Διάφορες Αναρτήσεις

  • «Κραυγάζουν» οι Τούρκοι για λογότυπο  λενε πάνω στα ελληνικά Rafale: Έχει μια γαλοπούλα να τρέχει (εικόνα)
    «Κραυγάζουν» οι Τούρκοι για λογότυπο λενε πάνω στα ελληνικά Rafale: Έχει μια γαλοπούλα να τρέχει (εικόνα)

  • Οδηγίες σε σχολεία για την αντιμετώπιση της γρίπης...Σε επαγρύπνηση βρίσκονται γονείς και εκπαιδευτικοί για την αντιμετώπιση της
    Οδηγίες σε σχολεία για την αντιμετώπιση της γρίπης...Σε επαγρύπνηση βρίσκονται γονείς και εκπαιδευτικοί για την αντιμετώπιση της

  • Σεισμοί 4,7 και 5,2  στη Σάμο: «Ευχόμαστε η δόνηση των 5,2 Ρίχτερ να ήταν η κύρια», λέει o δήμαρχος
    Σεισμοί 4,7 και 5,2 στη Σάμο: «Ευχόμαστε η δόνηση των 5,2 Ρίχτερ να ήταν η κύρια», λέει o δήμαρχος

  • Εκατομμύρια «έξυπνα» ρολόγια ανακαλούνται  Ελάττωμα στη μπαταρία τους προκαλεί εγκαύματα
    Εκατομμύρια «έξυπνα» ρολόγια ανακαλούνται Ελάττωμα στη μπαταρία τους προκαλεί εγκαύματα

  • Κρήτη:...... Αυτό το ζευγάρι ψάχνει η αστυνομία σε όλη τη χώρα....... - Δείτε φωτό!
    Κρήτη:...... Αυτό το ζευγάρι ψάχνει η αστυνομία σε όλη τη χώρα....... - Δείτε φωτό!

  • ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ! Βρέθηκε η μηχανή του συνεργού του Μαζιώτη ! Ερευνα της αντιτρομοκρατικής στο πατρικό σπίτι του 31χρονου  ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΥ Αντώνη, του Κωνσταντίνου
    ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ! Βρέθηκε η μηχανή του συνεργού του Μαζιώτη ! Ερευνα της αντιτρομοκρατικής στο πατρικό σπίτι του 31χρονου ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΥ Αντώνη, του Κωνσταντίνου

  • Χωρίς αιδώ ο Κοτζιάς Πανηγυρίζει η Τουρκία με την ομολογία Κοτζιά! Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για συνδιαχείριση του Αιγαίου (BINTEO & EIKONEΣ)
    Χωρίς αιδώ ο Κοτζιάς Πανηγυρίζει η Τουρκία με την ομολογία Κοτζιά! Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για συνδιαχείριση του Αιγαίου (BINTEO & EIKONEΣ)

  • ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ANATΡIXIΛΑ. Ο «ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΣΑΝΣΕΡ» ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΝΙΚΗΤΑ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
    ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ANATΡIXIΛΑ. Ο «ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΑΣΑΝΣΕΡ» ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΝΙΚΗΤΑ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

  • Όπλο των Αστυνομικών η ΨΥΧΗ τους: 16.309 συλλήψεις σε όλη την επικράτεια τον Οκτώβριο
    Όπλο των Αστυνομικών η ΨΥΧΗ τους: 16.309 συλλήψεις σε όλη την επικράτεια τον Οκτώβριο

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μύκονος: Νέος ξυλοδαρμός επιχειρηματία, λίγο μετά την επίθεση με σιδερολοστό στον μεσίτη Έδειραν και λήστεψαν ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ -



Police-Voice blog ➤

https://www.police-voice.com/

Έδειραν και λήστεψαν ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ - Τον χτύπησαν στο κεφάλι και στη πλάτη και του απέσπασαν ρολόγια μεγάλης αξίας, κοσμήματα και το κινητό του τηλέφωνο - Ανησυχία στο νησί από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών και ωμής βίας

Μορφή επιδημίας λαμβάνουν τα περιστατικά ωμής βίας, οι ληστείες και οι κλοπές στο κυκλαδίτικο νησί. Μετά την επιδρομή Αλβανών κακοποιών στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης που ως αποτέλεσμα είχε τον άγριο ξυλοδαρμό του μπροστά στην σύζυγο του και την αφαίρεση χρηματικού ποσού ύψους 12.000 ευρώ, τη χθεσινοβραδινή ενέδρα έξω από το σπίτι του μεσίτη Φλώριου Ασημομύτη, όπου ο δράστης τον σακάτεψε με έναν σιδερολοστό, ένα νέο αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τον ξυλοδαρμό του μεσίτη.


Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ ήρθε αντιμέτωπος με τον απόλυτο τρόμο χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι του, όταν άγνωστοι εισέβαλαν, με σκοπό να τον ληστέψουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, αν κι αρχικά αιφνιδιάστηκε, προσπάθησε ενστικτωδώς να αντιδράσει και να εμποδίσει τους ληστές, που όμως είχαν μπει με άγριες διαθέσεις, έτοιμοι για όλα. Είχαν πληροφορηθεί ότι ο επιχειρηματίας κρύβει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι του, γι’ αυτό και και επέδειξαν ιδιαίτερη αγριότητα. Ο επιχειρηματίας χτυπήθηκε στο κεφάλι και στην πλάτη, όμως οι ληστές δεν βρήκαν κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι του, αλλά κάποια ακριβά ρολόγια, κοσμήματα ενώ φέρονται να του απέσπασαν μέχρι και το κινητό του τηλέφωνο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι ληστές έγιναν καπνός.


Το protothema.gr επικοινώνησε μαζί του, όμως δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, όντας σε κατάσταση σοκ.


Πριν από λίγη ώρα, σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο πρόεδρος του συνδέσμου καταστηματαρχών Μυκόνου, Γιάννης Θεοχάρης, έγραψε ότι τα τελευταία γεγονότα βίας κατά των συντοπιτών μας, φίλων μυκονιατων, έχουν προκαλέσει ανησυχία και φόβο. «Μήπως τελικά η εγκληματικότητα στον τόπο μας δε συνδέεται μόνο με την αθρόα προσέλευση τουριστών απ όλο τον κόσμο αλλά συνδέεται και με κατεστημένα που στόχο έχουν τους ντόπιους επιχειρηματίες και τους κατοίκους του νησιού;» πρόσθεσε.


Ο κ. Θεοχάρης καλεί κάθε αρμόδιο φορέα, την τοπική αυτοδιοίκηση, τα σώματα ασφαλείας του τόπου να δράσουν πλέον αποτελεσματικά για την οργάνωση, πρόληψη και καταστολή πάσης φύσης εγκληματικών ενεργειών, μεταφέροντας στην κεντρική διοίκηση τη σοβαρότητα της κατάστασης.




Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου