδιο ανοικτά της Κω: Τουρκικό υποβρύχιο απείλησε σκάφος του Λ.Σ.

  • ΜΠΡΑΒΟ Έφτιαξαν γκράφιτι με την Ελληνική σημαία και τον Μέγα Αλέξανδρο στην είσοδο της Πτολεμαΐδας – Δείτε φωτογραφίες
    ΜΠΡΑΒΟ Έφτιαξαν γκράφιτι με την Ελληνική σημαία και τον Μέγα Αλέξανδρο στην είσοδο της Πτολεμαΐδας – Δείτε φωτογραφίες

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Νεκρή εντοπίστηκε η Βρετανίδα που είχε εξαφανιστεί.... Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι ....Η Σούζαν Χάρτ ήταν ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε απόκρημνο βραχώδες σημείο κοντά στη θάλασσα εντοπίστηκε το Σάββατο η σορός της 75χρονης Βρετανίδας Σούζαν Χαρτ, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Τέλενδο, στα Δωδεκάνησα.

Το σώμα της γυναίκας φέρει πολλαπλά τραύματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Τη σορό αναγνώρισε ο σύζυγός της από τη βέρα της.

Η Χαρτ είχε έλθει στην Ελλάδα για διακοπές και διέμενε με τον σύζυγό της στη Καλύμνο. Στις 30 Απριλίου είχαν πάει μαζί στην Τέλενδο προκειμένου αυτός να κάνει ορειβασία. Η ίδια, όπως λένε από την οικογένειά της, έμεινε στην παραλία να τον περιμένει καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Όταν, όμως, ο σύζυγος της 75χρονης, Εντ, επέστρεψε από την ορειβασία η γυναίκα του ήταν άφαντη.

Έκτοτε, μέχρι και χθες, οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας ήταν άκαρπες. Εκτός από την έρευνα της ΕΛΑΣ ο σύζυγος της Σούζαν πλήρωσε και ιδιώτες για να ψάξουν, χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

«Πώς μπορεί κάποιος να εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνος;» αναρωτήθηκε η κόρη της 75χρονης, Μπέθαν, μιλώντας στη Mirror. «Κάθε ημέρα που περνάει οι ελπίδες μας λιγοστεύουν και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τις αδερφές μου» πρόσθεσε η ίδια.

Η Σούζαν Χάρτ ήταν πρώην εργαζόμενη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και ζούσε με τον σύζυγό της στην Ελβετία. Οι δύο τους επισκέπτονταν την Κάλυμνο κάθε χρόνο από το 2015.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 75χρονη είπε στον σύζυγό της ότι θα διάβαζε λίγο πριν να πάει σε ταβέρνα του νησιού.

«Κάποιος, κάπου πρέπει να έχει δει κάτι. Οι άνθρωποι δεν εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος σε μια τέτοια μικρή κοινότητα. Η μαμά έχει άνοια και είναι ευάλωτη. Πρέπει να τη βρούμε, σας παρακαλώ βοηθήστε μας» έγραψε σε δική της ανάρτηση η άλλη κόρη της αγνοούμενης, Ρουθ, που ζει στην Αυστραλία.

Πηγή ➤ https://fimotro.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου