Διάφορες Αναρτήσεις

  • Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» ένας δωδεκάχρονος μετανάστης. η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, καθώς έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων
    Άνω κάτω έκανε το «ΠΑΙΔΩΝ» ένας δωδεκάχρονος μετανάστης. η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, καθώς έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων

  • Ένα νέο κρούσμα ακραίας κοινωνικής… ανευθυνότητας Γυμνάστρια σε νησί των Κυκλάδων έσπασε την καραντίνα και δούλευε Αθήνα!
    Ένα νέο κρούσμα ακραίας κοινωνικής… ανευθυνότητας Γυμνάστρια σε νησί των Κυκλάδων έσπασε την καραντίνα και δούλευε Αθήνα!

  • Έστησε καρτέρι στον εν διαστάσει σύζυγό της ......«Απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση»,
    Έστησε καρτέρι στον εν διαστάσει σύζυγό της ......«Απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση»,

  • " Ξύπνα συνάδελφε...", Επιστολή αστυνομικού για το ψαλίδι στα πενθήμερα..

  • ΣΟΚ στη Ρόδο – Ασυνείδητη μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος σε τηλεφωνικό θάλαμο!!
    ΣΟΚ στη Ρόδο – Ασυνείδητη μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος σε τηλεφωνικό θάλαμο!!

  • Ιωάννινα: Συνελήφθη νεαρός διαρρήκτης με τα κλοπιμαία...Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
    Ιωάννινα: Συνελήφθη νεαρός διαρρήκτης με τα κλοπιμαία...Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

  • Απίστευτο: Η κυβέρνηση «βγάζει λάδι» 2.500 δημοσίους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία!  ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
    Απίστευτο: Η κυβέρνηση «βγάζει λάδι» 2.500 δημοσίους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία! ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

  • «Ο μπαμπάς μου  έφερε τα Rafale» – Δείτε τo συγκινητικό βίντεο από την Τανάγρα
    «Ο μπαμπάς μου έφερε τα Rafale» – Δείτε τo συγκινητικό βίντεο από την Τανάγρα

  • Τραυματίστηκε  αλλοδαπός εργάτης με αλυσοπρίονο στην κοιλιά! ??  Σε σοβαρή κατάσταση....
    Τραυματίστηκε αλλοδαπός εργάτης με αλυσοπρίονο στην κοιλιά! ?? Σε σοβαρή κατάσταση....

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Η ομάδα ΔΙΑΣ έσωσε μητέρα τριών παιδιών που ήθελε να ...... αποδείχθηκαν οι φύλακες – άγγελοί της.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Την προσπάθεια που έκαναν για να σώσουν μια 34χρονη γυναίκα από την αυτοκτονία, περιέγραψαν οι τρεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Βόλο.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε πεζογέφυρα στον περιφερειακό της πόλης και έσωσαν την τελευταία στιγμή μια μητέρα τριών μικρών παιδιών που σκόπευε να πέσει στο κενό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, η γυναίκα ήταν αποφασισμένη να θέσει τέλος στη ζωή της, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και αυτό που την έσωσε, ήταν το τηλεφώνημα που έκανε στην Άμεση Δράση προκειμένου να γνωστοποιήσει την πρόθεσή της.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν έξι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που αποδείχθηκαν οι φύλακες – άγγελοί της.

Ο Γιάννης Γλυνός, υπαστυνόμος της Ομάδας ΔΙΑΣ, τόνισε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα δέχτηκε σήμα από το κέντρο να μεταβεί στην πεζογέφυρα, διότι υπήρχε ενημέρωση μέσω τηλεφώνου από τη γυναίκα ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Ευτυχώς ήμασταν πολύ κοντά, ελέγξαμε δύο πεζογέφυρες πρώτα και στην τρίτη είδα τη γυναίκα να βρίσκεται πάνω και να περιμένει. Φτάσαμε άμεσα, ανεβήκαμε στη γέφυρα τρία άτομα της ομάδας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αστυνομικοί έμειναν στον περιφερειακό να ρυθμίσουν την κίνηση για να μην γίνει ατύχημα», ανέφερε.

Ο υπαστυνόμος ανέβηκε στη γέφυρα με τον συνάδελφό του Ανδρέα Παπαδάκη, άρχισαν να μιλούν στην γυναίκα και προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, με στόχο -αρχικά- να μπορέσουν να την πλησιάσουν.

«Άρχισε να φοβάται περισσότερο και να μας λέει να μην την πλησιάσουμε, της είπαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνει κακό στη ζωή της, γιατί όλοι έχουμε προβλήματα και αυτό δεν είναι λύση, θα ηρεμήσουμε θα το συζητήσουμε», είπε ο υπαστυνόμος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η γυναίκα ηρέμησε σιγά-σιγά και τότε οι δύο αστυνομικοί την πλησίασαν. Της είπαν να μην φοβάται και για να μην φωνάζουν μέσα στο κρύο της ζήτησαν να πάνε λίγο πιο κοντά. Με μεθοδικές κινήσεις την προσέγγισαν και κατάφεραν να την απομακρύνουν από το σημείο.

Η γυναίκα όταν είδε τους αστυνομικούς, κι ενώ βρισκόταν πάνω στην πεζογέφυρα και κρατιόταν με το ένα χέρι, τους είπε ότι δεν αντέχει άλλο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Όπως ανέφερε, δεν έχει δουλειά, έχει τρία παιδιά και δεν της έμεινε κάτι άλλο να κάνει παρά να δώσει τέλος στη ζωή της.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου