Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αλεξανδρούπολη: Σύζυγος, κουνιάδος και πεθερά «σάπισαν» στο ξύλο 18χ ρονη νύφη

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Πριν καλά-καλά κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσε ο θάνατος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών από τα χέρια του ήδη προφυλακισμένου 30χρονου συζύγου της στην Αλεξανδρούπολη, άλλη μια γυναίκα υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγο και τους συγγενείς του στην ίδια περιοχή!

Ακόμα μία περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή Άβαντος έρχεται να προστεθεί στην μαύρη λίστα των τελευταίων ημερών.

Γυναίκα ηλικίας 18 χρονών μεταφέρθηκε επειγόντως χθες στο ΠΓΝΑ από συγγενείς της, τραυματισμένη, για διενέργεια εξετάσεων λόγω σωματικής βίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-evros η άτυχη νεαρή υπέστη πολλαπλά τραύματα από το σύζυγό της, την πεθερά και τον κουνιάδο της που φέρεται να την ξυλοκόπησαν.

Εισήχθη γύρω στις 15:30 σε κατάσταση σοκ καθώς την έφεραν συγγενείς της με ιδιωτικό όχημα. είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, κατά την διάρκεια πρωτοφανούς ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, τον κουνιάδο της και τη μητέρα των δυο αδελφών!

Η κοπέλα δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς για τα αίτια που προκάλεσαν την βάναυση κακοποίησή της, καθώς έπρεπε να περάσει από μια σειρά εξετάσεων για να εξακριβωθούν οι βλάβες που υπέστη. Έτσι, η προανάκριση παραμένει ανοιχτή.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου