Διάφορες Αναρτήσεις

  • Θέλουν τη ΔΕΛΤΑ στα ΜΑΤ, αλλά...??? ((  Η Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Ανταπόκρισης, ))
    Θέλουν τη ΔΕΛΤΑ στα ΜΑΤ, αλλά...??? (( Η Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Ανταπόκρισης, ))

  •  ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA! «ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…»Ο ΕΝΤΟΓΑΝ ....ΒΙΝΤΕΟ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA! «ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…»Ο ΕΝΤΟΓΑΝ ....ΒΙΝΤΕΟ

  • Συμβασιούχος στην καθαριότητα παρέδωσε πορτοφόλι με 1.500 ευρώ – «Δεν σκέφτηκα στιγμή να κρατήσω κάτι που δεν μου ανήκει»....
    Συμβασιούχος στην καθαριότητα παρέδωσε πορτοφόλι με 1.500 ευρώ – «Δεν σκέφτηκα στιγμή να κρατήσω κάτι που δεν μου ανήκει»....

  • Αυτοκίνητο με 80χρονο οδηγό «μπούκαρε» σε λαϊκή - Τραυματίστηκε ένα 3χ ρονο παιδί και άλλα 5 άτομα «Πετούσε στον αέρα πάγκους και ανθρώπους»,
    Αυτοκίνητο με 80χρονο οδηγό «μπούκαρε» σε λαϊκή - Τραυματίστηκε ένα 3χ ρονο παιδί και άλλα 5 άτομα «Πετούσε στον αέρα πάγκους και ανθρώπους»,

  • Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας ..Η πρόβλεψη του καιρού της Τρίτης 3 Μαρτίου
    Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας ..Η πρόβλεψη του καιρού της Τρίτης 3 Μαρτίου

  • Ένα ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!
    Ένα ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

  • Σεισμός στην Κρήτη  Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο
    Σεισμός στην Κρήτη Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο

  • Θρίλερ στο Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε σορός νεαρού άντρα αγνώστου ταυτότητας  στο ακρωτήρι του Αγίου Ανδρέα!.....
    Θρίλερ στο Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε σορός νεαρού άντρα αγνώστου ταυτότητας στο ακρωτήρι του Αγίου Ανδρέα!.....

  • ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι ΓΡΑΦΕΤΕ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Κινδυνεύετε να βρεθείτε στη φυλακή αν…
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι ΓΡΑΦΕΤΕ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Κινδυνεύετε να βρεθείτε στη φυλακή αν…

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ Πέραμα: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί μετά τις «μαραθώνιες» απολογίες – οι επτά αστυνομικοι ΔΙΑΣ .....Ελεύθεροι, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πέραμα: Σε ένα πολύωρο θρίλερ εξελίχθηκε η διαδικασία της απολογίας των επτά αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να χάσει τη ζωή του από πυροβολισμούς ένας 20χρονος Ρομά και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Οι απολογίες των επτά αστυνομικών διήρκεσαν σχεδόν 12 ώρες και το επόμενο βήμα ήταν να εκδοθεί η απόφαση για την αντιμετώπιση που θα έχουν.


Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Ελεύθεροι, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν και οι επτά κατηγορούμενοι αστυνομικοί για τον θάνατο τυ 20χρονου Ρομά την περασμένη Παρασκευή στο Πέραμα.

Οι απολογίες τους ήταν μαραθώνιες, κράτησαν περισσότερες από 12 ώρες και τελικά, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι δεν θα πρέπει να κρατηθούν, μέχρι τον ορισμό της δικασίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  οι αστυνομικοί, όπως είχαν πράξει και με τα απολογητικά τους υπομνήματα, αρνήθηκαν το κατηγορητήριο υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος δάθεση και ότι δεν σκόπευαν να ανοιξουν πυρ. Το έπραξαν όμως όταν βρέθηκαν, σύμφωνα με τις απολογίες τους, σε άμεσο κίνδυνο οι ίδιοι και πυροβόλησαν για την προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας και της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων τους.

Αποθεώθηκαν οι 7 αστυνομικοί από συναδέλφους τους -Μετά την ανακοίνωση της απόφασης (βίντεο)

Οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή της απόφασης για την απελευθέρωση χωρίς όρους των 7 αστυνομικών οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου Ρομά την προηγούμενη Παρασκευή στο Πέραμα.

Με το άκουσμα της απόφασης, οι συγκεντρωμένοι συνάδελφοοί του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ενώ φανερά ευχαριστημένος από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ήταν και ο συνήγορος των αστυνομικών, Αλέξης Κούγιας.

Οι απολογίες των αστυνομικών ήταν μαραθώνιες, κράτησαν περισσότερες από 12 ώρες και τελικά, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι δεν θα πρέπει να κρατηθούν, μέχρι τον ορισμό της δικασίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lawandorder οι αστυνομικοί, όπως είχαν πράξει και με τα απολογητικά τους υπομνήματα, αρνήθηκαν το κατηγορητήριο υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος δάθεση και ότι δεν σκόπευαν να ανοιξουν πυρ. Το έπραξαν όμως όταν βρέθηκαν, σύμφωνα με τις απολογίες τους, σε άμεσο κίνδυνο οι ίδιοι και πυροβόλησαν για την προστασία της σωματικής τους ακεραιότητας και της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων τους.

 

 


Πηγή ➤


3 σχόλια:

  1. They should have never been detained to begin with nor should there even be a need for an investigation. Seems as if the criminals are being given more rights than the tax paying citizens. Tougher laws are needed especially in todays world.

    ΑπάντησηΔιαγραφή