Διάφορες Αναρτήσεις

  • Μεταμόρφωση: Δολοφόνησαν 58χρονο με συμβόλαιο θανάτου  Ο  Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς “Κεφάλας” ήταν ιδιαίτερα...τα κίνητρα της ενέδρας θανάτου.
    Μεταμόρφωση: Δολοφόνησαν 58χρονο με συμβόλαιο θανάτου Ο Μιχάλης Καπίρης ή αλλιώς “Κεφάλας” ήταν ιδιαίτερα...τα κίνητρα της ενέδρας θανάτου.

  • Συναγερμός στην Αστυνομία: Ανθρωποκυνηγητό για ληστές στην Αλίαρτο – «Έλιωσαν» στο ξύλο νεαρό μέσα στο σπίτι του
    Συναγερμός στην Αστυνομία: Ανθρωποκυνηγητό για ληστές στην Αλίαρτο – «Έλιωσαν» στο ξύλο νεαρό μέσα στο σπίτι του

  • "Λαός και αστυνομία η δύναμη είναι ΜΙΑ", του Χρ. Συνδρεβέλη

  • Ο σάκος του μποξ ... Αττικάρχης Μιχαιρίνας...Η επίζηλη θέση του ΓΑΔΑρχη
    Ο σάκος του μποξ ... Αττικάρχης Μιχαιρίνας...Η επίζηλη θέση του ΓΑΔΑρχη

  • ΑΥΤΟΣ είναι  που είχε ΡΗΜΑΞΕΙ τα αυτοκίνητα στη  Αττική! Στο φως τα στοιχεία και η φάτσα του (ΦΩΤΟ)
    ΑΥΤΟΣ είναι που είχε ΡΗΜΑΞΕΙ τα αυτοκίνητα στη Αττική! Στο φως τα στοιχεία και η φάτσα του (ΦΩΤΟ)

  • Υπουργείο Υποδομών: «Οι σταθμοί Μετρό και ΗΣΑΠ θα φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ.»
    Υπουργείο Υποδομών: «Οι σταθμοί Μετρό και ΗΣΑΠ θα φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ.»

  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Δύο βάρκες έφτασαν σήμερα στη Λέσβο. Εξετάζονται οι μετανάστες από τον ΕΟΔΥ για τυχόν κρούσματα
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Δύο βάρκες έφτασαν σήμερα στη Λέσβο. Εξετάζονται οι μετανάστες από τον ΕΟΔΥ για τυχόν κρούσματα

  • EΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΣΕ Η ΖΗΛΙΑ!  ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ!
    EΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΣΕ Η ΖΗΛΙΑ! ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ!

  • Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην Αχαρνών
    Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην Αχαρνών

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθη ο 19χρονος που μαχαί ρωσε τον 20χρονο στη συμπλοκή των 200 νεαρών στην Ερωτοσπηλιά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στο πρωτοφανές επεισόδιο είχαν εμπλακεί 200 άτομα επί μία ώρα στην παραλία και ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 20χρονο στο στήθος - Από το Κορωπί ο δράστης και από το Μαρκόπουλο το θύμα

Μόλις 19 ετών είναι ο δράστης που μαχαίρωσε τον 20χρονο στη συμπλοκή των 200 νεαρών στην Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο Ράφτη.

Πρόκειται για τον Β. Κ, κάτοικο Κορωπίου ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 14 Ιουνίου μαχαίρωσε τον 20χρονο Ν.Μ, κάτοικου Μαρκόπουλου Αττικής, έπειτα από συμπλοκή πολλών ατόμων, πάνω από 200, σε μπιτς πάρτι στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς στον Πόρτο Ράφτη.


Το θύμα είχε δεχτεί τραύμα στο θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο από άγνωστο αριθμό δραστών και για άγνωστη αιτία. Στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από τον διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής πτέρυγας.

«Άκουγα φωνές και ουρλιαχτά», λέει κάτοικος του Πόρτο Ράφτη

Συγκλονιστικές ήταν οι περιγραφές που είχαν δώσει στο protothema.gr κάτοικοι του Πόρτο Ράφτη που ξύπνησαν από τις φωνές που ακούγονταν από την παραλία της Ερωτοσπηλιάς.

«Κατά τη 1 άρχισαν να ανεβαίνουν και άκουσα πάρα πολλές εξατμίσεις από μηχανάκια. Κορναρίσματα και σιγά σιγά όσο περνούσε η ώρα μαζευόταν πιο πολύς κόσμος. Και κάποια στιγμή άρχισα να ακούω ένα καβγά. Κράτησε αρκετή ώρα ο καβγάς, μετά άκουσα χτυπήματα σε αυτοκίνητα. Άκουγα πάρα πολλές φωνές και ουρλιαχτά και υπέθεσα πως έπαιζαν ξύλο», είπε κάτοικος της περιοχής και πως συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί το επόμενο πρωί όταν και είδε τα σπασμένα αυτοκίνητα και τα αίματα στο οδόστρωμα.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουνίου, όταν μια παρέα μαθητών από το Μαρκόπουλο διασκέδαζε σε beach πάρτι της περιοχής. Στο πάρτι βρίσκονταν και εξωσχολικοί, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν και μια άλλη παρέα από την Κερατέα και το Λαγονήσι.

Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε μια λογομαχία ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία κατέληξε σε έναν άγριο καβγά με μπουνιές και κλωτσιές. Περίπου 200 νεαροί συμπλέκονταν επί μία ώρα στην παραλία και έναςεξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 20χρονο στο στήθος.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου