Police-Voice blog ➤
Παρελήφθησαν και εντάχθηκαν 76 νέα οχήματα στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα οχήματα αποκτήθηκαν στο πλαίσιο προμήθειας με πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού και θα καλύψουν ανάγκες διαφόρων υπηρεσιών.
Τα αυτοκίνητα κατανέμονται σε Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών Αθηνών, καθώς και σε Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Ναύπλιο, Ρόδο, Κω και Κρήτη.
Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Εντός του 2021 παρελήφθησαν επιπλέον 354 οχήματα. Υπενθυμίζεται ότι το 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου