Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ανατροπή στην υπόθεση .....Είπε ψέματα η 32χρονη για τον βι α σμό και συνελήφθη .....Είχε προηγηθεί η.......
    Ανατροπή στην υπόθεση .....Είπε ψέματα η 32χρονη για τον βι α σμό και συνελήφθη .....Είχε προηγηθεί η.......

  • Βατόπουλος: Να επιβληθεί lockdown τύπου Κίνας – Να κλείσουν όλα για 15 μέρες  Πρέπει το lockdown να γίνει πιο αυστηρό
    Βατόπουλος: Να επιβληθεί lockdown τύπου Κίνας – Να κλείσουν όλα για 15 μέρες Πρέπει το lockdown να γίνει πιο αυστηρό

  • Τα κλειστά ιταλικά λιμάνια ανάγκασαν την ΕΕ να διακόψει τις μεταφορές. Νίκη Σαλβίνι: Σταματά η...
    Τα κλειστά ιταλικά λιμάνια ανάγκασαν την ΕΕ να διακόψει τις μεταφορές. Νίκη Σαλβίνι: Σταματά η...

  • ΕΛΛΑΔΑ 2020 ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ! ! Απίστευτες εικόνες στην Φολέγανδρο: «Έμεινε» το ασθενοφόρο και μετέφεραν την τραυματία σε καρότσα
    ΕΛΛΑΔΑ 2020 ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ! ! Απίστευτες εικόνες στην Φολέγανδρο: «Έμεινε» το ασθενοφόρο και μετέφεραν την τραυματία σε καρότσα

  • ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.. για τον κατ΄εξακολούθηση ΒΙΑΣΜΟ 19χρονης Ελληνίδας από 4 κτηνανθρώπους Πακιστανούς-
    ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ..ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ.. για τον κατ΄εξακολούθηση ΒΙΑΣΜΟ 19χρονης Ελληνίδας από 4 κτηνανθρώπους Πακιστανούς-

  • Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Μετά από αρκετή έρευνα και αρκετά στοιχεία θα σας παρουσιάσουμε όσα δεν ξέρετε για τους «καημένους» τους Ρομά
    Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Μετά από αρκετή έρευνα και αρκετά στοιχεία θα σας παρουσιάσουμε όσα δεν ξέρετε για τους «καημένους» τους Ρομά

  • Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Έδωσε 500 ευρώ στη νοσηλεύτρια και της ζήτησε να... ρίξει στο πάτωμα το υγρό  Αναζητείται από την αστυνομία
    Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Έδωσε 500 ευρώ στη νοσηλεύτρια και της ζήτησε να... ρίξει στο πάτωμα το υγρό Αναζητείται από την αστυνομία

  • Τα ξημερώματα της Κυριακής Άνω Κυψέλη: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στη μέση του δρόμου..Αλβανος το θυμα ...
    Τα ξημερώματα της Κυριακής Άνω Κυψέλη: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στη μέση του δρόμου..Αλβανος το θυμα ...

  • Αψήφησε τη θρησκεία για ένα χτυπημένο αγοράκι - Ξέσπασε σε δάκρυα για αυτό που ακολούθησε..ΦΩΤΟ
    Αψήφησε τη θρησκεία για ένα χτυπημένο αγοράκι - Ξέσπασε σε δάκρυα για αυτό που ακολούθησε..ΦΩΤΟ

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αλβανός ανάρτησε βίντεο σε σάιτ επειδή τον χώρισε! μια Ελληνίδα, Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε ενοχή του κατηγορούμενου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ερήμην καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες έναν 25χρονο από την Αλβανία, που κατηγορούνταν για κατοχή και δημοσιοποίηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο αλλοδαπός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών, χρηματική ποινή 360 ημερησίων μονάδων προς 5 € και η έφεση – αν την υποβάλει – να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ σε περίπτωση που δεν πληρώσει την ποινή, θα εκτίσει επιπλέον έξι μήνες φυλάκισης.

Ο 25χρονος κατηγορούνταν ότι στις 16 Ιουλίου 2020, ανάρτησε βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με μια ανήλικη Ελληνίδα, σε πορνογραφικού περιεχομένου ιστότοπο.
Στο Δικαστήριο παραβρέθηκε η νεαρή κοπέλα, που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, λέγοντας ότι είχε δεσμό με τον αλλοδαπό από το 2015, σε νησί των Σποράδων και πέρυσι αποφάσισε ότι ήθελε να χωρίσουν.

«Έκτοτε ξεκίνησε ο εφιάλτης, καθώς ο δράστης είχε στην κατοχή του βίντεο με προσωπικές μας στιγμές, την οποία είχε διαβεβαιώσει ότι τα είχε για να θυμάται ο ίδιος και με διαβεβαίωσε ότι δεν θα τα έβλεπε κανείς. Επειδή τον αγαπούσα, του είχα «τυφλή» εμπιστοσύνη και εκείνος έλεγε ότι με αγαπάει», κατέθεσε η νεαρή κοπέλα.
Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι ο νεαρός, για να την εκδικηθεί επειδή τον χώρισε, την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε δύο βίντεο που είχε στην κατοχή του και θα το έβλεπε ο καθένας, και έλεγε ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Όντως, ο κατηγορούμενος, που δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, έκανε ανάρτηση του βίντεο σε ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ της έστελνε μηνύματα από δύο ψεύτικα προφίλ ότι θα της καταστρέψει τη ζωή.

Η ανήλικη τότε κοπέλα, που εξήγησε ότι τα βίντεο είχαν αποτυπωθεί όταν ήταν 16 και 17 ετών, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και παρά τις συστάσεις στον 25χρονο, ο ίδιος φέρεται να ανέβασε τα δύο βίντεο στο σάιτ περισσότερες από μια φορές. Τελικά η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση, βλέποντας ότι το θέμα πήρε δημοσιότητα, το έμαθε όλο το νησί και δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο.

Η ίδια κατέθεσε ότι φοβάται ακόμη και σήμερα για το μέλλον της, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημοσιοποιήσει ξανά τα βίντεο στα επόμενα χρόνια.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε ενοχή του κατηγορούμενου και καταδίκη του σε φυλάκιση τριών ετών με χρηματική ποινή 360 ημερήσιων μονάδων προς 5 € την καθεμία και αν δεν συμμορφωθεί να εκτίσει επιπλέον ποινή έξι μηνών.

Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τον δράστη σε φυλάκιση 4 ετών, με την ίδια χρηματική ποινή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Τελειώνοντας η δίκη, ο εισαγγελέας καθησύχασε την κοπέλα ότι έπραξε το σωστό και τη διαβεβαίωσε ότι αν ο νεαρός αλλοδαπός πέσει στα χέρια των Ελληνικών Αρχών, θα πάει στη φυλακή.

magnesianews.gr

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου