Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ο «καπετάνιος» της εθνικής Ελλάδος τούρκεψε! Ο Φώτσης, αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, πήρε τουρκική υπηκοότητα ! !
    Ο «καπετάνιος» της εθνικής Ελλάδος τούρκεψε! Ο Φώτσης, αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, πήρε τουρκική υπηκοότητα ! !

  • Έτσι θα καταλάβετε αν παρακολουθούν το κινητό σας! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ !
    Έτσι θα καταλάβετε αν παρακολουθούν το κινητό σας! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ !

  • Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 18-8-2014
    Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 18-8-2014

  • Καλλίγραμμα μοντέλα σε ροζ κύκλωμα με ταρίφα που άγγιζε τις 8.000 ευρώ....Από την πασαρέλα στην πορνεία
    Καλλίγραμμα μοντέλα σε ροζ κύκλωμα με ταρίφα που άγγιζε τις 8.000 ευρώ....Από την πασαρέλα στην πορνεία

  • Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.Αστυνομικοί συνέλαβαν επικίνδυνο δραπέτη φυλακών!....Το παρελθόν του δράστη.....
    Επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.Αστυνομικοί συνέλαβαν επικίνδυνο δραπέτη φυλακών!....Το παρελθόν του δράστη.....

  • Βρούτσης: Παγκόσμιο προσκυνηματικό κέντρο η Μήλος...«Εστία διεθνούς πνευματικής ακτινοβολίας»
    Βρούτσης: Παγκόσμιο προσκυνηματικό κέντρο η Μήλος...«Εστία διεθνούς πνευματικής ακτινοβολίας»

  • Κοιτάξτε ΧΑΛΙΑ-Αυτό είναι “θύμα”;-Άλλο ένα “προσφυγόπουλο” μας απειλεί ότι θα μας σφάξει στο Γόνατο ! ! και η Ελλάδα κοιμάται βαριά!(βίντεο-Ντοκουμέντο)
    Κοιτάξτε ΧΑΛΙΑ-Αυτό είναι “θύμα”;-Άλλο ένα “προσφυγόπουλο” μας απειλεί ότι θα μας σφάξει στο Γόνατο ! ! και η Ελλάδα κοιμάται βαριά!(βίντεο-Ντοκουμέντο)

  • Κρήτη: 60χρονος γάζωσε σπίτι στα Καπαριανά
    Κρήτη: 60χρονος γάζωσε σπίτι στα Καπαριανά

  • Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση.... ΔΕΗ:.... Στόχος να επανασυνδεθεί σήμερα το ρεύμα σε 4.000 νοικοκυριά
    Σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση.... ΔΕΗ:.... Στόχος να επανασυνδεθεί σήμερα το ρεύμα σε 4.000 νοικοκυριά

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Κρίσεις στην Αστυνομία: Πολλοί έχουν ήδη «βγάλει τα μαχαίρια» Η ευθύνη και η αλήθεια για το φιάσκο με την λάθος σύλληψη στη Θεσσαλονίκη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πολλοί έχουν ήδη «βγάλει τα μαχαίρια» τους ενόψει των ετήσιων κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας

Αν και οι ετήσιες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία μπορεί να μετατέθηκαν για ένα μήνα μετά όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, κάποιοι ωστόσο έχουν ήδη βγάλει τα μαχαίρια και τα ακονίζουν.

Πρόσφατο παράδειγμα η απόπειρα συκοφάντησης ανώτατου αξιωματικού που υπηρετεί στην Βόρεια Ελλάδα αναφορικά με τη λάθος σύλληψη ενός ομογενή από τη Γεωργία, για την δολοφονία του αρχηγού της Μαφίας του Κουργκάν, Αλεξάντερ Σολόνικ.

Οι άσπονδοι «φίλοι» του στρατηγού έτρεξαν να τον κατηγορήσουν για φιάσκο τόσο του ίδιου οσο και της Ασφαλειας Θεσσαλονίκης.

Η αληθεια όμως είναι άλλη. Υπεύθυνη για το φιάσκο είναι η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών η οποία καταχώρησε κατά λάθος στον φάκελο του Ρώσου εκτελεστή του Σολόνικ και τα αποτυπώματα του ομογενή με αποτέλεσμα η Ασφαλεια Θεσσαλονίκης να οδηγηθει σε λάθος συμπεράσματα.

Επειδή τέτοια λάθη όμως πλήττουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και θέτουν υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας, αξιοπιστία η οποία από το 2002 με την εξάρθρωση της 17Ν και έπειτα αναγνωρίστηκε διεθνώς, καλό θα ήταν στις επερχόμενες κρίσεις η πολιτική και η νέα φυσική ηγεσία να ασχοληθούν εκτενέστερα με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ώστε να εκλείψουν στο μέλλον παρόμοια λάθη που προέρχονται από την καθεστωτική αντίληψη και την «ισοβιότητα» κάποιων ανώτατων αξιωματικών που υπηρετούν εκεί αρκετά χρόνια τώρα.


Πηγή ➤  https://www.lawandorder. gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου