Διάφορες Αναρτήσεις

  • Χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (BINTEO)
    Χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (BINTEO)

  • Η είδηση- «βόμβα» που αφορά ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς
    Η είδηση- «βόμβα» που αφορά ΟΛΟΥΣ τους οδηγούς

  • 7.000 ευρώ x 17 μήνες = 119.000 ευρώ.ΒΑΛΤΕ & ΤΑ ΕΞΤΡΑ  Να γιατί θέλουν εκλογές Οκτώβριο 2019
    7.000 ευρώ x 17 μήνες = 119.000 ευρώ.ΒΑΛΤΕ & ΤΑ ΕΞΤΡΑ Να γιατί θέλουν εκλογές Οκτώβριο 2019

  • Καραϊβάζ: Το… χρήμα οδηγεί στον ηθικό αυτουργό – Τα μεγάλα ποσά σε καταθέσεις των φερόμενων δραστών........
    Καραϊβάζ: Το… χρήμα οδηγεί στον ηθικό αυτουργό – Τα μεγάλα ποσά σε καταθέσεις των φερόμενων δραστών........

  • Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ! ! «ΜΠΟΜΠΑ»! Ο… «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΤΩΡΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ! ! «ΜΠΟΜΠΑ»! Ο… «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΣΤΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΤΩΡΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

  • Αφγανιστάν: Κραυγή για βοήθεια από τους Αφγανούς που έμειναν πίσω  «Σας παρακαλώ, σκεφτείτε τους αθώους που δεν έχουν διέξοδο από αυτήν την κόλαση»
    Αφγανιστάν: Κραυγή για βοήθεια από τους Αφγανούς που έμειναν πίσω «Σας παρακαλώ, σκεφτείτε τους αθώους που δεν έχουν διέξοδο από αυτήν την κόλαση»

  • Ελλάδα 2018…το μεγαλείο σου!! Τον τσίμπησε οχιά και σε ολόκληρο Ν. Πιερίας δεν υπήρχε αντίδοτο!!!
    Ελλάδα 2018…το μεγαλείο σου!! Τον τσίμπησε οχιά και σε ολόκληρο Ν. Πιερίας δεν υπήρχε αντίδοτο!!!

  • «Έσκασε» η πρώτη μήνυση σε πασίγνωστο σκηνοθέτη από πρόσωπο εκτός θεάτρου! Αναλαμβάνει εισαγγελέας…
    «Έσκασε» η πρώτη μήνυση σε πασίγνωστο σκηνοθέτη από πρόσωπο εκτός θεάτρου! Αναλαμβάνει εισαγγελέας…

  • Σοκάρει ο γιος του γιατρού, Παλαιό Φάληρο: «Ξέρω ποιος με πυροβόλησε και…» (BINTEO)
    Σοκάρει ο γιος του γιατρού, Παλαιό Φάληρο: «Ξέρω ποιος με πυροβόλησε και…» (BINTEO)

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Μύδροι του Πολωνού πρωθυπουργού κατά της Τουρκίας καταφέρθηκε ευθέως κατά της Τουρκίας για την παράνομη μετανάστευση

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Για πρώτη φορά ο πολωνός καταφέρθηκε ευθέως κατά της Τουρκίας για την παράνομη μετανάστευση

Ο Πρωθυπουργός της Πολωνίας, Mateusz Morawiecki, ανακοίνωσε ότι κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Charles Michel, θα πρότεινε τη σύγκληση συνόδου κορυφής της ΕΕ αφιερωμένη στην κατάσταση στα σύνορα ΕΕ-Λευκορωσίας το συντομότερο δυνατό. Ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης θα μεταβεί στην Πολωνία σε σχέση με τη μεταναστευτική κρίση στα σύνορα Πολωνίας – Λευκορωσίας.

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να διαφυλάξουμε την κυριαρχία μας»

Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης, ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση στους βουλευτές να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση στα Πολωνο-Λευκορωσικά σύνορα, γιατί – όπως υποστήριξε – η Πολωνία παρακολουθείται τόσο από τα ανατολικά όσο και από τα δυτικά. Επισήμανε επίσης ότι «πέρα από τα ανατολικά σύνορα ξέρουν καλύτερα ότι αν δεν είμαστε ενωμένοι, θα είναι εύκολο να μας διαλύσουν και εύκολα να ανακατευτούν στην κυριαρχία μας».

Ο πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki παραδέχτηκε επίσης ότι οι ξένοι εταίροι γνωρίζουν ότι τα ανατολικά σύνορα της Πολωνίας είναι ταυτόχρονα τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενός μέλους του ΝΑΤΟ. Επεσήμανε επίσης ότι «έχουμε αδιαμφισβήτητες εκφράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης».

«Έρχονται από τις Βρυξέλλες, την Ουάσιγκτον, το Κίεβο και όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες», τόνισε ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας τον για την αλληλεγγύη και την ετοιμότητά του να βοηθήσει. «Μίλησα με τους πρωθυπουργούς της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Εσθονίας, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άλλους πρωθυπουργούς. Όλοι καταλαβαίνουν αυτή την πρόκληση. Καταλαβαίνουν ότι τα σύνορά μας είναι τα σύνορα μεταξύ του κράτους δικαίου και του κράτους της ανομίας – δυστυχώς της Λευκορωσίας », δήλωσε ο Mateusz Morawiecki.

Ωστόσο, επέστησε σαφώς την προσοχή στη συμμετοχή της Τουρκίας στην οργάνωση της μεταφοράς των μεταναστών στο Μινσκ, από όπου καταλήγουν στα πολωνικά σύνορα. «Πριν από έναν ή δύο μήνες, η Τουρκία φαινόταν να θέλει να συνεργαστεί στενά μαζί μας. Θα το πω δυνατά εδώ, γιατί νομίζω ότι θα το ακούσουν και εκεί, ότι μπορούμε να δούμε αυτές τις ενέργειες – ως απόδειξη του πλήρους συγχρονισμού των τουρκικών ενεργειών με τη Λευκορωσία και τη Ρωσία. Μας ανησυχεί, δεν μας αρέσει».

Η πολωνική κυβέρνηση αρνείται σταθερά να δεχτεί βοήθεια από τον Frontex, αλλά είναι έτοιμη να δεχτεί τα χρήματα. «Θα τα καταφέρουμε οικονομικά, αλλά αν είναι έτοιμη να μας στηρίξει με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, θα δεχθούμε αυτή τη βοήθεια. Ναι, ναι, γιατί γιατί όχι, είπε χθες ο Πολωνός πρωθυπουργός.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου