Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΠΑΡΤΕ 2 ΠΡΩΙΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..! ! ! !
    ΠΑΡΤΕ 2 ΠΡΩΙΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..! ! ! !

  • Παντελής Καναράκης: Οργή για την φωτογράφισή του ως Ιησού – Επτά ιερείς τον μηνύουν
    Παντελής Καναράκης: Οργή για την φωτογράφισή του ως Ιησού – Επτά ιερείς τον μηνύουν

  • Από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκη:! ! !  Γιατρός καταδικάστηκε για θάνατο 37χρονου από αμέλεια ! ! !
    Από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκη:! ! ! Γιατρός καταδικάστηκε για θάνατο 37χρονου από αμέλεια ! ! !

  • Γιατί Δεν Μας Δίδαξαν Ποτέ Το Τέλος Του Εθνικού Μας Ύμνου; Διαβάστε προσεκτικά πως τελειώνει
    Γιατί Δεν Μας Δίδαξαν Ποτέ Το Τέλος Του Εθνικού Μας Ύμνου; Διαβάστε προσεκτικά πως τελειώνει

  • ΣΟΚ στη Κρήτη: Κατήγγειλε στην τηλεόραση τη σεξουαλική παρενόχληση από τον διευθυντή της (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΣΟΚ στη Κρήτη: Κατήγγειλε στην τηλεόραση τη σεξουαλική παρενόχληση από τον διευθυντή της (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Έλληνας Πρέσβης απαντά στις γερμανικές προκλήσεις: Η Αντιγόνη δεν αποτιμάται σε δισ. και ούτε εξαγοράζεται
    Έλληνας Πρέσβης απαντά στις γερμανικές προκλήσεις: Η Αντιγόνη δεν αποτιμάται σε δισ. και ούτε εξαγοράζεται

  • Capital controls – Είδηση «βόμβα»: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές
    Capital controls – Είδηση «βόμβα»: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

  • Υπό κατάρρευση ο στρατός της Τουρκίας – Εχει μειωθεί αισθητά το αξιόμαχό τους – Τι πληροφορίες καταφθάνουν στα στελέχη του Ελληνικού Πενταγώνου
    Υπό κατάρρευση ο στρατός της Τουρκίας – Εχει μειωθεί αισθητά το αξιόμαχό τους – Τι πληροφορίες καταφθάνουν στα στελέχη του Ελληνικού Πενταγώνου

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στη Καβάλα: Το έσκασε ταύρος και σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στη Καβάλα: Το έσκασε ταύρος και σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο!

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Αιγύπτιος εργοδότης κλείδωσε σε αποθήκη της λαχαναγοράς και κρατούσε όμηρο, Έλληνα υπάλληλό του…

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Θρίλερ στη λαχαναγορά του Ρέντη με την αρπαγή Έλληνα υπαλλήλου, από τον Αιγύπτιο εργοδότη του και τρεις συμπατριώτες του. Ο υπάλληλος από την Κρήτη, κατήγγειλε ότι ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης της αποθήκης, λόγω οικονομικών διαφορών που είχε με τον Κρητικό, ισχυρίζεται ότι ο υπάλληλος του χρωστούσε 20.000 ευρώ, δεν πήγε στην Αστυνομία και θέλησε να λύσει μόνος του το πρόβλημα.
Έτσι, το Σάββατο, τον άρπαξε με άλλους τρεις Αιγύπτιους και αφού τον κλείδωσε στην αποθήκη του είπε ότι δεν θα τον αφήσει αν δεν του δώσει τα λεφτά. Ο Κρητικός επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και ζήτησε να του δώσει 5.000 ευρώ με αποτέλεσμα ο συγγενής να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Άνδρες του τμήματος Μοσχάτου έφθασαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι οι Αιγύπτιοι είχαν αφήσει τον Κρητικό, τους πέρασαν χειροπέδες και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της αρπαγής κατά συναυτουργία.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου