Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Χατζηδάκης: Δέκα μέτρα για εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ – Πλήρης αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ
    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Χατζηδάκης: Δέκα μέτρα για εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ – Πλήρης αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ

  • Ε.Ε.& ΟΝΕ  ΤΕΛΟΣ ! Δήλωση-βόμβα Δ.Χιόνη μετά την διάσκεψη των Βερσαλλιών: «Να προετοιμαστούμε για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα»
    Ε.Ε.& ΟΝΕ ΤΕΛΟΣ ! Δήλωση-βόμβα Δ.Χιόνη μετά την διάσκεψη των Βερσαλλιών: «Να προετοιμαστούμε για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα»

  • Φυλακές Κορυδαλλού: Αντικαταστάθηκε η διευθύντρια μετά την εξάρθρωση συμ μοριών που διακινούσαν ναρ κω τι κά μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα....
    Φυλακές Κορυδαλλού: Αντικαταστάθηκε η διευθύντρια μετά την εξάρθρωση συμ μοριών που διακινούσαν ναρ κω τι κά μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα....

  • ΕΦΕΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΑΤΟΥ – ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΕΦΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΑΤΟΥ – ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

  • ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ.......! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ.......! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  • ΕΛΛΑΔΑ! ΣΟΚ,, ! Η ΜΑΝΑ «Σκότωσαν τον γιο μου και λένε ότι πήρε ναρκωτικά και πέθανε!»..«Δεν με άφησαν να δω τον Γρηγόρη μου ούτε στο νεκροτομείο
    ΕΛΛΑΔΑ! ΣΟΚ,, ! Η ΜΑΝΑ «Σκότωσαν τον γιο μου και λένε ότι πήρε ναρκωτικά και πέθανε!»..«Δεν με άφησαν να δω τον Γρηγόρη μου ούτε στο νεκροτομείο

  • 2.200 αστυνομικοί ...
    2.200 αστυνομικοί ... "παρά πόδας" δικαστικών!

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ, με τους άλλους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ υπήρχε η ελληνική σημαία…ΤΙ ΕΓΙΝΕ με τους τουρκαλαδες ?? ΓΙΑΤΙ ?
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ, με τους άλλους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ υπήρχε η ελληνική σημαία…ΤΙ ΕΓΙΝΕ με τους τουρκαλαδες ?? ΓΙΑΤΙ ?

  • ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ! ! Δημοψήφισμα:τεσσερις  βουλευτές των ΑΝΕΛ ψηφίζουν ΝΑΙ! ΒΙΝΤΕΟ
    ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ! ! Δημοψήφισμα:τεσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ ψηφίζουν ΝΑΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως Παλαιό Φάληρο: Ο βι α στής με το τατουάζ είχε κα κο ποιή σει και πριν 6 μήνες μια γυναίκα..

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του 45χρονου βιαστή με το τατουάζ από το Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο βιαστής από το Παλαιό Φάληρο πριν από έξι μήνες είχε επιτεθεί σε μια γυναίκα, η οποία γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

Όπως ανέφερε το Mega ο 45χρονος με άγνωστο ως τώρα τρόπο είχε καταφέρει να παρασύρει μια νεαρή γυναίκα στο σπίτι που διέμενε με τη μητέρα του, την κακοποίησε, την τραυμάτισε σοβαρά και η οποία γλίτωσε καθώς οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν την αστυνομία. Μάλιστα, το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε και η μητέρα του 45χρονου άνδρα. Η αστυνομία ενδέχεται μάλιστα να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του μήπως υπάρχουν και άλλα θύματά του τα οποία έχουν διστάσει να καταγγείλουν την επίθεση. 

Ο 45χρονος, πάντως,  βρίσκεται στην Αλβανία και εκεί έχει κάποιον συγγενή που έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα, ο οποίος τον βοήθησε. Ξέρει ότι τον ψάχνουν και γι’ αυτό τον λόγο κρύβεται.

Στο μεταξύ πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν ότι ο 45χρονος που κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο μπήκε στην Αλβανία μέσω της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ανθρωποκυνηγητό από την αλβανική αστυνομία

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του  χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι ίσως και αύριο Δευτέρα (31.10.2022) αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση. Ο βιαστής έχει ταυτοποιηθεί και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που διέφυγε στην Αλβανία ώστε να μην συλληφθεί, αλλά τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που αναμένονται θα είναι καθοριστικά. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του και πήραν δικά του αντικείμενα (που έχουν το DNA του), όπως και το DNA της μητέρας του προκειμένου να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά με αυτό που πήραν από τα ρούχα και το αυτοκίνητο των δύο θυμάτων.

Οταν γίνει η ταυτοποίηση και επίσημα μέσω του DNA τα στοιχεία θα σταλούν στις δικαστικές αρχές προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης. Επειδή όμως ο 45χρονος βρίσκεται στην Αλβανία θα πρέπει να εκδοθεί διεθνές ένταλμα.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου