Διάφορες Αναρτήσεις

  • Το έσκασε από ψυχιατρείο και παρενόχλησε.........18χ ρονες Ο άνδρας πλησίασε τα κορίτσια και ακούμπησε τα γεν..........
    Το έσκασε από ψυχιατρείο και παρενόχλησε.........18χ ρονες Ο άνδρας πλησίασε τα κορίτσια και ακούμπησε τα γεν..........

  • Ηλεία: Πνίγηκε ο Χρήστος Παπαζαφειρόπουλος για να σώσει γυναίκα στη θάλασσα (Φωτό)!
    Ηλεία: Πνίγηκε ο Χρήστος Παπαζαφειρόπουλος για να σώσει γυναίκα στη θάλασσα (Φωτό)!

  • Λήγει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
    Λήγει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

  • ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΝ ! Βγήκαν από αυτό το αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά! (δειτε το ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΝ ! Βγήκαν από αυτό το αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά! (δειτε το ΒΙΝΤΕΟ)

  • Ευθεία «απειλή» της Ρωσίας στις ΗΠΑ: Μείνετε μακριά – Μεγάλος ο κίνδυνος «συμβάντος» στη Μαύρη Θάλασσα  Μήνυμα ΝΑΤΟ στην Ρωσία
    Ευθεία «απειλή» της Ρωσίας στις ΗΠΑ: Μείνετε μακριά – Μεγάλος ο κίνδυνος «συμβάντος» στη Μαύρη Θάλασσα Μήνυμα ΝΑΤΟ στην Ρωσία

  • Οργιάζουν οι λαθροϋλοτόμοι στην Πάρνηθα ! ! !
    Οργιάζουν οι λαθροϋλοτόμοι στην Πάρνηθα ! ! !

  • Νεκρός 33χρονος άνδρας από κρο τί δα.... τραυματίστηκε στα πλευρά και κατέληξε από ακατάσχετη......
    Νεκρός 33χρονος άνδρας από κρο τί δα.... τραυματίστηκε στα πλευρά και κατέληξε από ακατάσχετη......

  • Σκηνές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν έξω από κατάστημα γνωστής εταιρίας ρούχων  οι δύο κυρίες πιάστηκαν… μαλλί με μαλλί. (ΒΙΝΤΕΟ)
    Σκηνές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν έξω από κατάστημα γνωστής εταιρίας ρούχων οι δύο κυρίες πιάστηκαν… μαλλί με μαλλί. (ΒΙΝΤΕΟ)

  • «Άγριο» ξύλο μεταξύ Πακιστανών στον Πύργο..ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
    «Άγριο» ξύλο μεταξύ Πακιστανών στον Πύργο..ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Κούγιας για καταδίωξη στο Πέραμα: Βαλλιστική και DNΑ «έδειξαν» ότι οδηγός ήταν ο νεκρός Ρομά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Παραδόθηκαν την Δευτέρα στην ανακρίτρια η βαλλιστική έκθεση και τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA για την υπόθεση με την καταδίωξη στο Πέραμα.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος των επτά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.Α.Σ, Αλέξης Κούγιας, «με πανηγυρικό τρόπο επιβεβαιώθηκαν μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια  οι ισχυρισμοί των 7 αστυνομικών, αφού διαπιστώθηκε, ότι οι κηλίδες αίματος, οι οποίες αναβρέθηκαν στην θέση του οδηγού, ανήκαν όλες στον νεαρό Ρομά που έχασε τη ζωή του και ουδεμία σχέση είχαν με το DNA  του Ρομά, τον οποίον παρουσίασαν οι δύο δικηγόροι των τριών Ρομά και των οικογενειών τους, δημιουργώντας ένα ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο με τους ψευδείς ισχυρισμούς τους, που οπωσδήποτε θα προβληματίσει τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές του Πειραιά αλλά και άλλα θεσμικά όργανα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας υπερασπίζεται κατόπιν επιλογής του από την ομοσπονδία των αστυνομικών τους 7 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενεπλάκησαν στην ένοπλη τραγωδία του Περάματος, που τρεις νεαροί Ρομά, αφού έκλεψαν το αυτοκίνητο ενός φτωχού πακιστανού βιοπαλαιστή πατέρα 5 παιδιών και αρνήθηκαν να σταματήσουν, όταν τους καταδίωξαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, προσπάθησαν, χρησιμοποιώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο να τους σκοτώσουν και οι αστυνομικοί αμυνόμενοι, κατά τους αυτόπτες μάρτυρες, πυροβόλησαν, για να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο οι νεαροί Ρομά τους επιτίθεντο,  χτυπώντας και ανατρέποντας τις μοτοσυκλέτες, που ήταν επιβιβασμένοι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου και να τραυματιστεί ένας συνεπιβάτης του.

Κατά την προανακριτική και ανακριτική απολογία τους, οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν, ότι ο νεαρός Ρομά που έχασε τη ζωή του ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, αλλά οι δυο δικηγόροι των τριών Ρομά ισχυρίστηκαν, ότι οι αστυνομικοί ψεύδονται και ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας αμφιβόλου ηλικίας Ρομά για τον οποίον είπαν ότι ήταν ηλικίας 16 ετών και ο οποίος διέφυγε, ενώ φαίνεται εμφανώς μεγαλύτερος, τον οποίον παρουσίασαν στην κα Ανακριτή Πειραιώς με καθυστέρηση ημερών και ότι ο Ρομά ο οποίος έχασε τη ζωή του ήταν συνεπιβάτης, με σκοπό να επιβαρύνουν τους 7 αστυνομικούς.

Χθες, παρεδόθησαν στην κα Ανακριτή, αφενός μεν η βαλλιστική έκθεση, αφετέρου δε τα αποτελέσματα της εξετάσεως DNA και με πανηγυρικό τρόπο επιβεβαιώθηκαν μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια οι ισχυρισμοί των 7 αστυνομικών, αφού διεπιστώθη, ότι οι κηλίδες αίματος, οι οποίες ανεβρέθησαν στην θέση του οδηγού, ανήκαν όλες στον νεαρό Ρομά που έχασε τη ζωή του και ουδεμία σχέση είχαν με το DNA  του Ρομά, τον οποίον παρουσίασαν οι δύο δικηγόροι των τριών Ρομά και των οικογενειών τους, δημιουργώντας ένα ουσιαστικό και νομικό υπόβαθρο με τους ψευδείς ισχυρισμούς τους, που οπωσδήποτε θα προβληματίσει τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές του Πειραιά αλλά και άλλα θεσμικά όργανα».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου