Διάφορες Αναρτήσεις

  • Απροστάτευτοι οι κάτοικοι της Λέσβου  Παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν για να κλέψουν σε Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μόριας – Εκλεψαν και
    Απροστάτευτοι οι κάτοικοι της Λέσβου Παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν για να κλέψουν σε Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μόριας – Εκλεψαν και

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΠΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ! ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑ – ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! (ΦΩΤΟ&BINTEO)
    ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΠΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ! ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑ – ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! (ΦΩΤΟ&BINTEO)

  • Αιματηρό περιστατικό σε χωριό.... Ένας τραυματίας μετά από πυ ρο βο λι σμούς.....Δράστης και θύμα φέρονται να ....
    Αιματηρό περιστατικό σε χωριό.... Ένας τραυματίας μετά από πυ ρο βο λι σμούς.....Δράστης και θύμα φέρονται να ....

  • ΕΛ.ΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της σπείρας που εξαπατούσε πολίτες μέσω αγγελιών - Πάνω από 1 εκατ. ευρώ η λεία τους
    ΕΛ.ΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της σπείρας που εξαπατούσε πολίτες μέσω αγγελιών - Πάνω από 1 εκατ. ευρώ η λεία τους

  • Συνελήφθη ο οδηγός φορτηγού που γκρέμισε πεζογέφυρα – Πώς έγινε το ατύχημα.......
    Συνελήφθη ο οδηγός φορτηγού που γκρέμισε πεζογέφυρα – Πώς έγινε το ατύχημα.......

  • Μωρέ καλά λένε οτι και ο Άγιος φοβέρα θέλει .Που είναι Μωρέ οι Τούρκοι; Άστραψε και Βρόντηξε στο Αιγαίο.
    Μωρέ καλά λένε οτι και ο Άγιος φοβέρα θέλει .Που είναι Μωρέ οι Τούρκοι; Άστραψε και Βρόντηξε στο Αιγαίο.

  • Πάτρα: Πληροφορίες για νέες συλλήψεις  σφίγγει ο κλοιός από την ΕΛΑΣ.
    Πάτρα: Πληροφορίες για νέες συλλήψεις σφίγγει ο κλοιός από την ΕΛΑΣ.

  •  Βουλγάρες τσέπωσαν 18.000 ευρώ από 62χρονη για δήθεν χειρουργείο της εγγονής της – Τις έπιασαν στα σύνορα......
    Βουλγάρες τσέπωσαν 18.000 ευρώ από 62χρονη για δήθεν χειρουργείο της εγγονής της – Τις έπιασαν στα σύνορα......

  • «ΠΑΓΩΣΑΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ!! Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ(ΒΙΝΤΕΟ)
    «ΠΑΓΩΣΑΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ!! Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ληστές μπήκαν στο σπίτι και την ....54χρονη μητέρα δύο παιδιών ...Οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητό τους...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η απόπειρα ληστείας έγινε τα ξημερώματα - Οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητό τους

Επίδοξοι ληστές, τα ξημερώματα της Κυριακής, εισέβαλαν στο σπίτι 54χρονης στην περιοχή του Λευκοχωρίου στην Ηλεία και έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα, καθώς το θύμα αντέδρασε και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή.

Οι τρεις δράστες φορώντας κουκούλες- και άγνωστο αν είχαν όπλα- μπήκαν στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι της γυναίκας μητέρας δύο παιδιών, απειλώντας την, πως αν δεν τους δώσει τα χρήματά της θα την σκοτώσουν, σύμφωνα ilialive.

Την ώρα του περιστατικού τα παιδιά βρίσκονταν εντός της οικίας. Η γυναίκα αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δράστες να μπουν στο αυτοκίνητο τους και να τραπούν σε φυγή, υπό τον φόβο να γίνουν αντιληπτοί στη γειτονιά.

Οι δράστες πριν απομακρυνθούν από το χωριό εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους και το πυρπόλησαν για να σβήσουν τα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το ίδιο βράδυ από την περιοχή της Γαστούνης.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Πηνειού.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου