Διάφορες Αναρτήσεις

  • Μέσα σε 24 ώρες στην Κρήτη - δεύτερη αυτοκτονία επιχειρηματία... Α.-
    Μέσα σε 24 ώρες στην Κρήτη - δεύτερη αυτοκτονία επιχειρηματία... Α.-

  • Η Αγγελική της ΔΙΑΣ για τον Ρουπακιά: Σηκώθηκε να φύγει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα...Διαβάστε την κατάθεσή της:
    Η Αγγελική της ΔΙΑΣ για τον Ρουπακιά: Σηκώθηκε να φύγει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα...Διαβάστε την κατάθεσή της:

  • Τρίτο σκάφος με 67 μετανάστες στα Κύθηρα μέσα σε ένα 24ωρο Ακόμα 170 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν στο νησί χθες
    Τρίτο σκάφος με 67 μετανάστες στα Κύθηρα μέσα σε ένα 24ωρο Ακόμα 170 πρόσφυγες και μετανάστες αποβιβάστηκαν στο νησί χθες

  • ΚΥΠΡΟΣ Λάρνακα: Χειροπέδες σε 41χρονο δημοσιογράφο για παιδική πορνογραφία !
    ΚΥΠΡΟΣ Λάρνακα: Χειροπέδες σε 41χρονο δημοσιογράφο για παιδική πορνογραφία !

  • Δύο ελληνικά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό της Πράγας..Ο Αντώνης Μάστορας &  η Στεφανίδη Ασημένιο
    Δύο ελληνικά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό της Πράγας..Ο Αντώνης Μάστορας & η Στεφανίδη Ασημένιο

  • Λαχτάρησαν οι επιβάτες πτήσης: Πήραν φωτιά οι τουρμπίνες!  Οι πιλότοι έδρασαν αστραπιαία
    Λαχτάρησαν οι επιβάτες πτήσης: Πήραν φωτιά οι τουρμπίνες! Οι πιλότοι έδρασαν αστραπιαία

  • «Πήραν φωτιά» τα μπλοκάκια! Πάνω από 13.000 τροχαίες παραβάσεις από τον Μάρτιο έως τον Μάιο!
    «Πήραν φωτιά» τα μπλοκάκια! Πάνω από 13.000 τροχαίες παραβάσεις από τον Μάρτιο έως τον Μάιο!

  • Χαμός στη Νάξο: Ένταση μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ για έργο υδροδότησης
    Χαμός στη Νάξο: Ένταση μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ για έργο υδροδότησης

  • Εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας..Σήμερα, 25 Ιουλίου, η Εκκλησίας μας τιμά τη Κοίμηση της Αγίας Άννας, της Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου.
    Εορτή της Κοιμήσεως της Αγίας Άννας..Σήμερα, 25 Ιουλίου, η Εκκλησίας μας τιμά τη Κοίμηση της Αγίας Άννας, της Μητέρας της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Εύβοια: Η συγκινητική κίνηση Έλληνα πυροσβέστη - Έδωσε ελληνική σημαία σε Ρουμάνο συνάδελφό του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στην φωτιά στην Εύβοια επιχειρούν Ρουμάνοι, Σέρβοι και Έλληνες πυροσβέστες

Στη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια συνεχίζουν να μάχονται οι πυροσβέστες, ενώ επιχειρούν Ρουμάνοι, Σέρβοι και Έλληνες πυροσβέστες.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ρουμανίας μάλιστα, με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ανάρτησε μια όμορφη ιστορία στην οποία πρωταγωνιστές είναι ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος πυροσβέστης.

Ο Σπύρος από την Ελλάδα και ο Φλορίν από τη Ρουμανία, που πάλεψαν μαζί την πύρινη λαίλαπα που έκαψε τα πάντα στο διάβα της. Σύμφωνα με το Βουκουρέστι, μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, ο Σπύρος είπε στον Φλορίν πως ήταν τιμή του να συνεργαστεί μαζί του και τον ευχαρίστησε εκ μέρους των Ελλήνων συναδέλφων του.

Ο Ρουμάνος πυροσβέστης έσπευσε να προσθέσει πως ελπίζει να ξαναβρεθεί με τους συναδέλφους του από την Ελλάδα αλλά «σε πιο χαρούμενες καταστάσεις, όχι έτσι».

Τότε, χτύπησε το τηλέφωνο του Φλορίν, και ζήτησε συγγνώμη από τον Σπύρο μιας και τον καλούσε ο γιος του και εκείνος ήθελε να τον διαβεβαιώσει πως είναι καλά.

Μόλις το έκλεισε, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

- Σπύρος: Έχεις παιδί;

- Φλορίν: Έχω δυο, ένα 6χρονο αγόρι και μια 3χρονη κόρη.

- Σπύρος: Και ήρθες στην Ελλάδα να μας βοηθήσεις να σβήσουμε τις φωτιές; Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα, να είσαι εδώ και να σκέφτεσαι την οικογένειά σου.

- Φλορίν: Δύσκολο; Για εσένα είναι πιο δύσκολο αυτό που συμβαίνει τώρα. Αυτό που έχει σημασία είναι να σβήσουμε αυτές τις φωτιές.
 
Ο Σπύρος συγκινήθηκε και τελικά του έδωσε μια ελληνική σημαία, λέγοντάς του: «Στην προσφέρω με όλη μου την καρδιά, γιατί έχετε κερδίσει τις καρδιές μας. Να το πεις αυτό και στα παιδιά σου, σε παρακαλώ».
 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου