Διάφορες Αναρτήσεις

  • Στον Πούτιν…κότες, αλλά στον Καμμένο κόκορες, οι Τουρκαλάδες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τον πήγαν συνοδεία στη Χίο…Τουρκικά μαχητικά!
    Στον Πούτιν…κότες, αλλά στον Καμμένο κόκορες, οι Τουρκαλάδες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τον πήγαν συνοδεία στη Χίο…Τουρκικά μαχητικά!

  • Βρήκαν τόπο να πιάνουν τους λαθρεπιβάτες .....-Ενας στους τρεις δεν ακυρώνει το εισιτήριο στα λεωφορεία...
    Βρήκαν τόπο να πιάνουν τους λαθρεπιβάτες .....-Ενας στους τρεις δεν ακυρώνει το εισιτήριο στα λεωφορεία...

  •  Για τους τηλεοπτικούς
    Για τους τηλεοπτικούς "Εισαγγελείς" τα σχόλια συγκεκριμένων δημοσιογράφων.....

  • Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι  Άγνωστοι επιτέθηκαν σε φαρμακοποιό στο Αίγιο και του άρπαξαν τσάντα με σχεδόν 3.000 ευρώ
    Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι Άγνωστοι επιτέθηκαν σε φαρμακοποιό στο Αίγιο και του άρπαξαν τσάντα με σχεδόν 3.000 ευρώ

  • Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ πενταμελής συμμορία Αλβανών κακοποιών που λήστευε ηλικιωμένες στη Λαμία! – Αδίστακτος! Έδεσε και λήστεψε την ηλικιωμένη νονά του! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ πενταμελής συμμορία Αλβανών κακοποιών που λήστευε ηλικιωμένες στη Λαμία! – Αδίστακτος! Έδεσε και λήστεψε την ηλικιωμένη νονά του! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Εκκληση της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ  Χαράς Νικοπούλου για στήριξη στο έργο της Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη που μετακομίζει σε νέο χώρο
    Εκκληση της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ Χαράς Νικοπούλου για στήριξη στο έργο της Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη που μετακομίζει σε νέο χώρο

  •  Εντι Ράμα: «Δεν υπάρχει ??  ενώ δεν αποδέχεται ότι καταπατώνται τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας Βόρειος Ήπειρος-Περήφανος που είμαι φίλος του Ερντογάν!»
    Εντι Ράμα: «Δεν υπάρχει ?? ενώ δεν αποδέχεται ότι καταπατώνται τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας Βόρειος Ήπειρος-Περήφανος που είμαι φίλος του Ερντογάν!»

  • ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: «ΕΦΑΓΑΝ» ΙΣΟΒΙΑ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
    ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: «ΕΦΑΓΑΝ» ΙΣΟΒΙΑ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

  • Ψαχνά: Στην αγκαλιά των γονιών του άφησε την τελευταία του πνοή το άτυχο αγοράκι  «Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το ξαφνικό χαμό του μικρού μας Πάρη
    Ψαχνά: Στην αγκαλιά των γονιών του άφησε την τελευταία του πνοή το άτυχο αγοράκι «Δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το ξαφνικό χαμό του μικρού μας Πάρη

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

«Δεν θέλω εκδίκηση, αλλά δικαίωση», λέει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μετά την παραπομπή των κατηγορουμένων σε δίκη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πρότεινε την παραπομπή σε δίκη και των δώδεκα κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη  σχολιάζοντας την απόφαση, εξήγησε πως εκείνος «δεν θέλει εκδίκηση, αλλά δικαίωση». 

Η αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε με βούλευμα που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης να δικαστούν και οι 12 νεαροί για την στυγερή δολοφονία του 19χρονου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με την ίδια να σημειώνει πως: «Eνεργώντας από κοινού και με κοινό δόλο, ήτοι μετά από συναπόφαση και σε κοινή δράση κατά συρροή, αφενός μεν ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σκότωσαν άλλον, αφετέρου έχοντας συναποφασίσει να τελέσουν το έγκλημα της ανθρωποκτονίας με δόλο».

Ο πατέρας του Άλκη, κ. Αριστείδης Καμπανός, αναφέρει στο ThessToday.gr: «Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη γνωρίζει το καθήκον της και θα πράξει προς όφελος όλης της κοινωνίας. Η θυσία του Άλκη θέλω να αποτελέσει ένα γεγονός ένωσης και όχι διχασμού» και προσθέτει πως πλέον όλα μπήκαν στην τελική ευθεία και αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Αφού χαρακτήρισε ως μία «κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας» την πρόταση της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών, ο κ. Καμπανός είπε πως το μόνο που περιμένει είναι: «Oι θύτες να υποστούν αυτά που προβλέπει ο νόμος. Η οικογένειά μας δεν θέλει κάτι παραπάνω από αυτό».

Ο κ. Καμπανός, μαζί με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως σε περίπτωση που η υπόθεση παραπεμφθεί σε δίκη, αυτή θα έπρεπε να γίνει στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη, καθώς αν συμβεί αυτό: «Tο σίγουρο είναι πως θα δημιουργηθούν έκτροπα, και εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο. Δεν θέλω αυτό το γεγονός να διχάσει την πόλη μας αλλά να μας ενώσει όλους σαν κοινωνία. Δεν αφορά καμία ομάδα».

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Πάνω από 30 τραύματα είχε το σώμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δέχθηκε δολοφονική οπαδική επίθεση στην Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με το πόρισμα τα τέσσερα από αυτά ήταν στο κεφάλι ενώ, άλλα δύο, ήταν ρωγμώδη κατάγματα.

Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει την βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ Δολοφονία Άλκη: Στο εδώλιο και οι 12 κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού - Η πρόταση του εισαγγελέα


Πηγή ➤https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου