Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΜΕ ΑΡΩΜΑ..ΣΥΡΙΖΑ ..Αποστρατείες - έκπληξη στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ...Βγηκαν οι  πολιτικες χατζαρες ! ! ???
    ΜΕ ΑΡΩΜΑ..ΣΥΡΙΖΑ ..Αποστρατείες - έκπληξη στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ...Βγηκαν οι πολιτικες χατζαρες ! ! ???

  • Facebook: Πώς να κάνεις ασφαλές το προφίλ σου!
    Facebook: Πώς να κάνεις ασφαλές το προφίλ σου!

  • Εορτή του Αγίου Ιανουαρίου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων
    Εορτή του Αγίου Ιανουαρίου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων

  • ΕΚΤΑΚΤΟ-Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις.. Έδωσε στίγμα ο Αλβανός συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής-Σε ΠΟΙΟΝ τηλεφώνησε
    ΕΚΤΑΚΤΟ-Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις.. Έδωσε στίγμα ο Αλβανός συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής-Σε ΠΟΙΟΝ τηλεφώνησε

  • Χαλκιδική: Για προσωπική χρήση οι κάμερες στο δωμάτιο λέει ο ιδιοκτήτης – Παρακολουθούσε τουλάχιστον 10 ζευγάρια
    Χαλκιδική: Για προσωπική χρήση οι κάμερες στο δωμάτιο λέει ο ιδιοκτήτης – Παρακολουθούσε τουλάχιστον 10 ζευγάρια

  • Οι γκάφες στο Facebook που οδήγησαν τους χρήστες στη φυλακή!
    Οι γκάφες στο Facebook που οδήγησαν τους χρήστες στη φυλακή!

  • Πάτρα: Ο Κ9 σκύλος
    Πάτρα: Ο Κ9 σκύλος "ξετρύπωσε" 350 κιλά χασίς στο νέο λιμάνι - Εντοπίστηκαν σε φορτίο με καρπούζια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

  • Ο  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΠΑΣ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Α/ΓΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΑ ΖΑΕΦ – ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (ΦΩΤΟ)
    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΠΑΣ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Α/ΓΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΑ ΖΑΕΦ – ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ (ΦΩΤΟ)

  • Εφορίες, τράπεζες, καταστήματα, ΜΜΜ: Τι και πώς θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη (02/01)
    Εφορίες, τράπεζες, καταστήματα, ΜΜΜ: Τι και πώς θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη (02/01)

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Αν ήλικοι και γυναίκες επί 9 μήνες διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μεσολόγγι: Τουλάχιστον για εννέα συνεχόμενους μήνες δρούσε μια σπείρα 12 Ελλήνων που είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές στο Μεσολόγγι, οι οποίες εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας. Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε  τα στοιχεία επτά ανδρών και πέντε γυναικών μεταξύ των οποίων τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 14 ως 17 χρόνων.

Η συμμορία κατηγορείται ότι στις 20 Αυγούστου του 2022 άρπαξε χάλκινα και μπρούτζινα ανταλλακτικά και εξαρτήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων από την αποθήκη ενός καταστήματος, ενώ φέτος διέρρηξε στις 27 Φεβρουαρίου ένα περίπτερο και έκλεψε προϊόντα αξίας 200 ευρώ. Επίσης, στις 28 Μαρτίου οι δράστες απασχόλησαν μια ανυποψίαστη γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο και της “σούφρωσαν” 200 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα και στις 19 Απριλίου έκλεψαν προϊόντα αξίας 250 ευρώ από το ψυγείο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των 12 δραστών για κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.


Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου