Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΤΡΟΜΟΣ στη Λαμία: Ηλικιωμένος εμβόλισε ταξί! (ΦΩΤΟ)
    ΤΡΟΜΟΣ στη Λαμία: Ηλικιωμένος εμβόλισε ταξί! (ΦΩΤΟ)

  • ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ! Να δίνει η Παναγιά δύναμη σε σένα ...Όλη η Ελλάδα είναι δίπλα στις οικογένειες σας!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ! Να δίνει η Παναγιά δύναμη σε σένα ...Όλη η Ελλάδα είναι δίπλα στις οικογένειες σας!

  • Ένας νεκρός πυροσβέστης και τρεις τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα.....O 45χρονος πυροσβέστης απεγκλωβίστηκε...Δειτε φωτο
    Ένας νεκρός πυροσβέστης και τρεις τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα.....O 45χρονος πυροσβέστης απεγκλωβίστηκε...Δειτε φωτο

  • 5-11-2007 Ανανδρη δολοφονία  Έντεκα χρόνια από τη φονική ενέδρα στα Ζωνιανά – Δεν ξεχνούν τον ΗΡΩΑ  Στάθη Λαζαρίδη
    5-11-2007 Ανανδρη δολοφονία Έντεκα χρόνια από τη φονική ενέδρα στα Ζωνιανά – Δεν ξεχνούν τον ΗΡΩΑ Στάθη Λαζαρίδη

  • Το «όχι» του Α/ΓΕΕΘΑ για την αποστολή αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία  «Δεν εξετάζεται κανένα απολύτως ενδεχόμενο παραχωρήσεως
    Το «όχι» του Α/ΓΕΕΘΑ για την αποστολή αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ουκρανία «Δεν εξετάζεται κανένα απολύτως ενδεχόμενο παραχωρήσεως

  • Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον ΗΡΩΑ  Αρχιφύλακα Στάθη Λαζαρίδη.
    Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον ΗΡΩΑ Αρχιφύλακα Στάθη Λαζαρίδη.

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ για ΒΛΑΚΕΣ!» (ΦΩΤΟ)
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ για ΒΛΑΚΕΣ!» (ΦΩΤΟ)

  • ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ...
    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ...

  • Πακιστανοί και Αφγανοί ζητούν τη δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική
    Πακιστανοί και Αφγανοί ζητούν τη δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Σαρωτικοί έλεγχοι στα διόδια – 939 οχήματα έκαναν αναστροφή το τελευταίο 24ωρο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μειωμένη παρουσιάζεται η έξοδος των οχημάτων, το τελευταίο 24ωρο, από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ. Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα, έκαναν αναστροφή και γύρισαν πίσω από τα συγκεκριμένα σημεία 939 οχήματα, συνολικά.

Ειδικότερα, από τις 06:00 της Μεγάλης Πέμπτης έως την ίδια ώρα σήμερα το πρωί, από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου και ειδικότερα από την Ελευσίνα εξήλθαν 15.552 οχήματα, ενώ εισήλθαν 10.969. Παράλληλα, έγιναν 888 επιστροφές οχημάτων, ενώ βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις.

Το προηγούμενο 24ωρο (από 06:00 Μεγάλης Τετάρτης έως την ίδια ώρα της Μεγάλης Πέμπτης) από την Ελευσίνα, εξήλθαν 16.400 οχήματα, ενώ εισήλθαν 13.840 οχήματα. Στο ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκαν 227 επιστροφές.

Σε ό,τι αφορά την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, από τα διόδια Αφιδνών, το τελευταίο 24ωρο, εξήλθαν 17.727 οχήματα, εισήλθαν 14.110 και έγιναν 51 επιστροφές. Το προηγούμενο 24ωρο, ο αριθμός των οχημάτων που πέρασαν από το ίδιο σημείο ήταν 18.809, 16.823 και 46, αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η διαπεριφερειακή μετακίνηση για λόγους υγείας επιτρέπεται μόνο προς δημόσια δομή υγείας, η οποία θα πρέπει να πιστοποιείται από έγγραφο της ίδιας της δομής. Επίσης, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας, σε κηδεία, διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις, φυσικά, πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες τα απαραίτητα έγγραφα. Διευκρινίστηκε, ακόμη, ότι δεν επιτρέπεται η συνδυαστική χρήση βεβαίωσης μετακίνησης για λόγους εργασίας και Ε1 για εφάπαξ μετάβαση σε μόνιμη κατοικία.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου