Διάφορες Αναρτήσεις

  • Κατατρομοκρατημένα τα Αλβανικά ΜΜΕ από τις κινήσεις της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας…! Τον φόβο μας να έχουν όλοι και να ξέρουν
    Κατατρομοκρατημένα τα Αλβανικά ΜΜΕ από τις κινήσεις της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας…! Τον φόβο μας να έχουν όλοι και να ξέρουν

  • ΠΟΡΙΣΜΑ! Ετσι ο ΒΑΚΑΚΗΣ jr. σκότωσε με την πορσε του mr JUMBO την γυναίκα και γιο του Υπάτιου!! Έτρεχε με 320 χιλιόμετρα την ώρα!
    ΠΟΡΙΣΜΑ! Ετσι ο ΒΑΚΑΚΗΣ jr. σκότωσε με την πορσε του mr JUMBO την γυναίκα και γιο του Υπάτιου!! Έτρεχε με 320 χιλιόμετρα την ώρα!

  • Γερασμένα τα περιπολικά αλλά γερασμένοι και… οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη!
    Γερασμένα τα περιπολικά αλλά γερασμένοι και… οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη!

  • Θρήνος, δάκρυα και τραγούδια στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το λεωφορείου του ΚΤΕΛ [βίντεο]
    Θρήνος, δάκρυα και τραγούδια στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το λεωφορείου του ΚΤΕΛ [βίντεο]

  • Δείτε την χορωδία του Κόκκινου Στρατού να τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
    Δείτε την χορωδία του Κόκκινου Στρατού να τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  • Αιτωλικό: Ληστής με βαριά ποινή κυκλοφορούσε ελεύθερος  Ο φυγόποινος συνελήφθη μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε
    Αιτωλικό: Ληστής με βαριά ποινή κυκλοφορούσε ελεύθερος Ο φυγόποινος συνελήφθη μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε

  • Επιχείρησε να αυτοκτονήσει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού πηδώντας από αρματαγωγό
    Επιχείρησε να αυτοκτονήσει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού πηδώντας από αρματαγωγό

  • ΤΩΡΑ! ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ. ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ;
    ΤΩΡΑ! ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ. ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ;

  • Στα άκρα η κόντρα! Η Ιταλία “γύρισε πίσω”… αυτούσιο τον προϋπολογισμό στις Βρυξέλλες
    Στα άκρα η κόντρα! Η Ιταλία “γύρισε πίσω”… αυτούσιο τον προϋπολογισμό στις Βρυξέλλες

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Αλέξης Κούγιας για Πέραμα: Με στοχοποιούν άνθρωποι που έχουν διαπράξει όλα, σχεδόν, τα εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Με νέα ανακοίνωση «χτύπησε» το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας, μέσω της οποίας διαμαρτύρεται για την «αηθέστατη επίθεση» σε βάρος των πελατών του, των επτά αστυνομικών, δηλαδή, που κατηγορούνται για το θάνατο του νεαρού Ρομά στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, αλλά και σε βάρος του ιδίου.

Ειδικότερα, ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης των «επτά» κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για «στοχοποίηση σε βάρος του από επικίνδυνους ανθρώπους που έχουν διαπράξει ανθρωποκτονίες, ληστείες, βιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών ουσιών και κλοπές, χωρίς, δυστυχώς, να υπάρξει έστω και μια αντίδραση από την Εισαγγελία Αθηνών, από τους Δικηγορικούς Συλλόγους και από τις ενώσεις ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ εντονότατα και ως Δικηγόρος Αλέξιος Κούγιας και ως Έλληνας πολίτης Αλέξιος Κούγιας για την αηθέστατη επίθεση, η οποία έγινε τόσο εις βάρος των μέχρι να καταδικαστούν αμετάκλητα αθώων 7 νεαρών Ελλήνων αστυνομικών με λευκό ποινικό μητρώο, τους οποίους καλύπτει σύμφωνα με το ελληνικό και το ευρωπαϊκό ποινικό δίκαιο το τεκμήριο της αθωότητος, αλλά και για την προσωπική εις βάρος μου επίθεση, με σκοπό τη στοχοποίησή μου από επικίνδυνους ανθρώπους που έχουν διαπράξει ανθρωποκτονίες, ληστείες, βιασμούς, εμπόριο ναρκωτικών ουσιών και κλοπές, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει έστω και μια αντίδραση από την Εισαγγελία Αθηνών, από τους Δικηγορικούς Συλλόγους και από τις ενώσεις ποινικολόγων και μαχόμενων δικηγόρων.

Προκαλώ τους δύο συναδέλφους δικηγόρους να δημοσιοποιήσουν το ποινικό μητρώο τόσο του αειμνήστου θύματος, του οποίου προβάλλουν μόνο την ηλικία, για να αναδειχθεί από ποια ηλικία άρχισε να διαπράττει παράνομες πράξεις, αλλά κυρίως και το ποινικό μητρώο του απειλούντος ζωές εντίμων αστυνομικών και εμού προσωπικώς πάτερα του αείμνηστου θύματος, αλλά και σχεδόν όλων των μελών της οικογενείας του, για να αντιληφθούν και οι πλέον δύσπιστοι πού θα χρησιμοποιείτο το κλεμμένο αυτοκίνητο του τίμια εργαζόμενου φτωχού Πακιστανού, και να αναδειχθεί η ακραία επικίνδυνη προσωπικότητα αυτών που τολμούν να δίνουν συνεντεύξεις τύπου, τις οποίες προβάλλουν, χωρίς ίχνος ευθύνης δημοσιογραφικής και εν γένει, μέσα μαζικής ενημέρωσης, “δημοσιογράφοι και παρουσιαστές”, με σκοπό μόνο την τηλεθέαση, χωρίς να γνωρίζουν ούτε λέξη από τη δικογραφία και το ποινικό δίκαιο.

Καλό θα είναι κάποιος να γνωστοποιήσει στους Έλληνες πολίτες και το ποινικό παρελθόν και τη σχέση με παράνομες υιοθεσίες και πωλήσεις βρεφών Ρομά στη βόρεια Ελλάδα, ενός εκ των προσώπων που πρωταγωνιστούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, αποκρύπτοντας στοιχεία δισκογραφίας και υποστηρίζοντας νομικές γελοιότητες, γιατί αν προκληθώ, θα το αναδείξω εγώ.

Καλό επίσης είναι, όλοι αυτοί που ξαφνικά αγκάλιασαν τους Ρομά, πολιτικοί και νομικοί, να ρωτήσουν τη γνώμη της πλειονότητος των εντίμων Ρομά, που καθημερινά εργάζονται, στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και σπουδάζουν στα πανεπιστήμια, γι’ αυτές τις οικογένειες των Ρομά, που τους δυσφημούν, γιατί τόσο αυτοί που εμφανιστήκαν στις συνεντεύξεις τύπου, όσο και τα μέλη της οικογένειάς τους δεν έχουν αφήσει ούτε ένα σχεδόν έγκλημα του Ποινικού Κώδικα που να μην έχουν διαπράξει.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι υπόθεση για πολιτική εκμετάλλευση, γιατί έχει άμεσο αντίκτυπο και στη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας και στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και στη λάθος αντίληψη κοινωνικών ομάδων, ότι μπορούν να διαπράττουν το οποιοδήποτε έγκλημα, και πάντοτε θα υπάρχουν ανεύθυνοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές που για λόγους ψηφοθηρικούς και τηλεθέασης είναι πρόθυμοι να τους υπερασπιστούν, αντί να τους διορθώσουν».

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου