Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! Έπιασαν τζιχαντιστές που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα (Βίντεο)
    ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! Έπιασαν τζιχαντιστές που σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα (Βίντεο)

  • Πλακέτα στο ''θηρίο'' από το στρατηγό Μπουζέλο ! ΦΩΤΟ
    Πλακέτα στο ''θηρίο'' από το στρατηγό Μπουζέλο ! ΦΩΤΟ

  • ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! Τον χαβά του ο Ερντογάν: Ζητάει «φόρμουλα επωφελή για όλους» και καλεί την Ελλάδα να μη δείχνει «ιμπεριαλιστικό επεκτατισμό»
    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ! Τον χαβά του ο Ερντογάν: Ζητάει «φόρμουλα επωφελή για όλους» και καλεί την Ελλάδα να μη δείχνει «ιμπεριαλιστικό επεκτατισμό»

  • Εκτακτο: Βγήκε κι άλλο παιδί από την σπηλιά στην Ταϊλάνδη – Λεπτό προς λεπτό η δραματική διάσωση- Παρακολουθήστε live
    Εκτακτο: Βγήκε κι άλλο παιδί από την σπηλιά στην Ταϊλάνδη – Λεπτό προς λεπτό η δραματική διάσωση- Παρακολουθήστε live

  • Ελεύθεροι οι αστυνομικοί για την απόδραση των δύο κρατουμένων στο Αγρίνιο ...20 και 18 χρονών οι Ρομά δραπέτες....
    Ελεύθεροι οι αστυνομικοί για την απόδραση των δύο κρατουμένων στο Αγρίνιο ...20 και 18 χρονών οι Ρομά δραπέτες....

  • ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ......GOODNIGHT......DOBRANOC...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ......GOODNIGHT......DOBRANOC...

  • ΤΙ «HELLO ALBANIA» ΜΑΡΗ;;; ΒΙΝΤΕΟ: Η ΦΟΥΡΕΡΑΪ (ΠΡΩΗΝ ΜΕΞΙΚΑΝΗ) πήγε για ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ στα ΤΙΡΑΝΑ την πατριδα της κι έφαγε κράξιμο από τους Αλβανούς γιατί δε…
    ΤΙ «HELLO ALBANIA» ΜΑΡΗ;;; ΒΙΝΤΕΟ: Η ΦΟΥΡΕΡΑΪ (ΠΡΩΗΝ ΜΕΞΙΚΑΝΗ) πήγε για ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ στα ΤΙΡΑΝΑ την πατριδα της κι έφαγε κράξιμο από τους Αλβανούς γιατί δε…

  • Ο Καμμένος και οι όμορφες ένστολες – Φωτογραφίες
    Ο Καμμένος και οι όμορφες ένστολες – Φωτογραφίες

  • Εορτή του Αγίου Διονυσίου, του Αρεοπαγίτου,Γιορτάζουμε σήμερα 3 Οκτωβρίου,  στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά
    Εορτή του Αγίου Διονυσίου, του Αρεοπαγίτου,Γιορτάζουμε σήμερα 3 Οκτωβρίου, στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Χειροπέδες σε 13 υπαλλήλους νυχτερινών κέντρων - Πάρκαραν αυθαίρετα τα αυτοκίνητα πελατών σε δημόσιους χώρους

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Παρκαδόροι και προσωρινά υπεύθυνοι των νυχτερινών κέντρων οι συλληφθέντες - Πώς ενεργούσαν


Στοχευμένες εξορμήσεις από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, πραγμκατοποιήθηκαν σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή του κέντρου της πόλεως Αθηνών, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, κατά το χρονικό διάστημα από 20 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη συνολικά 13 ατόμων, εκ των οποίων οι οκτώ εργάζονταν ως παρκαδόροι και πέντε ως προσωρινά υπεύθυνοι των καταστημάτων.


Ειδικότερα, οι συλληφθέντες παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα, παρέδιδαν σε αυτούς αριθμημένα αποκόμματα και στη συνέχεια τοποθετούσαν επί του ανεμοθώρακα των οχημάτων έτερο απόκομμα, σταθμεύοντας ακολούθως αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια και λοιπούς δημόσιους χώρους. Κατά την αποχώρησή τους από τα καταστήματα οι οδηγοί έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα κλειδιά των οχημάτων τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α. και Δ.Ο.Υ.), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Περαιτέρω, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο της συστηματικής καθημερινής τροχαίας αστυνόμευσης των εν λόγω περιοχών, βεβαιώθηκαν 367 παραβάσεις παρανόμων σταθμεύσεων και αφαιρέθηκαν 131 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, οχημάτων.
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου