Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ληστεία στη Rolex: Το λάθος των ληστών που αρπάξαν τα 23 πανάκριβα ρολόγια ΒΙΝΤΕΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ληστεία στο κατάστημα της Rolex: Με κινηματογραφική ληστεία, τόσο σε χρόνους όσο και σε εκτέλεση, θα μπορούσε να παρομοιάσει κάποιος τη σημερινή (20/12/2022) εισβολή των τεσσάρων δραστών στο κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας, από το οποίο απέσπασαν πανάκριβα ρολόγια της ελβετικής φίρμας.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε κατάστημα που πουλά ακριβά ρολόγια στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Από το πρωί οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο ίχνος των δραστών, ενώ αναλύουν από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος το υλικό που συνέλεξαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, αλλά έκαναν και ένα άλλο μοιραίο λάθος. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους έπεσε πίσω τους το σφυρί με το οποίο έσπασαν οι ληστές την τζαμαρία του καταστήματος με τα πολυτελή ρολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες έχουν καταγραφεί από πολλά κυκλώματα ασφαλείας κι έτσι οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν όλο το σχέδιο της διαδρομής της διαφυγής των δραστών από τον τόπο τέλεσης της κινηματογραφικής ληστείας που διέπραξαν.

 

Ληστεία ROLEX: Πάνοπλοι κακοποιοί αρπάξαν 23 ρολόγια από κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας

Αλλεπάλληλα περιστατικά βαριάς εγκληματικότητας με νεκρούς αλλά και τραυματισμούς πολιτών σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, έχουμε μέσα σε λίγα 24ωρα καθώς μετά το μακελειό στην πλατεία Νέας Σμύρνης με δύο νεκρούς και μια τραυματία και τον δράστη να εξακολουθεί να διαφεύγει, πανικός επικράτησε σήμερα στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη, όπου άναυδοι εκατοντάδες πολίτες λίγο μετά τις 10.00 το πρωί είδαν μπροστά στα μάτια τους τέσσερις ληστές να χτυπούν κατάστημα της ROLEX.

Το χρονικό

Ήταν 11 παρά τέταρτο το πρωί λίγα μέτρα από την οδό Σταδίου, όταν οι τέσσερις άνδρες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες full face χρειάστηκαν  ελάχιστα δευτερόλεπτα. Την στιγμή που ένας πελάτης έβγαινε από το κατάστημα γνωστών πανάκριβων ρολογιών, εισέβαλλαν από την ανοιχτή πόρτα.

Αστραπιαία, ο ένας από τους ληστές χτύπησε τον υπάλληλο σεκιούριτι με τη λαβή του όπλου πίσω από το κεφάλι, ο άλλος απειλούσε με όπλο την υπάλληλο και ένας τρίτος με μία βαριοπούλα έσπασε τις κάθετες προθήκες και κατάφερε να αρπάξει την πανάκριβη λεία.


Έδρασαν αστραπιαία & έφυγαν με τα «χρυσά» ROLEX

Οι ληστές είχαν ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό τους και έδρασαν αστραπιαία. Αφού λήστεψαν το κατάστημα, οι τέσσερις ένοπλοι επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού και με ταχύτητα διέφυγαν από το σημείο, πριν φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Τραυματισμένος ελαφρά στο κεφάλι, ο νεαρός υπάλληλος φύλαξης αιμόφυρτος έλαβε από τους αστυνομικούς τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Η νέα ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας προβληματίζει τις Αρχές που έχουν σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό που θα τους βοηθήσει στην ταυτοποίηση των κουκουλοφόρων ληστών, αλλά και τη μαρτυρία της υπαλλήλου του καταστήματος για τη διαφυγή τους.

Σύμφωνα με όσα τους είπε, με τις μοτοσυκλέτες έφυγαν από την οδό Κολοκοτρώνη, διέσχισαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Σταδίου, ανέβηκαν στην Αμερικής μέχρι την Πανεπιστημίου. Από εκεί χάθηκαν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί αναζητούν οπτικό υλικό από τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες προκειμένου να  χαρτογραφήσουν και το πώς έφτασαν ως το κατάστημα και μπήκαν σε αυτό αλλά και τις οδούς διαφυγής τους


 Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου