Διάφορες Αναρτήσεις

  • «Βράζει» από τον καύσωνα η Αθήνα – Το αγέρωχο βλέμμα του τσολιά και οι «ζαβλακωμένοι» τουρίστες (ΕΙΚΟΝΕΣ)
    «Βράζει» από τον καύσωνα η Αθήνα – Το αγέρωχο βλέμμα του τσολιά και οι «ζαβλακωμένοι» τουρίστες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • ΕΛΕΟΣ!- Αυτός ο νέος άντρας κλείδωσε την έφηβη κοπέλα του στο διαμέρισμά της και την έδερνε ακατάπαυστα για 4 ώρες, όταν βγήκε εκτός ελέγχου επειδή αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα.… (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)
    ΕΛΕΟΣ!- Αυτός ο νέος άντρας κλείδωσε την έφηβη κοπέλα του στο διαμέρισμά της και την έδερνε ακατάπαυστα για 4 ώρες, όταν βγήκε εκτός ελέγχου επειδή αρνήθηκε να του φέρει τσιγάρα.… (ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ)

  • Συνέλαβαν τον εκκεντρικό bon vivant της Αράχωβας - Υποσχόταν μεγάλα δάνεια ....εκκρεμούσαν: Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων...
    Συνέλαβαν τον εκκεντρικό bon vivant της Αράχωβας - Υποσχόταν μεγάλα δάνεια ....εκκρεμούσαν: Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων...

  • Τροχαίο : Αυτοκίνητο εξετράπη και πήρε φωτιά – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής........
    Τροχαίο : Αυτοκίνητο εξετράπη και πήρε φωτιά – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής........

  • Συνελήφθη από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.... 25χρονος ημεδαπός για πορνογραφία ανηλίκων
    Συνελήφθη από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.... 25χρονος ημεδαπός για πορνογραφία ανηλίκων

  • ΚΡΙΣΕΙΣ στην ΕΛ.ΑΣ Ποιοι Ταξίαρχοι γίνονται Yποστράτηγοι - Ποιοι αποστρατεύονται
    ΚΡΙΣΕΙΣ στην ΕΛ.ΑΣ Ποιοι Ταξίαρχοι γίνονται Yποστράτηγοι - Ποιοι αποστρατεύονται

  • Κρήτη: Τρεις Αλβανοί οι κλέφτες σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Χερσόνησο.....
    Κρήτη: Τρεις Αλβανοί οι κλέφτες σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Χερσόνησο.....

  • ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ! Σοβαρά επεισόδια στο hot spot της Σούδας: 6 τραυματίες – Πυροβολισμοί στον αέρα από ιδιοκτήτη καφενείου
    ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ! Σοβαρά επεισόδια στο hot spot της Σούδας: 6 τραυματίες – Πυροβολισμοί στον αέρα από ιδιοκτήτη καφενείου

  • Βενζινάδικα με πειραγμένες αντλίες   το πρόστιμο μαμούθ που επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής για έξι πειραγμένους ογκομετρητές.
    Βενζινάδικα με πειραγμένες αντλίες το πρόστιμο μαμούθ που επέβαλε η Περιφέρεια Αττικής για έξι πειραγμένους ογκομετρητές.

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Αποκαλύψεις από τον ιδιοκτήτη του studio τατουάζ στην Πάτρα: «Για κάθε νεκρό παιδί η Ρούλα έκανε και ένα τατουάζ» «Εσύ έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;» - Τι είπε στους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

  
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Ο ιδιοκτήτης του studio τατουάζ στην Πάτρα, Γιώργος Βέρρας αποκάλυψε πως η 33χρονη μητέρα είχε κάνει ως «πρώτο τατουάζ μία μητέρα να σηκώνει στον αέρα ένα μωρό, για την Μαλένα».

«Αργότερα όταν έφυγε από τη ζωή η Ίριδα, έκανε το όνομά της, ένα σταυρό, ένα καρδιογράφημα και μία καρδιά, την ημερομηνία γέννησης και την ημερομηνία θανάτου» ανέφερε ο κ. Βέρρας.

Για κάθε μωρό που πέθαινε, έκανε και από ένα τατουάζ μετά, εκτός από τη Τζώρτζινα που έγραψε το όνομά της, πριν το θάνατό της,« και όταν βγήκε από το νοσοκομείο έκανε ένα καρδιογράφημα και τη φράση “Life goes on”».

Ο κ. Βέρρας επισήμανε πως του έκανε εντύπωση η ηρεμία που έβγαζε η μητέρα, «δεν έβγαζε την εικόνα μητέρας που έχει χάσει το παιδί της».

 

«Εσύ έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;» - Τι είπε η Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών


«Έψαξα στο google να δω τι είναι, μόλις το είδα στην τηλεόραση», είπε και ζήτησε «επανεξέταση» - Δηλώνει πως «δεν μπορεί να είναι σίγουρη για τίποτα»

Ο άτυπος διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, η αμφισβήτηση της κεταμίνης και η απαίτηση να γίνει επανέλεγχος, τα 6.7 mlg/ml που δείχνουν ότι η Τζωρτζίνα δέχθηκε τη θανατηφόρα δόση της κεταμίνης και τέλος η απάθεια και νωχελικότητα που έδειξε στις νοσοκόμες όταν της ανακοίνωσαν το θάνατο της 9χρονης κόρης της, αποτελούν τα νέα στοιχεία στη φρικαλέα υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί βρέθηκαν τετ-α-τετ μαζί της και της είπαν βρέθηκε κεταμίνη εκείνη απάντησε «Ναι εντάξει. Το είδα στην τηλεόραση». Και όταν τη ρώτησαν αν γνωρίζει τι είναι απάντησε «το γκούγκλαρα εκείνη την ώρα και έμαθα». «Το έδωσες εσύ;» Ήταν η επόμενη ερώτηση «Δεν το έδωσα» αποκρίθηκε για να συμπληρώσει «Μήπως πρέπει να εξεταστεί ξανά; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τίποτα».


Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο θάνατος επήλθε μέσα σε 20 λεπτά και όπως προέκυψε από τις καταθέσεις των νοσοκόμων στο Παίδων, όταν της ανακοίνωσαν ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε, η Ρούλα Πισπιρίγου έδειξε μια εκκωφαντική αδιαφορία και μια απάθεια ενώ ήταν ιδιαίτερα νωχελική σε σημείο που τους σόκαρε αφού έδειχνε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Τέλος, η ποσότητα που έλαβε τα παιδάκι από το φονικό χέρι της μητέρας της ήταν 6.5 mlg/ml, δηλαδή μια πολύ μεγάλη δόση που ευθύνεται για το θάνατο της.

Ο τρόπος δεν έχει διευκρινιστεί αν δηλαδή είναι ενδοφλέβια, μέσω της ρινικής οδού ή ενδομυική ενώ σε ο,τι έχει να κάνει με το κίνητρο αυτό όπως λένε θα το διευκρινίσει η ίδια. Προς το παρόν κρατά το στομα της κλειστό ενώ χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ, είχε διακριτική επιτήρηση ενώ όπως λένε πηγές δεν εμφάνισε περίεργες ή αυτοκτονικές τάσεις.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου