Διάφορες Αναρτήσεις

  • 13 και 15 χρονών .....Συλλήψεις ανηλίκων σε Καρδίτσα και Σέρρες....ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ ....ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....
    13 και 15 χρονών .....Συλλήψεις ανηλίκων σε Καρδίτσα και Σέρρες....ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ ....ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

  • Τον συνέλαβαν επειδή δεν φορούσε μάσκα και ανακάλυψαν ότι ήταν δολοφόνος που διέφευγε 20 χρόνια
    Τον συνέλαβαν επειδή δεν φορούσε μάσκα και ανακάλυψαν ότι ήταν δολοφόνος που διέφευγε 20 χρόνια

  • Μνημείο στον εθνομάρτυρα Σολωμού με δωρεά Νότη Σφακιανάκη! (ΦΩΤΟ)
    Μνημείο στον εθνομάρτυρα Σολωμού με δωρεά Νότη Σφακιανάκη! (ΦΩΤΟ)

  • Συνελήφθη αδίστακτος 40χρονος και αναζητούνται δύο συνεργοί του, ηλικίας 17 και 18 ετών.που έκλεβαν ηλικιωμένους
    Συνελήφθη αδίστακτος 40χρονος και αναζητούνται δύο συνεργοί του, ηλικίας 17 και 18 ετών.που έκλεβαν ηλικιωμένους

  • Κολωνός: Ερευνάται αν και κάποιο από τα αδέρφια της 12χρονης ήταν θύμα εκμετάλλευσης και....Εντολή να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί
    Κολωνός: Ερευνάται αν και κάποιο από τα αδέρφια της 12χρονης ήταν θύμα εκμετάλλευσης και....Εντολή να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

  • Xίος: Αδειούχος από τις φυλακές διέρρηξε σπίτι αρπάζοντας κοσμήματα
    Xίος: Αδειούχος από τις φυλακές διέρρηξε σπίτι αρπάζοντας κοσμήματα

  • “Η παπαδιά με εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα” - Η δραματική έκκληση του ιερέα για το μέλλον των παιδιών του
    “Η παπαδιά με εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα” - Η δραματική έκκληση του ιερέα για το μέλλον των παιδιών του

  • «Θα τον έπαιρνε ο παππούς αλλά δεν ήρθε, πιθανόν Ρομά οι δράστες» – Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου για την απόπειρα αρπαγής  Ανάστατοι είναι οι γονείς
    «Θα τον έπαιρνε ο παππούς αλλά δεν ήρθε, πιθανόν Ρομά οι δράστες» – Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου για την απόπειρα αρπαγής Ανάστατοι είναι οι γονείς

  • Θρήνος για την Πολεμική Αεροπορία. ΝΕΚΡΟΣ  Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΑΦΟ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΛΙΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
    Θρήνος για την Πολεμική Αεροπορία. ΝΕΚΡΟΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΑΦΟ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΛΙΝΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Καβάλα: οι αποκαλύψεις της υπαλλήλου του φαρμακείου - Τα δεύτερα κλειδιά και το SMS....Ακόμη μία δολοφονημένη γυναίκα Αΐντα Παπαδοπούλου....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Τα ρολά του φαρμακείου της 43χρονης Αΐντας Παπαδοπούλου στις Πηγές Καβάλας ήταν χθες κλειστά. Στο πεζοδρόμιο, συγγενείς της είχαν αφήσει στη μνήμη της ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και ένα αναμμένο φαναράκι πάνω σε μεταλλικό τραπέζι. Προχθές το βράδυ, ο 55χρονος σύζυγός της τη στραγγάλισε στον βοηθητικό χώρο του φαρμακείου, επειδή του ζήτησε… διαζύγιο. Μία ακόμη γυναικοκτονία που έρχεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ακόμη μία δολοφονημένη γυναίκα επειδή πήρε την απόφαση να ορίσει τη ζωή της.

Το ζευγάρι ζούσε στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από τις Πηγές. Οι κάτοικοι των δύο περιοχών είναι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από τη δολοφονία. Ο 55χρονος υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρίας και η 43χρονη φαρμακοποιός είχαν αποκτήσει δύο γιους, οι οποίοι σήμερα είναι έξι και δέκα ετών.

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, Βασω Αφεντούλη, μίλησε στο MEGA: «Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν εκεί ο δράστης, δεν συνέβαινε κάτι. Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια. Μάλιστα της είχα πει ότι κανένα πρόβλημα εάν χωρίσεις απλά να υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για την δουλειά και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν ξανα άνοιξε», δήλωσε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

«Στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος αλλά ήταν πάντα έτσι. Μου έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό της ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς” για να μην κινητοποιηθώ. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του, πήραμε την αστυνομία», συμπλήρωσε.

«Θα προτιμούσα να την αφήσει ήσυχη και να αυτοκτονήσει αυτός εάν ήθελε πρώτα. Υπάρχει ατιμωρησία και γίνονται όλα αυτά», κατέληξε η κυρία Αφεντούλη.

Στο μεταξύ, κάτοικοι των Πηγών ανέφεραν ότι η 43χρονη ήταν εξαιρετική στη δουλειά της, επικοινωνιακή και προσιτή, αλλά πολύ «κλειστή» σε ό,τι αφορούσε στην προσωπική ζωή της. Αν και το φαρμακείο βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό, κοντά στη Χρυσούπολη Καβάλας, έκανε «χρυσές δουλειές» την περίοδο της πανδημίας, καθώς είχε τα πιο φθηνά rapid tests, με αποτέλεσμα να αποκτήσει φήμη στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Η κατάσταση έβαινε επιδεινούμενη και η 43χρονη πήρε την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο. Αυτό εξόργισε ακόμη περισσότερο τον 55χρονο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους του Αμυγδαλεώνα ως άτομο που τη ζήλευε σε υπερβολικό βαθμό. Προχθές στις 17:00, το ζευγάρι εθεάθη να μπαίνει μαζί στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες στα χέρια, και κατέβασε τα ρολά. Προφανώς, η συζήτηση στράφηκε στα προβλήματα του γάμου και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο. Ο 55χρονος τη στραγγάλισε μέσα στον βοηθητικό χώρο, όπου υπήρχε και ράντσο. Σε αυτό το ράντσο η Αΐντα Παπαδοπούλου συνήθιζε να ξεκουράζεται, όταν δεν προλάβαινε να πάει στον Αμυγδαλεώνα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο δράστης τηλεφώνησε στο 100 λέγοντας: «Εκανα κακό στη γυναίκα μου». Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο φαρμακείο, βρήκαν νεκρή τη γυναίκα στο ράντσο και τον 55χρονο στο δάπεδο με σημάδια στους καρπούς. Ενδεχομένως, είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του ή είχε προσπαθήσει να φανεί κάτι τέτοιο. Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Καβάλα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

«Εχουμε συγκλονιστεί όλοι. Η 43χρονη ήταν εξυπηρετικότατη. Τον άνδρα της δεν τον βλέπαμε συχνά διότι έμεναν μακριά. Οπότε, δεν ξέρουμε τι σχέση και τι προβλήματα μπορεί να είχαν. Το απόγευμα της Πέμπτης το φαρμακείο δεν άνοιξε. Είδαμε το αυτοκίνητο του άνδρα της παρκαρισμένο έξω και υποθέσαμε ότι κάνουν κάποιες δουλειές μέσα στο χώρο», είπε ο πρόεδρος των Πηγών, Δημήτρης Λεπίδας. «Σίγουρα μέσα στο σπίτι του ζευγαριού δεν γνωρίζαμε τι συνέβαινε, αλλά από ό,τι βλέπαμε, ήταν ήσυχοι και δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Ζούσαν αρμονικά με τα ανήλικα παιδιά τους. Στο ίδιο σπίτι ζουν και οι γονείς της Αΐντας. Εχουμε μείνει όλοι άφωνοι, δεν περιμέναμε από ένα τέτοιο ζευγάρι να έχει αυτή την κατάληξη», ανέφερε ο πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

«Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου. Ποιος να τους εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο, Αΐντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο… Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας, που δεν έπρεπε να ορφανέψουν. Τόσο άδικα. Καλό ταξίδι, αγαπημένη…», ανήρτησε στο προφίλ της στο facebook η υπάλληλος του φαρμακείου της άτυχης 43χρονης.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη γυναικοκτονία που διαπράττεται από την αρχή του χρόνου. Είχαν προηγηθεί οι δολοφονίες μιας 69χρονης στα Ιωάννινα και μιας 42χρονης στη Θεσσαλονίκη από τα χέρια των συντρόφων τους.

Η ΦΩΤΟ ΕΞ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου