Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αδέσποτη σφ αί ρα χτύπησε τουρίστρια που έτρωγε σε ταβέρνα Διεξάγονται έρευνες για την προέλευση....
    Αδέσποτη σφ αί ρα χτύπησε τουρίστρια που έτρωγε σε ταβέρνα Διεξάγονται έρευνες για την προέλευση....

  • Νέα μέτρα για την εστίαση: Επανεξετάζεται το πλαίσιο λειτουργίας – Τι διευκρίνισε ο
    Νέα μέτρα για την εστίαση: Επανεξετάζεται το πλαίσιο λειτουργίας – Τι διευκρίνισε ο

  • Συνελήφθη στην Τρίπολη ο δολοφόνος με τα... χίλια πρόσωπα
    Συνελήφθη στην Τρίπολη ο δολοφόνος με τα... χίλια πρόσωπα

  • Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια. Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως, είναι η κραυγή που…
    Όταν είδαν ΑΥΤΟ το θέαμα, τους κόπηκαν τα πόδια. Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως, είναι η κραυγή που…

  • Αίσιο τέλος για τον 4χρονο που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο - Βρέθηκε σε χώρο κοινωνικής προστασίας στην Αθήνα Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η οικογένειά του
    Αίσιο τέλος για τον 4χρονο που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο - Βρέθηκε σε χώρο κοινωνικής προστασίας στην Αθήνα Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η οικογένειά του

  • AYTH είναι η φωτογραφία με τον Πολάκη από την Ιεράπετρα που έκρυψαν τα κανάλια της διαπλοκής! ΔΕΙΤΕ τον να… στάζει! Δροσούλες! (ΦΩΤΟ)
    AYTH είναι η φωτογραφία με τον Πολάκη από την Ιεράπετρα που έκρυψαν τα κανάλια της διαπλοκής! ΔΕΙΤΕ τον να… στάζει! Δροσούλες! (ΦΩΤΟ)

  • ΘΕΕ ΜΟΥ ! ! AΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚάρει! Αν αυτή η είδηση είναι ΑΛΗΘΙΝΗ μιλάμε για τον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ! ΔΕΙΤΕ με τι αντικατέστησαν το τσιπάκι. Με μια μέθοδο ύπουλη, πιο οικονομική και ασυγκρίτως πιο επικίνδυνη!!!
    ΘΕΕ ΜΟΥ ! ! AΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚάρει! Αν αυτή η είδηση είναι ΑΛΗΘΙΝΗ μιλάμε για τον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ! ΔΕΙΤΕ με τι αντικατέστησαν το τσιπάκι. Με μια μέθοδο ύπουλη, πιο οικονομική και ασυγκρίτως πιο επικίνδυνη!!!

  •  Ο ΒΛΑΚΑΣ...Τρέχει με 160 χλμ/ώρα και κάνει σούζα - Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο
    Ο ΒΛΑΚΑΣ...Τρέχει με 160 χλμ/ώρα και κάνει σούζα - Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο

  • Νυχτερινή επιχείρηση Ε/Π S70B Aegean Hawk του ΠΝ σε… Τουρκικό πλοίο! (BINTEO)
    Νυχτερινή επιχείρηση Ε/Π S70B Aegean Hawk του ΠΝ σε… Τουρκικό πλοίο! (BINTEO)

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ανθυπαστυνόμος πυ ρο βόλησε 30χρονο αλβανικής καταγωγής, σεσημασμένο που της επιτέθηκε με κατσαβίδι στην Πολυτεχνειούπολη Εννέα συλλήψεις από την επιχείρηση

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η γυναίκα πυρόβλησε στα πόδια τον σεσημασμένο 30χρονο που της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ζωγράφουλόγω πυροβολισμών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Όλα ξεκίνησαν από μια επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για ναρκωτικά στις παλιές φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 τα ξημερώματα, έπειτα από πληροφορίες ότι οι φοιτητικές εστίες χρησιμοποιούνταν για διακίνηση ναρκωτικών αλλά και ως ορμητήριο για ληστείες και διαρρήξιες στην ευρύτερη περιοχή. Συμμετείχαν άντρες των ΕΚΑμ, της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας αλλά και του Αλλοδαπών. 

Ενώ η επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη, μία ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφάσισε να αποχωρήσει με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο. Τη στιγμή που κατευθυνόταν προς αυτό, δέχτηκε επίθεση με κατσαβίδι από άντρα, αλβανικής καταγωγής, περίπου 30 ετών.
Η ανθυπαστυνόμος για να αποκρούσει την επίθεση πυροβόλησε στα πόδια τον 30χρονο με το υπηρεσιακό της όπλο.

Ο άντρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμενε σε φοιτητική εσία μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Οι τραυματίας ήταν σεσημασμένος. Στο νοσοκομείο 401 μεταφέρθηκε και η γυναίκα ανθυπαστυνόμου μετά την επίθεση του δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί συνολικά εννέα άτομα

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 06:00 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και ειδικότερα στην Φοιτητική Εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών σε σπίτια υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες.

Η επιχείρηση διεξάγεται διότι η Φοιτητική Εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Η επιχείρηση συνεχίζεται και με την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Σε στέκι παρανομίας είχαν μετατραπεί οι παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης, καθώς κακοποιοί είχαν καταλάβει όλο τον 4ο όροφο, με την Αστυνομία να εντοπίζει όπλα και να προχωράει σε 22 συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η  επιχείρηση της Αστυνομίας στο κτίριο που στεγάζεται η φοιτητική εστία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό στην Πολυτεχνειούπολη στους Ζωγράφου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:00.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. οχι μονο ζωγραφου πολλες εστιες δινουν δωματια δωρεν διαμονης σε μη φοιτητες απλα και μονα για ιδεολογικους λογους επιλεκτικη ευαισθησια δηλαδη, ποσο ευαισθητος εισαι οταν δινεις βοηθεια μονο σε ομοιδεατες σου; μια συγκαλυψη ειναι για να βολευονται συνηθως συγγενεις φιλοι και μερικες φορες οπως ειδαμε εγκληματιες που κρυβονται απο το νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή