Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!Κατολίσθηση έκλεισε την Κορίνθου-Πατρών
    ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!Κατολίσθηση έκλεισε την Κορίνθου-Πατρών

  • Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου
    Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών Πύργου

  • ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 153 ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ !   ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ??
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 153 ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ??

  • ΙΜΙΑ 96 Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΔΥΝΗΣ. ΩΡΑ 01:40. ΣΑΝ ΑΠΟΨΕ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΑ ΤΟ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΡΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.
    ΙΜΙΑ 96 Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΔΥΝΗΣ. ΩΡΑ 01:40. ΣΑΝ ΑΠΟΨΕ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΑ ΤΟ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΤΡΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.

  • Αγρότης πήρε τον νόμο στα χέρια του και συνελήφθη – Έδεσε χειροπόδαρα δύο άνδρες που μπήκαν παράνομα στο χωράφι του...Φωτο..
    Αγρότης πήρε τον νόμο στα χέρια του και συνελήφθη – Έδεσε χειροπόδαρα δύο άνδρες που μπήκαν παράνομα στο χωράφι του...Φωτο..

  •  Κοσμηματοπώλης «πιάστηκε» να πουλάει κλεμμένα κοσμήματα για τρίτη φορά.....αναγνωρίσθηκαν από παθόντες ότι είχαν κλαπεί από τα σπίτια τους.
    Κοσμηματοπώλης «πιάστηκε» να πουλάει κλεμμένα κοσμήματα για τρίτη φορά.....αναγνωρίσθηκαν από παθόντες ότι είχαν κλαπεί από τα σπίτια τους.

  • Άνοιξαν στόματα που έμεναν κλειστά: Καταγγελίες φωτιά για τον Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη
    Άνοιξαν στόματα που έμεναν κλειστά: Καταγγελίες φωτιά για τον Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη

  • ΒΥΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες [εικόνες & βίντεο]
    ΒΥΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία: Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

  • Η φρικιαστική εξομολόγηση του 24χρονου μητροκτόνου: «Δεν με άφηνε να ζήσω!»..Το παραλήρημα του νεαρού πρωταγωνιστή του «Ψυχώ» στη Βούλα
    Η φρικιαστική εξομολόγηση του 24χρονου μητροκτόνου: «Δεν με άφηνε να ζήσω!»..Το παραλήρημα του νεαρού πρωταγωνιστή του «Ψυχώ» στη Βούλα

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

64χρονος βρέθηκε αναίσθητος στην τουαλέτα Νοσοκομείου – Κατέληξε στη ΜΕΘ....Το χρονικό της....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αγρίνιο: Ένας 64χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος στην τουαλέτα Νοσοκομείου στο Αγρίνιο.  Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύτηκε στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Αγρίνιο: Το χρονικό της τραγωδίας

Τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, 24 Απριλίου 2023 στο Νοσοκομείο του Αγρινίου ένας 64χρονος άνδρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το karvasaras.gr, έχασε τις αισθήσεις του σε τουαλέτα, στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στη Μ.Ε.Θ. για 12 ώρες περίπου και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της επόμενης μέρας.

Ο Η.Π. από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο Αγρινίου τη Δευτέρα για να εξεταστεί από ιατρό και μετά την επίσκεψη του θέλησε να χρησιμοποιήσει μία από τις τουαλέτες του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε από εργαζόμενο του  νοσοκομείου, αναίσθητος, μέσα στην τουαλέτα και ακολούθησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες εργαζομένων και ιατρών για να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου