Διάφορες Αναρτήσεις

  • “Υποχρεωτική” θρησκευτική παιδεία για το Ισλαμ
    “Υποχρεωτική” θρησκευτική παιδεία για το Ισλαμ

  • ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στο Σταύρο! Ο Ροδίτης φοιτητής-ήρωας που ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ληστή! Πήρε πίσω την τσάντα ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη!
    ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στο Σταύρο! Ο Ροδίτης φοιτητής-ήρωας που ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ληστή! Πήρε πίσω την τσάντα ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη!

  • "ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ" ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ,,,Η μισή Αστυνομική δύναμη της Αχαίας κινητοποιήθηκε για να δώσει ... εξετάσεις ο ληστής με το Καλάσνικοφ.

  • Μετά από καταγγελία της μητέρας... Σύλληψη για αποπλάνηση ανηλίκου στην Κέρκυρα
    Μετά από καταγγελία της μητέρας... Σύλληψη για αποπλάνηση ανηλίκου στην Κέρκυρα

  • Δολοφονία στην Ιστιαία: «Ήξερα ότι η γιαγιά είχε χρήματα στο σπίτι γι’ αυτό αποφάσισα να την ληστέψω», λέει ο 25χρονος  Ρομά  την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια»
    Δολοφονία στην Ιστιαία: «Ήξερα ότι η γιαγιά είχε χρήματα στο σπίτι γι’ αυτό αποφάσισα να την ληστέψω», λέει ο 25χρονος Ρομά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια»

  • ΠΡΟΣΟΧΗ Αστυνομική Προειδοποίηση Μην χρησιμοποιείτε τα reactions του Facebook - Ποια «συνωμοσία» κρύβεται πίσω;
    ΠΡΟΣΟΧΗ Αστυνομική Προειδοποίηση Μην χρησιμοποιείτε τα reactions του Facebook - Ποια «συνωμοσία» κρύβεται πίσω;

  • Τραυματίστηκε υπολοχαγός!! Παραλίγο τραγωδία στον Έβρο: Νέα ανατροπή Μ-113
    Τραυματίστηκε υπολοχαγός!! Παραλίγο τραγωδία στον Έβρο: Νέα ανατροπή Μ-113

  • Ολονύκτια επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο και σε τουριστικές περιοχές
    Ολονύκτια επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Ηράκλειο και σε τουριστικές περιοχές

  • Στην περιοχή Ρίζα.... Κορινθία: ....Έχασαν τους διακινητές αλλά βρήκαν επτά κιλά χασίς!
    Στην περιοχή Ρίζα.... Κορινθία: ....Έχασαν τους διακινητές αλλά βρήκαν επτά κιλά χασίς!

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

«Eγώ είμαι η Ρούλα Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη» Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

"Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ' ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά".

Μια μαρτυρία που συγκλονίζει έφερε στο φω3ς το Πρωινό για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Μια γυναίκα περιγράφει τις αντιδράσεις της Ρούλας όταν μπήκε σε κατάστημα περιποίησης, ώστε να την φτιάξουν για να δώσει συνέντευξη στο Star.

«Ένα θα σας πω, έτυχε να είμαι σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Πάτρα, περιποίηση προσώπων και δε με είχε δει η κατηγορουμένη τελοσπάντων κι έρχεται μέσα και πάει στην κοπέλα που εξυπηρετούσε εμένα και γυρνάει και της λέει: «Θα ήθελα να μου φτιάξετε τα φρύδια μου». Λέει η κοπέλα πολύ ευγενέστατη ότι «έχετε κλείσει ραντεβού»; Λέει η Ρούλα «όχι, θέλω να μου φτιάξεις τα φρύδια μου τώρα»!

Αφού είχαν χαθεί τα παιδιά;

«Ναι και της λέει η κοπέλα «πηγαίνετε στην προϊσταμένη μου κι αν έχει κάποιο ραντεβού να σας βάλω». Και γύρισε με τέτοιο θράσος και της λέει «εγώ είμαι η Ρούλα η Πισπιρίγκου και σήμερα έχω συνέντευξη στο Star, θέλω να βγω περιποιημένη».

Μείναμε όλοι λίγο άναυδοι. Απ’ ό,τι φαινότανε δεν την ένοιαζε και τόσο ότι είχε χάσει τρία παιδιά. Όταν έχεις χάσει τρία παιδιά δε σε ενδιαφέρει πώς θα βγεις σε ένα κανάλι ή πώς θα βγεις σε μία τηλεόραση. Δεν έδειχνε χαροκαμένη μάνα, καμία σχέση»

Πηγή ➤  https://www.zappit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου