Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τροχαίο  Αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα – Στο νοσοκομείο ένα 3χ ρονο ....
    Τροχαίο Αυτοκίνητο παρέσυρε τρία άτομα – Στο νοσοκομείο ένα 3χ ρονο ....

  • Σοβαρά επεισόδια έξω από το Εφετείο
    Σοβαρά επεισόδια έξω από το Εφετείο

  • ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ  ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ; ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ – ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ!!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]
    ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ; ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ – ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ!!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

  • Ανάλυση για τους S-400: Τα χαρτιά της Τουρκίας στο πόκερ με τις ΗΠΑ  Το μείζον ζήτημα της παρουσίας και ενεργοποίησης
    Ανάλυση για τους S-400: Τα χαρτιά της Τουρκίας στο πόκερ με τις ΗΠΑ Το μείζον ζήτημα της παρουσίας και ενεργοποίησης

  • Νίκαια: Έστειλε τον σκύλο να δαγκώσει τον αστυνομικό – “Όρμα” τού φώναξε ,,,,, στο 401  Νοσοκομείο.  Ο αστυνομικός
    Νίκαια: Έστειλε τον σκύλο να δαγκώσει τον αστυνομικό – “Όρμα” τού φώναξε ,,,,, στο 401 Νοσοκομείο. Ο αστυνομικός

  • Αρκάς για εκλογές: Η προτροπή και η υπενθύμιση του σκιτσογράφου προς τους ψηφοφόρους
    Αρκάς για εκλογές: Η προτροπή και η υπενθύμιση του σκιτσογράφου προς τους ψηφοφόρους

  • Βγάζουν τις λίρες από τα… στρώματα λόγω της εκτόξευσης της τιμής
    Βγάζουν τις λίρες από τα… στρώματα λόγω της εκτόξευσης της τιμής

  • XAMOΣ! Κόρινθος: Οι οπλισμένοι ληστές έπεσαν πάνω σε εκπαιδευτή των ΟΥΚ – Ο «βάτραχος» δεν καταλάβαινε τίποτα στο σπίτι του
    XAMOΣ! Κόρινθος: Οι οπλισμένοι ληστές έπεσαν πάνω σε εκπαιδευτή των ΟΥΚ – Ο «βάτραχος» δεν καταλάβαινε τίποτα στο σπίτι του

  • Πάνω από 100 αστυνομικοί φυλάνε το τμήμα Εξαρχείων- Γιατί δεν το κλείνουν;
    Πάνω από 100 αστυνομικοί φυλάνε το τμήμα Εξαρχείων- Γιατί δεν το κλείνουν;

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Τέμπη: Στο ίδιο κελί με τον σταθμάρχη οδηγήθηκε ο επιθεωρητής....του ΟΣΕ της περιοχής Λάρισας, που κατηγορείται ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ της περιοχής Λάρισας, που κατηγορείται στην υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να καταλόγισε ευθύνες τόσο στον προφυλακισμένο σταθμάρχη όσο και στους άλλους δύο συναδέλφους του που σχόλασαν νωρίτερα. Ο επιθεωρητής οδηγήθηκε μάλιστα στο ίδιο κελί με τον 59χρονο «μοιραίο» σταθμάρχη.

Περισσότερες από πέντε ώρες διήρκησε η απολογία του επιθεωρητή του ΟΣΕ. Με τη σύμφωνη γνώμη εφέτη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Συνονθύλευμα λανθασμένων χειρισμών και παραλείψεων έλαβαν χώρα. Ο χειρισμός του σταθμάρχη κ. Σ…., η μη τήρηση του ωραρίου από τους έτερους δύο σταθμάρχες και η παράλειψη του πρώτου μηχανοδηγού, του δεύτερου μηχανοδηγού που βρισκόταν εκεί, αλλά και του προϊστάμενου του τρένου να επικοινωνήσουν με τον σταθμάρχη της Λάρισας, σκιαγραφούν το σκηνικό της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών» υποστήριξε ο επιθεωρητής Λάρισας.

Τέμπη: «Δεν είχα δεχθεί παράπονα για τα προσόντα του σταθμάρχη»

Ο επιθεωρητής εξήγησε γιατί άφησε μόνο του στη βάρδια τον άπειρο προφυλακισμένο σταθμάρχη. Όπως είπε δεν είχε δεχθεί παράπονα από συναδέλφους του.

«Ουδέποτε, ουδείς εκ των συναδέλφων του -παλαιότερων σταθμαρχών- μου ανέφερε το οιοδήποτε πρόβλημα ή την οιαδήποτε έλλειψη γνώσεων» είπε ο επιθεωρητής Λάρισας.

Ο 62χρονος επιθεωρητής αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που έκανε στον νυχτερινό σταθμάρχη, μισή ώρα μετά το δυστύχημα. Ισχυρίστηκε πως άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής έναν άνθρωπο που τα είχε τελείως χαμένα.

«Τηλεφωνώ στον κ. Σ. Β. προκειμένου να ενημερωθώ. Τότε ήταν που έλαβα την απάντηση: “Προϊστάμενε δεν μπορώ να προσδιορίσω από ποια γραμμή έχω διώξει την αμαξοστοιχία”. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι βρισκόταν σαφέστατα υπό το καθεστώς ταραχής και σύγχυσης».

Τέμπη: Στο ίδιο κελί με τον σταθμάρχη ο επιθεωρητής 

Ο προφυλακισμένος επιθεωρητής, οδηγήθηκε το απόγευμα στις φυλακές Λάρισας και βρίσκεται στην ίδια πτέρυγα και στο ίδιο κελί με τον 59χρονο σταθμάρχη αναφέρει το STAR.

Ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς και στους συναδέλφους του που έφυγαν από το πόστο τους νωρίτερα λέγοντας πως εάν ήταν εκεί, το λάθος θα είχε διορθωθεί.

«Ο κ. Π. Κ. ως αρχαιότερος, θα ρύθμιζε τη χάραξη πορείας. Ουδέποτε, επισημαίνω, ενημερώθηκα από αμφότερους τους σταθμάρχες ότι αναχώρησαν για τον οιονδήποτε λόγο από την εργασία τους» ισχυρίστηκε ο επιθεωρητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διευκρίνισε πως την τελική έγκριση των βαρδιών είχε ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο.

«Αφέθηκαν ελεύθεροι ακόμα και με περιοριστικούς όρους από άλλο εισαγγελικό λειτουργό άνθρωποι που είχαν την υποχρέωση να τηρήσουν τη βάρδια τους και την εγκατέλειψαν, και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος χωρίς καμία σοβαρή και κυρίως νομική αιτιολογία εκείνος ο οποίος πρότεινε απλά τις βάρδιες στη Διεύθυνση Κυκλοφορίας και αυτές εγκρίθησαν όχι από εκείνον» είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου επιθεωρητή, Γιάννης Γλύκας.

«Όσοι έχουν ευθύνη, ακόμη και διοικητικά στελέχη, αλλά και πολιτικοί προϊστάμενοι σε βάθος 15ετίας και ανεξαρτήτως του κόμματος που κυβερνούσε, να λογοδοτήσουν» ζήτησε από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί πολλές οικογένειες θυμάτων.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου