Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΟΥΑΟΥ ! “Tσίπρα σ’αγαπώ! Παίρνω πολλά επιδόματα και θα πάω Μύκονο να τα φάω” (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΟΥΑΟΥ ! “Tσίπρα σ’αγαπώ! Παίρνω πολλά επιδόματα και θα πάω Μύκονο να τα φάω” (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Αλβανός ισλαμιστής δολοφόνος Λαβντρίμ Μουχατζέρι ήρθε πίσω από την Συρία και απειλεί «να πνίξει στο αίμα» Ηπειρο και την Βόρεια Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Αλβανός ισλαμιστής δολοφόνος Λαβντρίμ Μουχατζέρι ήρθε πίσω από την Συρία και απειλεί «να πνίξει στο αίμα» Ηπειρο και την Βόρεια Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Δημοσκόπηση: Κατά της συμφωνίας 7 στους 10 . Πού είναι μονοψήφιος ο ΣΥΡΙΖΑ
    Δημοσκόπηση: Κατά της συμφωνίας 7 στους 10 . Πού είναι μονοψήφιος ο ΣΥΡΙΖΑ

  • Η «Μητέρα των Μαχών» για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ στις 7 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΑΘΗΝΑ ΣΗΚΩ…!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ…!!
    Η «Μητέρα των Μαχών» για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ στις 7 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΗΝΑ ΣΗΚΩ…!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ…!!

  • ΤΩΡΑ- Έξαλλοι οι κάτοικοι στο Κερατσίνι βγήκαν στους δρόμους! Βράζουν με…
    ΤΩΡΑ- Έξαλλοι οι κάτοικοι στο Κερατσίνι βγήκαν στους δρόμους! Βράζουν με…

  • "Φύλλο πορείας" για Αστυνομικούς - συνοδείας, επιστρέφουν στα τμήματα.

  • Δέκα συλλήψεις οδηγών ταξί για «πειραγμένα» ταξίμετρα
    Δέκα συλλήψεις οδηγών ταξί για «πειραγμένα» ταξίμετρα

  • Τελικός Indian Wells, Σάκκαρη - Σβιόντεκ 0-2: «Λύγισε» η Μαρία αλλά ανέβηκε στο Νο3 κόσμου!
    Τελικός Indian Wells, Σάκκαρη - Σβιόντεκ 0-2: «Λύγισε» η Μαρία αλλά ανέβηκε στο Νο3 κόσμου!

  • Χαμός on air με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα – «Ντροπή σου, κόφτε τον»
    Χαμός on air με τον Παπαδάκη και τον δικηγόρο του ιερέα – «Ντροπή σου, κόφτε τον»

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Υπόθεση Φουρθιώτη: Πυροβόλησαν τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ και έκρυψαν στο Περιστερι την μοτοσυκλετα

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν σάκο πάνω στον οποίο βρέθηκε dna του 48χρονου άνδρα συνεργού του παρουσιαστή

Σε συνεργείο επί της οδού Παπαρηγοπούλου στο Περιστέρι είχαν κρύψει οι δυο φερόμενοι ως συνεργοί του Μένιου Φουρθιώτη την μοτοσυκλέτα που επέβαιναν τη νύχτα της 16ης Απριλίου, όταν πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ με Καλάσνικοφ στη Νέα Ερυθραία.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και στην σύλληψη του παρουσιαστή και των δυο συνεργών του. Στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν σάκο πάνω στον οποίο βρέθηκε dna του 48χρονου άνδρα συνεργού του παρουσιαστή.

Ο άνδρας πάντως κατέθεσε πως, «Είχα αφήσει ένα σάκο ορειβασίας στο κανάλι και γι' αυτό το λόγο βρέθηκε το DNA μου στο σάκο ενώ εγώ δεν βρισκόμουν εκεί».

Σημαντικά στοιχεία στην έρευνα του τμήματος εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής, έδωσε και το βίντεο από την ένοπλη επίθεση κατά του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη στην οδό Ρόδων στην Εκάλη. Σε αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα ο σωματότυπος του ενός δράστη που πυροβόλησε 15 φορές, με το ίδιο καλάσνικοφ, που είχαν πυροβολήσει και τους αστυνομικούς. Μάλιστα την βραδιά της επίθεσης μέσα στο σπίτι ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης μαζί με δυο γυναίκες.

Όπως και ο 42χρονος, έτσι και ο δεύτερος συγκατηγορούμενος, αρνείται κάθε εμπλοκή του. Όπως υποστήριξε, « Μου είπε ότι δεν τον καλύπτει η αστυνομία γιατί του κόψανε τα άτομα και έχει πρόβλημα με τρομοκράτες. Μια φορά είχε ζητήσει από εμένα αλλά και από τον Σ. να του βρούμε άτομα για συνοδεία και security. Απ' ό,τι κατάλαβα θα έδινε περισσότερα λεφτά σ' αυτά τα άτομα».

Ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του θα βρεθούν ενώπιων του ανακριτή το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου