Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΗΠΑ: Δέκα τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ του Νιου Τζέρσεϊ
    ΗΠΑ: Δέκα τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ του Νιου Τζέρσεϊ

  • Έτρεχε στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης με 250 χλμ - Ταχύτητες που «ζαλίζουν» σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας - Δείτε βίντεο
    Έτρεχε στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης με 250 χλμ - Ταχύτητες που «ζαλίζουν» σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας - Δείτε βίντεο

  • Το Πυροσβεστικό Σώμα εξοπλίζεται με 80 νέα Mitsubishi L200 Club Cab 4X4 για δασοπυρόσβεση
    Το Πυροσβεστικό Σώμα εξοπλίζεται με 80 νέα Mitsubishi L200 Club Cab 4X4 για δασοπυρόσβεση

  • Στην περιοχή Λευκίμμη Κέρκυρα: Έπιασαν 25χρονο για διαρρήξεις
    Στην περιοχή Λευκίμμη Κέρκυρα: Έπιασαν 25χρονο για διαρρήξεις

  • ΘΕΡΜΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στα Ίμια: H Κανονιοφόρος «Νικηφόρος» ακούμπησε με σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής
    ΘΕΡΜΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στα Ίμια: H Κανονιοφόρος «Νικηφόρος» ακούμπησε με σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής

  • Η «ΣΟΦΙΑ» ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ – ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΧΩΡΑ-ΧΙΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ(ΚΑΡΤΕΣ)
    Η «ΣΟΦΙΑ» ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ – ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΛΟΙΟ Η ΧΩΡΑ-ΧΙΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ(ΚΑΡΤΕΣ)

  • Ο 50χρονος είπε στον 75χρονο ότι θέλει το σπίτι και αυτός τον  σκό τω σε  - Το ιδιωτικό συμφωνητικό και το σημείωμα του δράστη,,,,,,
    Ο 50χρονος είπε στον 75χρονο ότι θέλει το σπίτι και αυτός τον σκό τω σε - Το ιδιωτικό συμφωνητικό και το σημείωμα του δράστη,,,,,,

  • ΔΕΙΤΕ AYTA EINAI TA 38 «MΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ» ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΟ «ΦΩΣ» ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
    ΔΕΙΤΕ AYTA EINAI TA 38 «MΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ» ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΤΟ «ΦΩΣ» ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

  • ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ! Αστυνομικός ο 36χρονος που ανασύρθηκε νεκρός από το πηγάδι του Λαυρίου
    ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ! Αστυνομικός ο 36χρονος που ανασύρθηκε νεκρός από το πηγάδι του Λαυρίου

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Tα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική ο 28χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε 4χ ρονο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική ο 28χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Σε βάρος του Δημήτρη Κραβαρίτη ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση σε πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη

Ποδοσφαιριστής σε τοπικές ομάδες σε Αγρίνιο, Ρέθυμνο και Μεσολόγγι ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυα σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στην συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός. Ο Δημήτρης Κραβαρίτης το 2015 βρέθηκε μετά από συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα να αγωνίζεται στην ίδια θέση και στον Άρη Ρεθύμνου.

Το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να αγωνίζεται και την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η ιστορία της ασέλγειας εις βάρος του τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του τρέχοντος έτος όπου ο νεαρός άνδρας υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Την είχε δημοσιοποιήσει η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης. Η αστυνομική έρευνα ήταν ήδη σε εξέλιξη από τα τέλη του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις και με πληροφορίες του agrinionews, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Τα στοιχεία του 28χρονου

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου