Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ιωάννινα: Ανετράπη αυτοκίνητο με Σύρους μετανάστες, μετά από αστυνομική καταδίωξη
    Ιωάννινα: Ανετράπη αυτοκίνητο με Σύρους μετανάστες, μετά από αστυνομική καταδίωξη

  • Μεταναστευτικό: Αλλαγές στις τακτικές των δουλεμπόρων – Το μπλόκο στο Αιγαίο σπρώχνει τις ροές προς Ιταλία και Ισπανία
    Μεταναστευτικό: Αλλαγές στις τακτικές των δουλεμπόρων – Το μπλόκο στο Αιγαίο σπρώχνει τις ροές προς Ιταλία και Ισπανία

  • ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! Ασφάλεια Security αεροδρομίου ξυλοκόπησε με πρωτοφανής αγριότητα 18χρονη ανάπηρη καρκινοπαθής!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! Ασφάλεια Security αεροδρομίου ξυλοκόπησε με πρωτοφανής αγριότητα 18χρονη ανάπηρη καρκινοπαθής!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Πρέβεζα: Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο - Πως πυροσβέστης που περνούσε τυχαία έσωσε τρία άτομα που επέβαιναν στον αυτοκίνητο
    Πρέβεζα: Νεκρή γυναίκα σε τροχαίο - Πως πυροσβέστης που περνούσε τυχαία έσωσε τρία άτομα που επέβαιναν στον αυτοκίνητο

  • Συνέβη κι αυτό: Ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια, αρνήθηκαν και έκανε αγωγή  ζητώντας 10.000 ευρώ.
    Συνέβη κι αυτό: Ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια, αρνήθηκαν και έκανε αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ.

  • Φυλακές Αυλώνα: Κρατούμενος Ρομά επιτέθηκε και τραυμάτισε σωφρονιστικό υπάλληλο
    Φυλακές Αυλώνα: Κρατούμενος Ρομά επιτέθηκε και τραυμάτισε σωφρονιστικό υπάλληλο

  •  Δείτε με τι αεροπορική εταιρεία ταξιδεύει ο πατριώτης Τέρενς Κουίκ! Ούτε ο Θεός......
    Δείτε με τι αεροπορική εταιρεία ταξιδεύει ο πατριώτης Τέρενς Κουίκ! Ούτε ο Θεός......

  • ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! Πα-ΤΕΡΑΣ βίασε τις κόρες του και τα ζώα της οικογένειάς του!
    ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ! Πα-ΤΕΡΑΣ βίασε τις κόρες του και τα ζώα της οικογένειάς του!

  • Η Κομισιόν στέλνει πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ελλάδα ! !
    Η Κομισιόν στέλνει πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ελλάδα ! !

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Από την Πάτρα στο Πήλιο με Super Puma για τεράστια χα σι σο φυτεία – Οι λεπτομέρειες της μεγάλης επιχείρησης Πενήντα «αίλουροι» της Ασφάλειας Πάτρας και των ΕΚΑΜ ξερίζωσαν

   
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤
Πενήντα «αίλουροι» της Ασφάλειας Πάτρας και των ΕΚΑΜ ξερίζωσαν τεράστια χασισοφυτεία. Οι συναρπαστικές λεπτομέρειες της «επιχείρησης»

Ακόμη ξεριζώνουν δενδρύλλια χασίς! Μια πολύμηνη προετοιμασία οδήγησε την Ασφάλεια Πάτρας σε μια ξεχωριστή επιτυχία σε απόκρημνη τοποθεσία του Πηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», πριν από 4 μήνες δόθηκε στην Ασφάλεια της Πάτρας πληροφορία που ανέφερε ότι καλλιεργείτο μεγάλη φυτεία χασίς σε «αθέατο» σημείο του βουνού της Μαγνησίας. Μυστικά, άνδρες της Ασφάλειας «σκαρφάλωσαν» στη δύσβατη ορεινή τοποθεσία σε ανύποπτο χρόνο και διαπίστωσαν ότι εκτεινόταν μπροστά τους ένα «δάσος» από δενδρύλλια χασίς.

Πραγματικό δάσος από δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας σε ορεινή δύσβατη  περιοχή της Ζαγοράς Μαγνησίας.

Η φυτεία – μαμούθ  στο Πήλιο με (2.440)  χασισόδεντρα καλλιεργούταν από την περασμένη άνοιξη με τους ναρκέμπορους να ετοιμάζονται για συγκομιδή της παραγωγής, η οποία θα απέδιδε 2,5 τόνους κάνναβης περίπου. Εντοπίσθηκαν επιπλέον, τρία αποξηραντήρια και κατασχέθηκαν (13) κιλά κάνναβης πρόσφατης συγκομιδής τουλάχιστον. Το παράνομο περιουσιακό όφελος από την καλλιέργεια των δενδρυλλίων και την διακίνηση της κάνναβης κυμαίνεται από 7.360.000 ευρώ μέχρι και 9.810.000 ευρώ. Οι δράστες μάλιστα είχαν στήσει καλύβες, που ήταν εξοπλισμένες με σκεύη μαγειρικής, κλινοσκεπάσματα, κονσέρβες και τρόφιμα .


Στις αρχές της εβδομάδας συντονίσθηκαν με κάθε μυστικότητα η Τοπική Ασφάλεια, τα ΕΚΑΜ της Αθήνας, η ΟΠΚΕ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, διέθεσε Super Puma, προκειμένου να συνδράμει στη γιγάντια «επιχείρηση»!

Από προχθές 50 αστυνομικοί έχουν ανέβει στο Πήλιο και άρχισαν το ξερίζωμα των πανύψηλων χασισόδενδρων και έως χθες το απόγευμα είχαν κάνει το μισό έργο τους. Συγκεκριμένα, ξερίζωσαν 1.500 δενδρύλλια της «φυτείας» και αναμένεται έως σήμερα να έχουν ξεριζωθεί άλλα τόσα!

Το πλήγμα σε βάρος των καλλιεργητών είναι τεράστιο. Σε 20 μέρες θα «έβγαινε» η παραγωγή τους και φυσικά θα θησαύριζαν! Τα δενδρύλλια είχαν «ωριμάσει» και μετά από ένα τελευταίο πότισμα θα γινόταν η εμπορία και διακίνηση του χασίς σε όλη την Ελλάδα.
Οι καλλιεργητές μέχρι χθες δεν είχαν εντοπισθεί. Η Ασφάλεια γνωρίζει ότι πρόκειται για 6-7 άτομα αλβανικής καταγωγής, που έπαιρναν μέτρα προφύλαξης και τον τελευταίο καιρό μάλλον πρέπει να είχαν υποψιασθεί ότι παρακολουθούνται. Επρεπε ωστόσο να ξεριζωθεί τώρα η «φυτεία», για να μην φθάσει το χασίς στη χρήση, αφού απέμεινε σχεδόν μόνο η περισυλλογή του…

Ωστόσο, οι έμπειροι αξιωματικοί δεν ανησυχούν όσον αφορά την εξάρθρωση του κυκλώματος. Με νόημα ανώτερος αξιωματικός υπενθύμισε ότι «και στην υπόθεση της μεγάλης χασισοφυτείας της Ανδρίτσαινας δεν είχαμε συλλάβει τους δράστες μόλις ξεριζώσαμε τα 4.000 δενδρύλλια. Αργότερα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες μας, αποκαλύψαμε ποιοι είναι και τους παραδώσαμε στη Δικαιοσύνη».

Μόλις ολοκληρωθεί το ξερίζωμα όλων των χασισόδενδρων, θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ.

Πηγή ➤  https://pelop.gr/   https://www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου