Διάφορες Αναρτήσεις

  • Απίστευτος Ερντογάν: Ασέβεια απέναντι στο Ισλάμ η συγκέντρωση των γυναικών στην Κωνσταντινούπολη – Τις έριξε δακρυγόνα
    Απίστευτος Ερντογάν: Ασέβεια απέναντι στο Ισλάμ η συγκέντρωση των γυναικών στην Κωνσταντινούπολη – Τις έριξε δακρυγόνα

  • Περιστέρι: 40χρονος πήγε να εμβολιαστεί και έκλεψε εμβόλια της Pfizer
    Περιστέρι: 40χρονος πήγε να εμβολιαστεί και έκλεψε εμβόλια της Pfizer

  • Η Αστυνομία συνέλαβε Πολωνό για την δολοφονία του 82χρονου στον Πειραιά
    Η Αστυνομία συνέλαβε Πολωνό για την δολοφονία του 82χρονου στον Πειραιά

  • ΝΕΟΤΕΡΑ.. Ti δηλώνει ο Τξιάρχος που έριξε τα κάγκελα στην παρέλαση !  Ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Ιωάννης Σεϊντής ! !   ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ! ! !
    ΝΕΟΤΕΡΑ.. Ti δηλώνει ο Τξιάρχος που έριξε τα κάγκελα στην παρέλαση ! Ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Ιωάννης Σεϊντής ! ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ! ! !

  • Στην Ηγουμενίτσα Νέο φορτίο με 50 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία
    Στην Ηγουμενίτσα Νέο φορτίο με 50 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

  • ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – Μείωση έως και €100 στη μισθοδοσία των ενστόλων, στο τέλος του μήνα.
    ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – Μείωση έως και €100 στη μισθοδοσία των ενστόλων, στο τέλος του μήνα.

  • Στους Φούρνους Ικαρίας - Πνίγηκε 11χρονο αγόρι,,,,Μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της...
    Στους Φούρνους Ικαρίας - Πνίγηκε 11χρονο αγόρι,,,,Μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της...

  • Ένα μεγάλο μπράβο για τον ζήλο και την προθυμία του Αστυνομικού...ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ..
    Ένα μεγάλο μπράβο για τον ζήλο και την προθυμία του Αστυνομικού...ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ..

  • Απλώνεται ο Ελληνικός στόλος: «Σφραγίζει» το κεντρικό Αιγαίο το ΠΝ και στέλνει μήνυμα στην Αγκυρα – Σε ετοιμότητα και ο ΣΞ (BINTEO)
    Απλώνεται ο Ελληνικός στόλος: «Σφραγίζει» το κεντρικό Αιγαίο το ΠΝ και στέλνει μήνυμα στην Αγκυρα – Σε ετοιμότητα και ο ΣΞ (BINTEO)

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλβανικής καταγωγής για την επίθεση σε αστυνομικούς στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Αθηνών Σε βάρος του σχηματίστηκε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλβανικής καταγωγής προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή σε ομάδα ατόμων που επιτέθηκε σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων έξω από τις φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης, εμπρησμό, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών εμπρηστικών υλών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα ξημερώματα μια ομάδα ατόμων τοποθέτησε αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, που βρίσκεται κοντά στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε 4 οχήματα, καθώς και μικρότερης έκτασης φθορές σε ακόμα 3.

Στην συνέχεια όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, ομάδα ατόμων εκδήλωσε επίθεση σε βάρος τους με ρίψη τουλάχιστον 25 βομβών μολότοφ, πετρών και φωτοβολίδων, χωρίς να αναφερθεί φθορά ή τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια τα άτομα έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν 6 κάδους απορριμμάτων.

Στο σακίδιο του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 βόμβες μολότοφ, ενώ οι εμπρηστικοί μηχανισμοί που δεν εξερράγησαν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, περισυλλέχθηκαν από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου