Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΣΟΚ στη Καλαμάτα: 14χρονος παρέσυρε ενός χρονού κοριτσάκι – Χαροπαλεύει στην εντατική
    ΣΟΚ στη Καλαμάτα: 14χρονος παρέσυρε ενός χρονού κοριτσάκι – Χαροπαλεύει στην εντατική

  • Ενώπιον του ανακριτή ο 47χρονος 'Ελληνας και ο 33χρονος Βούλγαρος Κρήτη: Απολογούνται για το μισό κιλό ηρωΐνης
    Ενώπιον του ανακριτή ο 47χρονος 'Ελληνας και ο 33χρονος Βούλγαρος Κρήτη: Απολογούνται για το μισό κιλό ηρωΐνης

  • Η κοπέλα σηκώθηκε για να κάνει πρόταση γάμου - Χαμός σε πανηγύρι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ
    Η κοπέλα σηκώθηκε για να κάνει πρόταση γάμου - Χαμός σε πανηγύρι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ

  • Κυπριακό - Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Δεν εμπιστεύομαι την Κύπρο
    Κυπριακό - Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Δεν εμπιστεύομαι την Κύπρο

  • Κούρτοβικ: Υβρίζουν τον Κουφοντίνα οι συγγενείς των θυμάτων του, όταν τον λένε δολοφόνο  BINTEO
    Κούρτοβικ: Υβρίζουν τον Κουφοντίνα οι συγγενείς των θυμάτων του, όταν τον λένε δολοφόνο BINTEO

  • ΔΕΙΤΕ τι γίνεται στην Αθήνα όταν πέφτει η νύχτα! Σόδομα και γόμορα! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΔΕΙΤΕ τι γίνεται στην Αθήνα όταν πέφτει η νύχτα! Σόδομα και γόμορα! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΚΥΣΕΑ: Άλλαξε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας - Ποιος είναι ο νέος...Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας ...
    ΚΥΣΕΑ: Άλλαξε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας - Ποιος είναι ο νέος...Ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας ...

  • Ύποπτες καταθέσεις από τη βόρεια Ευρώπη στη... Εξελίξεις στην υπόθεση απα γωγή της Μαρκέλλας  Έρευνες με τη συνδρομή της Europol
    Ύποπτες καταθέσεις από τη βόρεια Ευρώπη στη... Εξελίξεις στην υπόθεση απα γωγή της Μαρκέλλας Έρευνες με τη συνδρομή της Europol

  • ΣΟΚ. Άγρια δολοφονία επιχειρηματία. Η πετσέτα στο στόμα και τα αίματα
    ΣΟΚ. Άγρια δολοφονία επιχειρηματία. Η πετσέτα στο στόμα και τα αίματα

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Απίστευτο περιστατικό....Ταξιτζής πιάστηκε με 2 κιλά χα σίς και υποστήριξε πως είναι «αφέψημα κατά του στρες»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Αφέψημα κατά του στρες» φαίνεται πως θα γίνουν τα 2 κιλά χασίς που είχε στην κατοχή πολύ γνωστός οδηγός ταξί από τη Χαλκίδα ο οποίος και κατηγορείται από τις Αρχές της Εύβοιας για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο κατηγορουμενος, που ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, διαφοροποιεί την προανακριτική του κατάθεση όσον αφορά τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στην κατοχή του, θέλοντας να υποστηρίξει πως αφορά προσωπική χρήση αφού εδώ και χρόνια συνηθίζει το βράδυ να βράζει και να πίνει χασίς αντί για τσάι, ως τρόπο για να ηρεμήσει.

Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας με ειδικά εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ουσιών αστυνομικό σκύλο έκαναν έρευνα στην κατοικία του κατηγορούμενου ο οποίος αρχικά τους παρέδωσε μόλις 21 γραμμάρια χασίς, τα οποία και έκρυβε μέσα σε πλαστική ντουλάπα στη βεράντα του.

Εντούτοις στην αποθήκη του σπιτιού βρέθηκαν δύο νάιλον σακούλες, που περιείχαν συνολικά 2,1 κιλά χασίς και στο σαλόνι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4.450 ευρώ, τα οποία, κατ΄ εκτίμηση των αρχών, προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών.

Στην προανάκριση, φέρεται να υποστήριξε πως για προσωπική χρήση προόριζε μόνο τα 21 γραμμάρια και ότι τα δύο κιλά χασίς ανήκαν σε έμπορο ναρκωτικών αλβανικής καταγωγής, για τον οποίον και… εκτελούσε χρέη “αποθήκης”, φυλλάσσοντας το εμπόρευμα.

Ο οδηγός ταξί, ο οποίος έχει απασχολήθει και το παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, οδηγήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στον ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θανάση Τάρτη.

Ο συλληφθείς, διαθέτει πολυτελές ταξί και είναι πολύ γνωστός στην πόλη για την πολυτελή ζωή του την οποία και προβάλλει συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Πηγή: evima  https://lawandorder.gr


Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου