Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΡΟΝ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
«Το διεθνές δίκαιο πρέπει να γίνεται σεβαστό» τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος σε δηλώσεις του μετά την συνομιλία που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό – Διπλωματική αντεπίθεση της Αθήνας με ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ και Αίγυπτο για την απομόνωση της Τουρκίας
«Η Τουρκία θα πρέπει να σταματήσει τις μονομερείς έρευνες για πετρέλαιο», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, μετά τη συνομιλία που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η Γαλλία θα ενισχύσει προσωρινά τη στρατιωτική παρουσία της στη Μεσόγειο για να δείξει ότι το διεθνές δίκαιο πρέπει να γίνεται σεβαστό. Πρόσθεσε ότι θα αυξηθεί η στρατιωτική παρουσία της στη Μεσόγειο, σε συνεργασία με άλλους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.



Όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΕΘΑ, κατά τη συνομιλία Παναγιωτόπουλου – Φλoράνς Παρλύ «υπογραμμίστηκε η σημασία της συνεργασίας Ελλάδας-Γαλλίας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και η ανάγκη σεβασμού των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου