Διάφορες Αναρτήσεις

  • Θεσσαλονίκη: Ι.Χ. εμβόλισε έξι αυτοκίνητα – Κλείδωσε το αμάξι και εξαφανίστηκε ο οδηγός
    Θεσσαλονίκη: Ι.Χ. εμβόλισε έξι αυτοκίνητα – Κλείδωσε το αμάξι και εξαφανίστηκε ο οδηγός

  • ΕΛΛΑΔΑ ..Πήραν ... ομήρους 8 Πολωνούς αστυνομικούς...Στην Αμυγδαλέζα...στους εκπαιδευόμενους....
    ΕΛΛΑΔΑ ..Πήραν ... ομήρους 8 Πολωνούς αστυνομικούς...Στην Αμυγδαλέζα...στους εκπαιδευόμενους....

  • Εγινε δολοφόνος για μία θέση πάρκινγκ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη..Η Αστυνομια  παρακαλεί τους πολίτες
    Εγινε δολοφόνος για μία θέση πάρκινγκ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη..Η Αστυνομια παρακαλεί τους πολίτες

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Αλλάζουν τα δεδομένα για τη στρατιωτική θητεία
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Αλλάζουν τα δεδομένα για τη στρατιωτική θητεία

  • Αυτός είναι ο παιδεραστής δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες -Πατέρας τεσσάρων παιδιών [εικόνες]
    Αυτός είναι ο παιδεραστής δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες -Πατέρας τεσσάρων παιδιών [εικόνες]

  • Μια Ελληνιδα πολιτης  ευχαριστεί τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης του Τμήματος Ασφάλειας Καλαμαριάς και της Άμεσης δράσης ! !
    Μια Ελληνιδα πολιτης ευχαριστεί τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης του Τμήματος Ασφάλειας Καλαμαριάς και της Άμεσης δράσης ! !

  • Γράφτηκε η τραγωδία στην Τύμφη - Νεκρός ο πολύτεκνος αστυνομικός που έπεσε σε χαράδρα ανήμερα των γενεθλίων του!
    Γράφτηκε η τραγωδία στην Τύμφη - Νεκρός ο πολύτεκνος αστυνομικός που έπεσε σε χαράδρα ανήμερα των γενεθλίων του!

  • Στο “σκαμνί” το ανθρωπόμορφο κτήνος που έσερνε το νεκρό σκυλί με το αυτοκίνητο…
    Στο “σκαμνί” το ανθρωπόμορφο κτήνος που έσερνε το νεκρό σκυλί με το αυτοκίνητο…

  • Ενοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ Ιωαννίνων με λεία 40.000 ευρώ -
    Ενοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ Ιωαννίνων με λεία 40.000 ευρώ -

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ελεύθερη η γιατρός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου – Της ασκήθηκε δίωξη για τον θάνατο τροφίμου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη άνευ όρων αφέθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η γιατρός του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου την περασμένη εβδομάδα έχασε τη ζωή της μια τρόφιμος ύστερα από επεισόδιο που προηγήθηκε με άλλο τρόφιμο.

Η 47χρονη ψυχίατρος, εις βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση, στην απολογία της φέρεται να είπε ότι έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο τρόφιμος με τον οποίο η θανούσα είχε επεισόδιο, φέρεται να είχε εμπλακεί προηγουμένως σε άλλο επεισόδιο με έναν ακόμη τρόφιμο, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από παράθυρο και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν όλα τα παραπάνω εξακολουθούν να ερευνώνται, όπως και τα αίτια θανάτου της γυναίκας και γι’ αυτό τον λόγο παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

 eleftherostypos.gr 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου